inşallah ya hamılesındır ılaç kullanıyomuydun bn klomen kullanıyodumda bı bılgın varmı bu ılaçla cnm ya yerimseniben
kızlarcım ben de okuya okuya bir hal oldum.. artık internette başka seyler bakmak istiyorum.
hamilelik dışında güzel siteler varsa bana link atın vallahi.. evdeyım bugun temızlık yapmak ıstemıyorum.. temızlık subata regl olursam yaparım artık :)
Yalelcim insallah artık regl yerine bebişlerimiz gelir... ay canım bebek sevmek istiyor utanıyorum mılletınkini sevmeye.. insanlar düşüncesiz.. gerçi ankara da kimse de yok samimi ....bari bizim olsun da onları sevelim...
Kızlar ben regl olana kadar süpür sil yapıyorum ..regl olunca o sinirle dip köşe temızlıyorum...
tabı şimdi bebek ihtimalinden dip köşeler kalıyor
kızlar ben ara ara çocuk istiyorum diye bir tüp bebek ve infertilite portalı var oraya giriyorum sorularınuzı uz dr da sorabiliyorsunuz orada geç te olsa mail olarak size cvp yazıyorlar kampanya hakkında bilgi veriyorlar belki işinize yayar
Kız söylediğine pişman oldu :) tavsiye etmiş bize ahh ahh sonumuz insallah tüp bebiş olmaz... artık naturel bebişler gelsiiin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?