En erken hamilelik belirtileri

ASU merhaba,

Çok haklısın üzülmekte insanın elinde olmuyor. Benimde 4 yaşında bir oğlum var, yapılacak en iyi ve en moral verecek şey bencede git ona sımsıkı sarıl insana çok iyi geliyor. Ben de dün çok kötüydüm oğluma sarılıp sarılıp durduk yere ağlıyordum, insan bu süreçte çok fazla hassaslaşıyor.

Ne zamandır uğraşıyorsun 2. bebek için?

Su perisi çok teşekkür cevap için benim normalde ağrım olur ama 5 6 gün kala. Ama bu sefer 10 gün önceden başladı. Benimkide bir umut işte. Senin çocuk falan var mıhihoyyyt

teacher bende ondan bu ay cok umıtlenmıstım...1 haftadır kasıklarım agrıyo sol bacagımıda agrıtıyo...bıde agzımda acı bı tat var....ben gecen ayın 29 adet gordum 1-2 gun onceden olabılıyorum....bakalım artık beklıyecegım baska yolu yok senın ne zamandı canım

Asucum benim 29 unda bende bekliyorum bu ay çok takmadım ama günler yaklaştıkça heyecan yapıyorum. Benimde ağrı bazen bacağıma vuruyor ama belirtiler hep oluyo ama hamişlik olmuyor:çok üzgünüm:

6 ay oldu canım ben spıralle korunuyordum onu cıkarttırdım....bu ayda doktora gıttım progestan verdı folık asıtle bırlıkte onları kullandım...beklıyorum işte....adet olursamda 3 gunu hormon testı yapacakmıss...insallah olmam...:Saruboceq:

sen asu valla sen bir alemsın ya hiç çocuğun yok sanıyordum

cok sukur bı tanecık oglusum var...ama yınede uzuluyo ya ınsan...ama sunu cok net soleyebılırım kendımden once hıc bebegı olmamıs arkadaslarıma dua edıyorum...allah sızlerınde kucaklarını hıc bır zaman bos bırakmasın....sonrada kendım içinde oglusuma bı kardes nasıp etsın dıyorum:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…