En erken hamilelik belirtileri

hehe iyi etmişin kız klomen ver bana doktor mu dedin hehehe bakalım benim klomenler üç tane kaldı cuma gidiyorum yumişlere baktırmaya akşam anneme gittik annem diyoki 15 tatil şimdi kalmıycakmısın nereye gidiyosun diyo ):) içimden dedim ahh ahh anne çalışma yapmamız lazım nasıl kalıcam cuma günü bana gün vericek doktor yumişleri çatlatıcak offf tamda 15 tatile geldi evde çakılı kaldım yaw hehehe :))))

Yalel ver gaz ver gazıı... şubatta sizi de görücem ben test mest hikayesini....
ya da kızlar benım genelde gününde kırmızılar gelr.. ben onda bile belki hamileyimdir kesilir felan diyorum... ıyıce ucurdummm.

kızlar yaptım ama cızgının bırı kearları kırmızı ıcı beyaz cıktı dıgerıde cok belgısız..bu test cıns cıktı ya bozukmudur sızce

az dur şekerim, biraz bekle.
onlar 5 dakika diyorlar ama, 6-7 dakika bekle.
belirginleşir.

o kontrol çizgisi düzgün kırmızı-bordo olmazsa, testte sorun vardır, ya da sen iyice tutamamışsındır idrara.

az bi duralım kızlar, sakinleşelim.

canım.. inşallah gebesindir.
yeni test var mı elinde? yapabilecek misin yeniden?

az bi duralım kızlar, sakinleşelim.

canım.. inşallah gebesindir.
yeni test var mı elinde? yapabilecek misin yeniden?

canım esımı gonderdım yenı test aldırmaya..ayyy cok komık oldu ya..bekledım duzeldıde test ıkıncı cızgı cok belırsızdı..baktım ıdrardada beyaz tortular var....

canım esımı gonderdım yenı test aldırmaya..ayyy cok komık oldu ya..bekledım duzeldıde test ıkıncı cızgı cok belırsızdı..baktım ıdrardada beyaz tortular var....

ay ay ayaaaaaayyyyy
kız hadi hayırlısıııı

bak var sende melek inşallah....

yahu bir de bekliyordun bak daha öğrenmek için.. ne sabır valla, tebrikler :)

çabuk, yap... hemen haber ver. meraklandım.

ay hadi yaa karamel bende helecanlandım valla. 2 gün sonra bende kendi helecanımı paylaşıcam böle sizlerle :teytey:
şerefine çikolata yiom karamel helecandan delikafadulden de hade güzel bi haber ver bizeeeeeeeeee :CüvCüv:
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

allah sanada nasıp eder ınsallah.canım ıkıncı test geldı ama ıdrarımı 4 saat tutup oylemı yapım..

canım tşk.ama gercekten bir baskası bıle yaparken boyle heyacanlı oluyorsunuz.bırde benı dusunun kendıme yapıyom

karamel cnm adet sancı sı gibi sancıların varmı cnm sen hamilesin inşallah hadi hayırlı olsun biraz belirtin varmıydı

ayyy hadiinşallah
kızlar bu beyaz tortular belirliyicimi yaaa bu sabah bende çok vardı..........

kılar moralım cok bozukkkkkk.yaptım test kocaman kıpkırmızı bı tanecık cızgı 2.sı yok yanııııııı....cok uzgunum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…