insallah canım.....bugun oglum çızgıflm izliyordu bırden bana anne benım kardesım ne zaman olcak dedı...yavrumun içine mı dogdu ne...o yuzden sabırsızlandım zaten adetım gecmeden test yaptım....ne dıyelım ınsallah en kısa zamanda olur...:Saruboceq:
yeni katıldığım için bilmiyorum, sayfayı nasıl güncelleyebilirim?
Kız belirtilerini yazsana bende faydalanayım-tatlicadiarzu-
Kız belirtilerini yazsana bende faydalanayım-tatlicadiarzu-
canım benım f5 yap arada
valla aşkım içim öle dio sanki vajinamda çok kasılma var ara ara bişi çekio sanki göğüs uçlarım özellikle çok kötü yüz üstü yatamıyorum bide sabah sırf tortu işedim desem yeri var ama beklicem adetime 5-6 gün var içimden öle gelio dedim yaa 6 aydır hiç olmamıştım bide üst bacaklarım çok ağrıyo ama adet belirtiside olabilir kendimi çok inandırmak istemesemde gebeliğe içim öle dio ne biliimm:))))
kedyy nerdesinnnn[/Q
burdayım canımmmmmmmmmmm nasılsıııınnn:1hug:
iyiyim kusum yaa
sen niye ozel msj lar butonunu acmiyorsun
ozelden bisii yollayacaktim sanaaa kaydirigubbakcemile ac hadi hesabini
pre-seed diye bi kayganlastirici varmis, hamile kalmayi kolaylastiriyomus ph dengesini duzenleyerekkk sositososito
karemelim gebelik olabilirmi diyosun yani
karemelimmmmmm fikrini beyan et haydiiiiisenağlama
kıslar cok sagolun ya hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum kendıme geldım artık...tanımasamda kotu gunumde yanımda oldunuz sızı cok sevıyorum ıyıkı varsınızzz
kıslar cok sagolun ya hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum kendıme geldım artık...tanımasamda kotu gunumde yanımda oldunuz sızı cok sevıyorum ıyıkı varsınızzz
Melike cim herkes bunu yaşıyor adet olacakmış gibi ama bazen gerçekten oluyoruz ama bazende hamile olabiliyosun yani adet belirtileriyle aynıymış anlayamıyoruz ki. Bende bekliyorum sadece farklılıkları takip etmeye çalışıyorum. Sende farklılık var mı diğer aylardan
Oh çok şükür asu geri döndü :sm_cool::teytey:
farklılık yok kendimi izliyorum psikolojim bozuldu.
Melike günün ne zaman senin
tabi ya "asu"cum üzülme artık, bir vakti var demekki o vakti bekliyor bebişin.... sen böyle üzülürsen ooooooo ben o zaman kahrediyim kendimi (gerçi yeterince kahrettim zaten) neticede 2. gebeliğimde herşey yolunda gitseydi Eylül'de doğum yapmış olacaktım düşünsene ve bebişim 5 aylık olacaktı :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?