En erken hamilelik belirtileri

kızlarr ben geld,m tahlil sonuçlarımı gösterdim doktora tertemiz hiçbişey yok cuma günü bekliyorum dedi sizlerde ne var ne yok barby cim ben biyerde gördüm sanki geçmişte hamilemisin sen

çok belim ağrıyor. sol kasığıma da ağrı giriyor ara ara.
ama bunlar, normal regl dönemi belirtilerim zaten benim..

bilemiyorum valla..

canım benım belım adetıme 10 gun kala agrımaya basladı...sol kasıkta bendede agrı var.2 gun gecti ama sımdı yapacam testı.merak ettim inş cıkar

canım benım belım adetıme 10 gun kala agrımaya basladı...sol kasıkta bendede agrı var.2 gun gecti ama sımdı yapacam testı.merak ettim inş cıkar

yani, şimdiye kadar sabretmiş olmanı büyük hayranlıkla tebrik ediyorum :)

çabuk koş yap... hemen de haber ver.
azıcık-silik bile olsa... vardır bişiler. haber bekliyoruz.

merhaba kızlar nasılsınız.uzun süre giremedim nete.haberler sizde liste yapmıyormusunuz artık.merak ettim kimler hamiş diye.

derya, valla çok fenayız bacım.

kadıncağızın niyeti yoktu teste meste.. zorla niyetlendirdik.. şimdi de veriyoruz gazı.

sen nasılsın? :)

kızlar yaa,ben normalde adet olurken göğüslerimde hiç değişiklik ağrı olmaz.10 aylık evliyim 5 ay önce düşük yapmıştım..hamile kaldığımda ilk belirtim göğüslerimde dolgunluk ve ağrı vardı.. şimdi adet günüm 1 şubat,yani 5 günüm kaldı ... 2 gündür göğüslerimde inanılmaz ağrılar başladı dokununca ağrıyo,bide evde iş felan yaparken birazcık ayakta dursam belim ağrıyo.. heveslenmek istemiyorum,adet günümü bekliyorum ama acaba göğüslerimdeki ağrı bir gebelik belirtisi olabilirmi ..

derya, valla çok fenayız bacım.

kadıncağızın niyeti yoktu teste meste.. zorla niyetlendirdik.. şimdi de veriyoruz gazı.

sen nasılsın? :)

akıllım 2 gün geçmiş yapsın tabee..çıkmazssa bi daha yapar bi kaç gün sonra hihoyyyt

yaaaaaa bana yardım edın test yapmamak için kendımı zor tutuyorum hayal kırıklıgınada ugramak ıstemıyorum.adet gunume 1-2 gun kaldı....sızcede yapayımmı beklıyeyım mıııııııı

iyiyim bajım sizler nasılsınız nasıl gidiyor son durumlar varmı hamiş ndk dan haberi olan varmı kan testine gidicekti neden bugün kimseler yok topikte

walla canım bende yeni geldim çalışanlar için pazartesi sendromu sanırım
derya ben sana özelden msj attım ya sonra doktora gittim 7 aydır uğraşıoz dedim salladım banada klomen vercek :jeyyar: ama regli olmadım halaaaaa

arkadaşlar, elinizi korkak alıştırmayıııınnnn..

yapın zamanınız geldiyse testlerinizi yahu.

1-2 gün kala, çok silik çıkar belki. ama tam günündeyse veya geçmişse.. belirgin çıkar diye düşünüyorum.
örneğini biliyorum yani, tam gününde kıpkırmızı çizgi görmüş arkadaşım var.

yaaaaaa bana yardım edın test yapmamak için kendımı zor tutuyorum hayal kırıklıgınada ugramak ıstemıyorum.adet gunume 1-2 gun kaldı....sızcede yapayımmı beklıyeyım mıııııııı

canım benim bende bazen sabırsızlanıyorum ama boş yere heveslenip üzülmek daha kötü,moralimizi bozmadan adet günümüzü bekleyelim bence..inşallah gecikir oyle yaptırırız testleri..umarım tüm bekleyenlere müjdeli haberler nasip olur.allah hepimize sağlıklı gebelikler ve bebekler nasip etsin

kızlar yaptım ama cızgının bırı kearları kırmızı ıcı beyaz cıktı dıgerıde cok belgısız..bu test cıns cıktı ya bozukmudur sızce

sevedail ben de 7 aydır dedım bşii yapmadı hormon testleri felan normal. yaş da musait 4-5 ay daha bekleyın dedı...

ayyy 5 aydır hergun aklıma gelıyor 5 ay daha nasıl beklicem... tek teseıllım hersey normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…