aglamamak keske.....test elımde hala bakıyorum belkı cıkar dıyeeeeeeee....tamam kıslar sızıde üzdum ınsallah daha zamanı vardır bı kac gun sonra cıkarrrrrrr....gıdeyım testıde atayım artık ......sımdı bana dahada kızacaksınız benım bı tane 4 yasında oglum var...gıdeyımde ona sımsıkı sarılayım barıııı
ama kızlar ikidir soruyorum size beni hep es geçionuz vallaha ağlicam kovulcam iştende:)
bi fikriniz yokmu senağlama
Su perisi çok teşekkür cevap için benim normalde ağrım olur ama 5 6 gün kala. Ama bu sefer 10 gün önceden başladı. Benimkide bir umut işte. Senin çocuk falan var mıhihoyyyt
Kızlar aranızda hamiş olan veya daha önce bunu yaşamış olan var mı bi şey sormak istiyorum
teacher bende ondan bu ay cok umıtlenmıstım...1 haftadır kasıklarım agrıyo sol bacagımıda agrıtıyo...bıde agzımda acı bı tat var....ben gecen ayın 29 adet gordum 1-2 gun onceden olabılıyorum....bakalım artık beklıyecegım baska yolu yok senın ne zamandı canım
kedyy nerdesinnnn[/Q
burdayım canımmmmmmmmmmm nasılsıııınnn:1hug:
Kızlar aranızda hamiş olan veya daha önce bunu yaşamış olan var mı bi şey sormak istiyorum
"lavinia" sen hamilemiydin? yoksa sonucunumu bekliyordun?
ASU merhaba,
Çok haklısın üzülmekte insanın elinde olmuyor. Benimde 4 yaşında bir oğlum var, yapılacak en iyi ve en moral verecek şey bencede git ona sımsıkı sarıl insana çok iyi geliyor. Ben de dün çok kötüydüm oğluma sarılıp sarılıp durduk yere ağlıyordum, insan bu süreçte çok fazla hassaslaşıyor.
Ne zamandır uğraşıyorsun 2. bebek için?
yardımcı olabilirim umarım nedir sorun?
kızlar gıdıp yapımmı artık testii
sen asu valla sen bir alemsın ya hiç çocuğun yok sanıyordum
canım evet cok bellı o tortular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?