En erken hamilelik belirtileri

bence 2 saat kadar yapma bekle cnm karamel sen hamişsin cnm miğdende ağrı varmı miğdenden ağzına su gelir gibi cnm senın 2 gün geçti değilmi

kılar moralım cok bozukkkkkk.yaptım test kocaman kıpkırmızı bı tanecık cızgı 2.sı yok yanııııııı....cok uzgunum....

bozma moraliniiiii
sakın negatif elektrik yok asla.... asla pes etmek yoookkk
şubatta meleklenicez hepberaber.

kırmızıları görmene ne kadar var? günün mü geçti?

kızlar bende bir sürü belirti var göğüs ağrısı şişknliği miğdemde ağrı kasılarımda ağrı var gaz şikayetım var 2 günüm kaldı ama emin değilim hayal kırıklığına uğramamak için inşlalah karamel hamileyizdir inşallah benımde sabah çok aznulandı ama ağrı var miğdemde

gecmedı canım 1-2 gunum var...yıne dayanamadım işteeeeeeeee:1no2::1no2:

ah bu sabırsızlığımız çok fena.
ama karamelin sabrına da hakkatten hayran oldum :)

du bakalım... şööle bi 1 saat geçsin de, yeniden yapsın testini.

karamel, bak ne diyor testin üstünde.. elimde var bir tane.

idrara hemen tutmayın diyor. ilk 1-2 saniye aksın idrar, ortalarında tutun diyor. ilk akana değil yani.

hadi bakalım bekliyoruz. git uzan dinlen. ama su içerek bekleme - idrarının yoğunluğunu azaltırmışsın.

bekle.. nasılsa gelir tuvaletin.

biz de seni bekliyoruz.

asu cnm ağlama belkı daha erkendir çıkmadı biraz bekle ondan sonra yap 2 3 gün sonra cnm ağlamam benıde ağlatacan şimdi

merak etmeyın kıslar hıc moralımı bozmuyorum....sadece hungur hungur aglıyorum

yavrucum ağlama.
hemen belli olmaz o çizgi öyle 2 gün kala.

az bekle...
sinirlerini çok yıpratma.

anlıyrum 2. çizgiyi göremeyince üzüldüğünü... ama sıkma canını. şubatta nasipse... biz de meleklenicezzzzz

Slm kızlar ben bir şey sormak istiyorum şu göğüs ağrısı varya o hamilelikte ne zaman başlıyor. Benim bu ay normalden önce başladı yani yumurtladıktan 5 gün sonra başladı kademeli olarakta arttı.

herkese merhaba,

siteye üye olalı çok olmuştu ancak aktif olarak kullanmıyordum yazılanları okumakla yetiniyordum bugüne kadar.... özellikle "derya 002" buradamısın bilmiyorum ama senin yazdıklarını okurken zaman zaman çok güldüm :)))))) sizleri biraz tanımak adına oldukça geçmişten başlayıp okumaya başladım.

uzulme canım cunku ıkı gun kala bende yaptım hıc bırsey cıkmadı..

gercekten mı işte bak sımdı ben buna sevındım....en iyisi gelmezse ben cumaya kadar beklıyeyımmmmm...yanımda oldıgunuz için cok sagolun kıslar....zaten esımede solemıcem test yaptım dıte onu barı uzmeyeyımmmm

Selam,

Her hamilelikte göğüs ağrısı olmayabiliyor canım.... Eğer normalde böyle birşeyin olmuyorsa belirti olarak sayılabilir belki bilemiyorum. CADIARZU

asu cnm ağlama belkı daha erkendir çıkmadı biraz bekle ondan sonra yap 2 3 gün sonra cnm ağlamam benıde ağlatacan şimdi

aglamamak keske.....test elımde hala bakıyorum belkı cıkar dıyeeeeeeee....tamam kıslar sızıde üzdum ınsallah daha zamanı vardır bı kac gun sonra cıkarrrrrrr....gıdeyım testıde atayım artık ......sımdı bana dahada kızacaksınız benım bı tane 4 yasında oglum var...gıdeyımde ona sımsıkı sarılayım barıııı

Selam,

Her hamilelikte göğüs ağrısı olmayabiliyor canım.... Eğer normalde böyle birşeyin olmuyorsa belirti olarak sayılabilir belki bilemiyorum. CADIARZU

Su perisi çok teşekkür cevap için benim normalde ağrım olur ama 5 6 gün kala. Ama bu sefer 10 gün önceden başladı. Benimkide bir umut işte. Senin çocuk falan var mıhihoyyyt

ama kızlar ikidir soruyorum size beni hep es geçionuz vallaha ağlicam kovulcam iştende:)
bi fikriniz yokmu senağlama

canım, idrarı bekletip tortu kontrolü yapan arkadaşımız şimdi online değil.
gece yapıp, sabaha kadar bekletip.. tortu var mı dye baklıyor bildiğim kadrıyla.
ama hiçbir fikrim yok - hiç yapmadım.
bişey diyemicem inanki.

hoşgeldin...
oku oku bitmez bu geçmişler..... gel katıl.... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…