En erken hamilelik belirtileri

valla ben 2 kez hamilelik yaşadım ancak hiç böyle bir belirtim olmadı dediğim gibi her gebelikte göğüslerle ilgili bir hassasiyet olmayabiliyor. Ne yazıkki herkeste aynı olmuyor belirtiler ancak bizler o kadar sabırsızlıkla bekliyoruzki hepsini kendimize de yoruyoruz. Umuyorum seninki bir belirtidir, neticede daha önce böyle birşeyin olmamış... :Saruboceq: Nolur üzülme bu kadar ben 2 kez hamilelik yaşadım birinde çok şükür sağlıklı bir oğlum var ama ikincide o kadar şanslı olamadım ve 5 aylık hamileliğime mecburen son vermek zorunda kaldım. Herşeyin hayırlısını dileyelim...

ben hamile kaldıgımda ilk anladıgım şey göğüslerim dolgunlaşmıştı,resmen büyümüş gibiydi dokununca ağrıyodu..sık sık idrarar çıkıyordum ve bel ağrıcı olmuştu..adet günüm yaklaşınca sanki adet olacakmışım gibi oluyordu ama adet olmuyordum... bi küçük detay daha vardı.ağda yaptıramamıştım,normalde ağda canımı hiç acıtmazdı ama hamile kaldıgımda ağda canımı yakıyodu çok sıcak geliyodu hatta ağdacım sen kesin hamilesin genelde hamilelere sıcak gelir demişti ve bikaç gün sonraki yaptırdığım testim pozitif çıkmıştı... benim hamileliğimde yaşadığım belirtiler bunlardı..

gncam ya sen hamile değilmiydin canım ben yanlışmı hatırlıyorum yoksa belirtilerindenmi yakıştırmıştık

su perısı sende dusunuyomusun ikincıyı

ASU,

Düşünmezmiyim hiç ama 2. gebeliğimi az önce yazdığım gibi sonlandırmak zorunda kaldık hemde 5 aylıkken... Çok zor günler geçirdim hiçkimsenin başına gelmesin....

Şimdi 3 aydır uğraşıyoruz ama henüz kısmet olmadı, bu 4. ayım bakalım umarım bu sefer olur....:Saruboceq:

Kız Asuu ne ağlıyosunn .. kısss gelir gelir... bakkk ben sen kadarım daha hıc cocugum yok..

Allah aşkına ikinciyi düşünenler birinci le oynayın oynayınnn o arada hamiş kalırsınız unutunca hemen geliyormuş bebişler.. ama bizim daha hiç yok...
oynıcak kimse de yok burda .. zaman gecmıyor.. subatta hepimize bebiş gelır ınsallah

teacher benımde oglumdakı belırtılerım aynı adet olacakmısım gıbıydı....adetım gectı 2 gun bekledım 5 gun bekledım hala hastanacakmısım gıbıydı....tam 9 gun bekledım test yapmadan ozaman epey sabırlıymısım....ama gorsenız cızgıler o kadar kırmızıydı kıııı

Üzüldüm valla allah oğluşuna uzun ömür versin canım

:sm_cool::sm_cool:

Ne formülü hadi ver ver ver

önce cevap:roflol:
çok kötüyüm dimi:)
kızlar eğer ben hamileysem bu ay 6,ayım bu arada mucize formül yarım kilo bamya tohumu aktardan bi kilo bala karışsın hemen sabahları eşle beraber bir tatlı kaşığı bu arada bamya tohumunu kavurun teflon tavada biraz sonra rondoda unufak edip karıştırın birebir duydum denedim ve bilemiyorum ama sanki hamileyim yaaa değişik bişiler var:))) hiç olmamıştı böle bi hissim...

insallah canım.....bugun oglum çızgıflm izliyordu bırden bana anne benım kardesım ne zaman olcak dedı...yavrumun içine mı dogdu ne...o yuzden sabırsızlandım zaten adetım gecmeden test yaptım....ne dıyelım ınsallah en kısa zamanda olur...:Saruboceq:

Kız belirtilerini yazsana bende faydalanayım-tatlicadiarzu-

arkadaşlar mrb ben de sizi takip ediyorum.5 ocakta adet oldum şimdi de adet olacakmış gibi karnım ağrıyor böyle belirtisi olan var mı bana lütfen yardımcı olun

cok haklısın canım...dedım ya once sızın için dua edıyorum...ama isteyıpte olayıncada insan kafaya takıyo...neden neden neden dıyeee

arkadaşlar mrb ben de sizi takip ediyorum.5 ocakta adet oldum şimdi de adet olacakmış gibi karnım ağrıyor böyle belirtisi olan var mı bana lütfen yardımcı olun

Melike cim herkes bunu yaşıyor adet olacakmış gibi ama bazen gerçekten oluyoruz ama bazende hamile olabiliyosun yani adet belirtileriyle aynıymış anlayamıyoruz ki. Bende bekliyorum sadece farklılıkları takip etmeye çalışıyorum. Sende farklılık var mı diğer aylardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…