kılar moralım cok bozukkkkkk.yaptım test kocaman kıpkırmızı bı tanecık cızgı 2.sı yok yanııııııı....cok uzgunum....
bence 2 saat kadar yapma bekle cnm karamel sen hamişsin cnm miğdende ağrı varmı miğdenden ağzına su gelir gibi cnm senın 2 gün geçti değilmi
gunun gecmısmıydı canım..
gecmedı canım 1-2 gunum var...yıne dayanamadım işteeeeeeeee:1no2::1no2:
gecmedı canım 1-2 gunum var...yıne dayanamadım işteeeeeeeee:1no2::1no2:
merak etmeyın kıslar hıc moralımı bozmuyorum....sadece hungur hungur aglıyorum
ayyy hadiinşallah
kızlar bu beyaz tortular belirliyicimi yaaa bu sabah bende çok vardı..........
uzulme canım cunku ıkı gun kala bende yaptım hıc bırsey cıkmadı..
Slm kızlar ben bir şey sormak istiyorum şu göğüs ağrısı varya o hamilelikte ne zaman başlıyor. Benim bu ay normalden önce başladı yani yumurtladıktan 5 gün sonra başladı kademeli olarakta arttı.
asu cnm ağlama belkı daha erkendir çıkmadı biraz bekle ondan sonra yap 2 3 gün sonra cnm ağlamam benıde ağlatacan şimdi
Selam,
Her hamilelikte göğüs ağrısı olmayabiliyor canım.... Eğer normalde böyle birşeyin olmuyorsa belirti olarak sayılabilir belki bilemiyorum. CADIARZU
ama kızlar ikidir soruyorum size beni hep es geçionuz vallaha ağlicam kovulcam iştende:)
bi fikriniz yokmu senağlama
herkese merhaba,
siteye üye olalı çok olmuştu ancak aktif olarak kullanmıyordum yazılanları okumakla yetiniyordum bugüne kadar.... özellikle "derya 002" buradamısın bilmiyorum ama senin yazdıklarını okurken zaman zaman çok güldüm :)))))) sizleri biraz tanımak adına oldukça geçmişten başlayıp okumaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?