5 ocakta hastalandım ve şimdi karnım ağrıyor.kasık ağrısı nasıl oluyor bana yardımcı olur musunuz.çok sevinirim.29 günde bir oluyorum.
cok dogru soluyosun onemlı olan hamıle kalmak degıl saglıklı bı sekılde dunyaya getırmekkkk...işte bı anlık insan tutamıyo kendını ama sayenızde iyiyim artık .hem hersey daya bıtmıs degıl hem benım gunume daha var kı bıkeremyerimseniben
Haklısın canım insan psikolojisini bozyor ama burda herkes diyorki ruhsal durumun çok etkiliyormuş yapmamak lazım am maalesef olmuyor. Ben de öyleyim:çok üzgünüm:
ne zaman adet olman gereken tarih?
işte gecen ay 29 aralıkta oldum bazen 1-2 gun onceden gelıyo...bole ıste senın ne zaman
Şimdi canım benim ağrım adetime 10 gün kala falan başlıyor bazen sağ veya sol kasığıma batma gibi oluyor bazende karnımın altında(kasıklarımda) girip çıkan bir ağrı oluyorbazen biraz uzun sürüyor. Ama çok şiddetli değil tatlı bir ağrı. Ama bu adet ağrılarıda kişidan kişiye değişebilir
yardımın için çok teşekkürler.rabbim umarım her çocuk isteyene sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin ve kimsenin gözünde koymasın.görüşürüz.:ecrin_bebek:
yardımın için çok teşekkürler.rabbim umarım her çocuk isteyene sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin ve kimsenin gözünde koymasın.görüşürüz.:ecrin_bebek:
Gncam bi şey sorcam senin göğüs ucunda acı veya sızlama var mı
karamel hadı verde guzel haberı sonra oglusumun yanına gıdeyım.
acıyo canım bazen elektirik çarpıo gibide oluyo
canım ya butun belırtılerde testte yalan cıktı hastalandım
olamaz boyle bısey ya...cok kotu oldum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?