En erken hamilelik belirtileri

Hosgeldiniz fatima ve kedii... insallah canlarım subatta hepimiz hamileyiz...
kızlar hep birlikte buna inanalım ve bunun icin dua edelim.. saglıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun...
analı babalı yaşayalım...

işte geleceğin hamileleri bizler varız.. baska kesin hamiş bilmiyoruz simdilik :)

Günaydın herkese..Hepiniz iyisinizdir umarım.Uzun zmndır bakmıyorum bu topiğe aklıma gelmesin.Değişik topiclerde takılıyodum ama malesef yine geldik gebelik bölümüne =(
Dün kırmızı kart yedim..Artık ilaç faslı bitti.Aşılamaya geçilicek..Ama yaza doğru düşünüyorum onuda..Yeni hamiş varsa Allah sağlıkla kucanklarına almayı nasib etsin..Sevgiyle kalın..

teşekkürler tubacım.amiiiiiiin. torunlarımızın büyüdüğünüde görelim eşlerimizle inşallah. hayırlısıyla şubatla birlike patır patır dökülücek hamişlerimiz canım.

patır patır... inşallah :)

bi bakıcaz, herkes avaz avaz bağırıyor... hamileyim ben deeee... diye:)

amin amin inşallah.

Beyazz cım ilaç faslı bitince öyle yaza kadar beklemek mi gerekıyor canım?

yoksa normal yolla demek ıcın mı bekliyorsun.. bence de normal için beklemek faydalı kızlar...
Allah tan ısteyıp çalışıcaz denicez denicez sonra tedavi..

kızlar sorum olacak 3 gündür karnımda acayip gaz var söylemesi ayıp bugünden itibaren mide bulantısıda başladı kırmızı karta 5 gün var bukadar erken belirti verirmi onu merak ettim

günaydın kızlar
aysılacım dün sormuşsun nasıl anladın yasminenin nasıl hamile olduğunu diye sadece içime öyle doğdu bide adeti 10 gün geçmiş birsürü belirtisi var ve silik çizgisi çıkmış ondan öyle söyledim

kızlar sorum olacak 3 gündür karnımda acayip gaz var söylemesi ayıp bugünden itibaren mide bulantısıda başladı kırmızı karta 5 gün var bukadar erken belirti verirmi onu merak ettim

belirtiler 10 gün öncesine kadar olabiliyo tatlım inşallah hamilesindir benim daha 10-11 günüm var ama belirtim yok hiç

kızlar bendede belırtıler var ıkı gun gectı bende meraktan olecem yaaaa.allah herkese nasıp etsin

yahu yap testini. bekleme - nasıl bir sabır bu valla hayret :) hayatta duramam 2 gün.

bak arkadaşım, kırmızıları görmesi gereken gün yaptı testini. öğlende falan. yarım gün gecikmişti yani :) kıpkırmızı çıktı ikinci çizgisi.
bekleme bacım, kendini strese sokma :))
bizi de meraklandırma.

yaaa şu günler bi geçseydi ben de yapıcam hemen ayın 5inde kaydirigubbakcemile5

yaaa şu günler bi geçseydi ben de yapıcam hemen ayın 5inde kaydirigubbakcemile5

ben de 2 şubatı bekliyorum. ama 31 ocaktan itibaren bekliyorum kırmızıları. pek belli olmaz. eğer yumurtamı attıktan 14 gün sonra regl olmam lazımsa, ay sonunda regl olucam demektir.
bu sayılarla günlerle uğraşmaktan içime fenalık geldi bu arada.

ben de kendimi zor tutuyorum kan testine gitmemek için. onun 4-5 saatini beklemek çok zor oluyor.

çok belim ağrıyor. sol kasığıma da ağrı giriyor ara ara.
ama bunlar, normal regl dönemi belirtilerim zaten benim..

bilemiyorum valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…