En erken hamilelik belirtileri

centaurea, dolunay_esra, ebru1987, fatima38, hamura, lavinia, tubayok, zeyno55

orada mısınız kızlar?

barby zennure canım geçmişi okumamıştım bebişim tebrik ediyorum canım salıcakla kucağına da alırsın inşallah

inşallah ya hamılesındır ılaç kullanıyomuydun bn klomen kullanıyodumda bı bılgın varmı bu ılaçla cnm ya yerimseniben

yok canım ilaç kullanmıyorum..hiç prob. yok bizde ama beklioruzzzz .. daha 6 aylık evliyiz yaa.hatta bugün 6. ayımız doluyo :1hug:

kızlarcım ben de okuya okuya bir hal oldum.. artık internette başka seyler bakmak istiyorum.
hamilelik dışında güzel siteler varsa bana link atın vallahi.. evdeyım bugun temızlık yapmak ıstemıyorum.. temızlık subata regl olursam yaparım artık :)

al benden de o kadar.
temizlikler kaldı.... şayet bu ay regl olursam - ki umuyorum olmaz öyle bişey.... olursam, temizliğe kalkışıcam. epeyce bi dip bucak yapıcam yani.

ben de çok sıkıldım hep aynı şeyleri okumaktan.... varsa inceleyecek başka bişeyler.. ben de okuyabilirim.

Yalelcim insallah artık regl yerine bebişlerimiz gelir... ay canım bebek sevmek istiyor utanıyorum mılletınkini sevmeye.. insanlar düşüncesiz.. gerçi ankara da kimse de yok samimi ....bari bizim olsun da onları sevelim...

Kızlar ben regl olana kadar süpür sil yapıyorum ..regl olunca o sinirle dip köşe temızlıyorum...
tabı şimdi bebek ihtimalinden dip köşeler kalıyor

kızlar ben ara ara çocuk istiyorum diye bir tüp bebek ve infertilite portalı var oraya giriyorum sorularınuzı uz dr da sorabiliyorsunuz orada geç te olsa mail olarak size cvp yazıyorlar kampanya hakkında bilgi veriyorlar belki işinize yayar

kızlar benimde 2günüm kaldı reglime aynen eğerki kart yemiş olursam aynen tüm evi döker temizlerim:))))

ben de. ihtimal olan günlerde, sadece silip süpürüyorum. onu da yavaş yavaş yapıyorum.. yorulmadan.
yemek yapıp yiyoruz... hepsi bu. bir de ütü falan işte.

kırmızıları görünce... cam-çerçeve kaçamıyor elimden :)

hemen bakıcam. sağolasın.

Ebrucum canımm .. arkadaşım yanlış anlama ama canım.. sen daha küçüksün canım... ebrucum senin icin erken bile ... biliyorum isteyınce beklemek zor ama kıss sen daha cocuk sayılırsın ben 3 sene once unıv ogrencısıydım :) tüp bebek okuma seninnnn doolluuu normal bebişin olur

regl günlerinii temizlik günlerine çevirmişiz yanii :) aynen yaa.. normalde ağır iş bile yapmıyoruz...

yaa kayınvalıdemlere gidesim gelmıyor bebek sorucaklar iyi niyetle bile olsa ben üzülüyorum...
zaten sulugözüm eve gelınce aglıyorum .. işte ben de gitmiyorum gitmiyorum işte...

zaten tüp bebek yaptıracağım için değil daha dr bile gitmedik zaten beni o siteyi incaleme sebebim soruları direkt uzmanlara sorabiliyorsu o sebeple ara ara sorum olursa bakınıyorum o kadar

ebru, sen 87'li misin yavrucum?

canım benim, senin yaşındayken ben, okuldaydım henüz..... tüp bebek falan... aman aklına getirme... sen doğal yollarla halledersin bu mevzuyu.

canımben o siteye sadece sorularıma yanıt bulmak için girdim bir kaç kez o kadar hani direkt tüp bebek için değil zaten henüz 2 aydır deniyoruz zaten ve bu ay özellikle hiç takmıyorum olmasını istiyorum içten ama dıştan bunu dile getirmiyorum yani

Kız söylediğine pişman oldu :) tavsiye etmiş bize ahh ahh sonumuz insallah tüp bebiş olmaz... artık naturel bebişler gelsiiin..

Ebru takılıyoruz canım sana.... ay ayy cok yenisinn kızz daha dilden söylemediysen hiç sorun yok...
ben artık anneme ablama duaa edin diye yalvarcam da :)

kızlarcım bebek ıstedıgımı annem ablam kardeşim herkes biliyor....
yani bir de hamile kalsammm gazete de hepiniz okursunuz artık :))))

bircokk konuyu içimde tutarım çok merak etmem... ama bebek konusu olunca içim içime sıgmıyor...
arada hamıleyım gibi davranınca kendi kendime heyecanlanıyorum...

Merhaba arkadaşlar, geçmişi oku oku ancak bitirebildim, bende geçen hafta test yaptım negatif çıktı 16 şubatı bekliyorum, bakalım hayırlısı...

Bol hamişli bir hafta diliyorum, Rabbim isteyen herkese nasip etsin
:Saruboceq: aminnn

günaydın kızlar nasılsınız bakalım zennure hamileymiş tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. varmı başka hamiş hadi kızlar birsürü hamişimiz olsun inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…