walla canım bende yeni geldim çalışanlar için pazartesi sendromu sanırım
derya ben sana özelden msj attım ya sonra doktora gittim 7 aydır uğraşıoz dedim salladım banada klomen vercek :jeyyar: ama regli olmadım halaaaaa
kızlar yaptım ama cızgının bırı kearları kırmızı ıcı beyaz cıktı dıgerıde cok belgısız..bu test cıns cıktı ya bozukmudur sızce
kızlar yaptım ama cızgının bırı kearları kırmızı ıcı beyaz cıktı dıgerıde cok belgısız..bu test cıns cıktı ya bozukmudur sızce
bu konuda hıc bır fıkrım yok canım...cunku benım hıc sılık cızgım bıle cıkmadı...
az bi duralım kızlar, sakinleşelim.
canım.. inşallah gebesindir.
yeni test var mı elinde? yapabilecek misin yeniden?
canım esımı gonderdım yenı test aldırmaya..ayyy cok komık oldu ya..bekledım duzeldıde test ıkıncı cızgı cok belırsızdı..baktım ıdrardada beyaz tortular var....
canım esımı gonderdım yenı test aldırmaya..ayyy cok komık oldu ya..bekledım duzeldıde test ıkıncı cızgı cok belırsızdı..baktım ıdrardada beyaz tortular var....
ay ay ayaaaaaayyyyy
kız hadi hayırlısıııı
bak var sende melek inşallah....
yahu bir de bekliyordun bak daha öğrenmek için.. ne sabır valla, tebrikler :)
çabuk, yap... hemen haber ver. meraklandım.
ay hadi yaa karamel bende helecanlandım valla. 2 gün sonra bende kendi helecanımı paylaşıcam böle sizlerle :teytey:
şerefine çikolata yiom karamel helecandan delikafadulden de hade güzel bi haber ver bizeeeeeeeeee :CüvCüv:
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
karamel cnm adet sancı sı gibi sancıların varmı cnm sen hamilesin inşallah hadi hayırlı olsun biraz belirtin varmıydı
allah sanada nasıp eder ınsallah.canım ıkıncı test geldı ama ıdrarımı 4 saat tutup oylemı yapım..
kılar moralım cok bozukkkkkk.yaptım test kocaman kıpkırmızı bı tanecık cızgı 2.sı yok yanııııııı....cok uzgunum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?