Canım belirti olarak göğüs ucunun sızlaması diye bi şey okumuştum. Ama benim şimdiyekadar hiç böyle bişeyim olmadı. Bi kaç gündür göğsümün ucu ara ara batıyor gibi oluyor sonra geçip yine oluyor. .bende acaba dedimÇok üzgünüm çoook
Canım belirti olarak göğüs ucunun sızlaması diye bi şey okumuştum. Ama benim şimdiyekadar hiç böyle bişeyim olmadı. Bi kaç gündür göğsümün ucu ara ara batıyor gibi oluyor sonra geçip yine oluyor. .bende acaba dedimÇok üzgünüm çoook
karemelim gebelik olabilirmi diyosun yani
kızlar öyleyse formül vercem size:)
su perısı sende dusunuyomusun ikincıyı
valla ben 2 kez hamilelik yaşadım ancak hiç böyle bir belirtim olmadı dediğim gibi her gebelikte göğüslerle ilgili bir hassasiyet olmayabiliyor. Ne yazıkki herkeste aynı olmuyor belirtiler ancak bizler o kadar sabırsızlıkla bekliyoruzki hepsini kendimize de yoruyoruz. Umuyorum seninki bir belirtidir, neticede daha önce böyle birşeyin olmamış... :Saruboceq: Nolur üzülme bu kadar ben 2 kez hamilelik yaşadım birinde çok şükür sağlıklı bir oğlum var ama ikincide o kadar şanslı olamadım ve 5 aylık hamileliğime mecburen son vermek zorunda kaldım. Herşeyin hayırlısını dileyelim...
:sm_cool::sm_cool:
Ne formülü hadi ver ver ver
Üzüldüm valla allah oğluşuna uzun ömür versin canım
ASU,
Düşünmezmiyim hiç ama 2. gebeliğimi az önce yazdığım gibi sonlandırmak zorunda kaldık hemde 5 aylıkken... Çok zor günler geçirdim hiçkimsenin başına gelmesin....
Şimdi 3 aydır uğraşıyoruz ama henüz kısmet olmadı, bu 4. ayım bakalım umarım bu sefer olur....:Saruboceq:
önce cevap:roflol:
çok kötüyüm dimi:)
kızlar eğer ben hamileysem bu ay 6,ayım bu arada mucize formül yarım kilo bamya tohumu aktardan bi kilo bala karışsın hemen sabahları eşle beraber bir tatlı kaşığı bu arada bamya tohumunu kavurun teflon tavada biraz sonra rondoda unufak edip karıştırın birebir duydum denedim ve bilemiyorum ama sanki hamileyim yaaa değişik bişiler var:))) hiç olmamıştı böle bi hissim...
gncam ya sen hamile değilmiydin canım ben yanlışmı hatırlıyorum yoksa belirtilerindenmi yakıştırmıştık
Kız Asuu ne ağlıyosunn .. kısss gelir gelir... bakkk ben sen kadarım daha hıc cocugum yok..
Allah aşkına ikinciyi düşünenler birinci le oynayın oynayınnn o arada hamiş kalırsınız unutunca hemen geliyormuş bebişler.. ama bizim daha hiç yok...
oynıcak kimse de yok burda .. zaman gecmıyor.. subatta hepimize bebiş gelır ınsallah
arkadaşlar mrb ben de sizi takip ediyorum.5 ocakta adet oldum şimdi de adet olacakmış gibi karnım ağrıyor böyle belirtisi olan var mı bana lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?