En erken hamilelik belirtileri

tahmin ederim öyle sorunca nasıl hissettiğini... benim oğlumda tam böyle yumurta takibine gittiğim dönemlerde nasıl denk getirir bilmiyorum ama :) durduk yere "anne senin karnında bebek var mı?" diye sorardı. Bunlar bile insanı umutlandırıyor ister istemez....

Kız belirtilerini yazsana bende faydalanayım-tatlicadiarzu-

valla aşkım içim öle dio sanki vajinamda çok kasılma var ara ara bişi çekio sanki göğüs uçlarım özellikle çok kötü yüz üstü yatamıyorum bide sabah sırf tortu işedim desem yeri var ama beklicem adetime 5-6 gün var içimden öle gelio dedim yaa 6 aydır hiç olmamıştım bide üst bacaklarım çok ağrıyo ama adet belirtiside olabilir kendimi çok inandırmak istemesemde gebeliğe içim öle dio ne biliimm:))))

Kız belirtilerini yazsana bende faydalanayım-tatlicadiarzu-

ben bide incir kürü duymuştum,her kullanan olumlu cvp lar vermişti. ama hergün sabah akşam hazırlanıyor.ben çalışıyorum her sabah kalkıp işe zor yetişiyorum o yüzden birkaç gün yapabildim,sonra vazgeçtim aslında boyle kürleri değişik şeyleri kullanan ve olumlu sonçlar alanları çok duydum tabi ne kadar doğru bilemiyorum..

Hadi inşallah tatlım hamilesindir. Benim de göğüsler feci durumdalaelaelaelaelae

kıslar cok sagolun ya hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum kendıme geldım artık...tanımasamda kotu gunumde yanımda oldunuz sızı cok sevıyorum ıyıkı varsınızzz

kıslar cok sagolun ya hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum kendıme geldım artık...tanımasamda kotu gunumde yanımda oldunuz sızı cok sevıyorum ıyıkı varsınızzz

tabi ya "asu"cum üzülme artık, bir vakti var demekki o vakti bekliyor bebişin.... sen böyle üzülürsen ooooooo ben o zaman kahrediyim kendimi (gerçi yeterince kahrettim zaten) neticede 2. gebeliğimde herşey yolunda gitseydi Eylül'de doğum yapmış olacaktım düşünsene ve bebişim 5 aylık olacaktı :sm_confused:

farklılık yok kendimi izliyorum psikolojim bozuldu.

cok dogru soluyosun onemlı olan hamıle kalmak degıl saglıklı bı sekılde dunyaya getırmekkkk...işte bı anlık insan tutamıyo kendını ama sayenızde iyiyim artık .hem hersey daya bıtmıs degıl hem benım gunume daha var kı bıkeremyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…