En erken hamilelik belirtileri

Aynen ya benim de öyle daha önce olmamıştı böyle bir şey. Bi de şu tortu olayı idrarını bi kaba mı koyuyosun bende baksam mı Şimdi duydum ya bi şey yaparım hemen:dance:

onunla ilgili hiç bi bilgim yok sabah tuvalette dikkatimi çekti ne olduğunu anlamadım yani:)))

bu gun ıkı sonuctan da bır ders cıkartıyoruz napıyoruz erken test yapmıyoruz beklıyoruz 3-4 gun...

bende az once ıkıncı testı yaparken hastalandım ne kotu ya

Seni çok iyi anlıyorum yıl başı hediyesi vercektim herkese umutla girdim wc ye yaptım testi bakarken avanak avanak aşağıya bi baktım şıp şıp damlıyo kırmızılar. İnsan çok kötü oluyor ama topla kendini sakın üzülme allah hayırlısını versin elbet olcak birgün belki şubatta:lepi:

karemelim gebelik olabilirmi diyosun yani
kızlar öyleyse formül vercem size:)

haydi ver ver ver...

canım ya butun belırtılerde testte yalan cıktı hastalandım

üzülmeeee
dur bi hemen üzme canını.
normal mi kanaman? her zamanki gibi mi regl olmaya başladın yani?

bende de dün bi hafif kanama oldu mesela. çok ayakta kaldım, misafirler vardı. birara bi kasılma oldu bacaklarımda, karnıma kramp gibi girdi bişey... hafif bi akıntı hissettim.
tuvalete bi gittim.. kan vardı. hem de damla damla değildi yani... koyu kırmızı renkte.. vardı epeyce.
sonrasında kasıklarım ğarıdı biraz.. ateşim çıktı... elim-ayağım buz gibi oldu..
misafirlere hissettirmemeye çalışmak da fena bişeymiş.

günüme daha var, 5-6 gün.
bugün bişey yok.
akıntılarım da kesildi birden.
belim biraz ağrıyor gibi... hızlıca ayağa kalkınca, sağlı sollu kasığım çekiliyor gibi. normal adet belirtileri gibi bişeyler var yani şu anda.

ssabahtan, tam net soramadım sizlere.
kuru günler ne zaman başlar falan demiştim.
ama asıl olay buydu yani.

doktora gidecektim bugün, belirtilerimden şüpheleniyordum.. hatta dün sabah test yaptım evde - tabi negatif çıktı - çok erken olduğu için.
bugün doktora gitmek istemedi canım hiç.

geçen ay da böyle bişey olmuştu.
yine bi vakitsiz kanama... ertesi gün gittim doktora, ultrasonda, rahim gebelik belirtileri gösterdi, %70 ihtimalle var gebelik, bi bakalım test yapalım dedi doktor. testte çıkmadı. gitmişti meleğim.

şimdi de çok korkuyorum. gidemedim bugün doktora.
eşim de aradı sordu demin.. gidecek misin - ara sor doktoru... falan diye...
içim el vermiyor doktora bunu yeniden anlatmaya...
çok üzgünüm...

ne yapacağımı da bilemiyorum hiç.senağlama

saol canım inşallah.allah hepımıze nasıp etsın bırgun

Yalel çok üzüldüm inan kimyasal gebelik dedikleri bu muki? Bence doktora git tatlım belki sorun varsa hemen müdahale eder. Birde kuruluktan kastın ne anlamadıma.s.

bende az once ıkıncı testı yaparken hastalandım ne kotu ya

üzüldüm canım yaaa ama bunda da vardır bir hayır. CADIARZU şimdi netle, hamilelik siteleriyle falan ilgilenmeyi bırakıyorsun hemencecik hemen bak hemen. testi de hemen çöpe at! kalk kendine en sevdiğin şeyi yap, :icecream:a.s.ya da çık dışarı hava al ve bir sonraki aya herşeyin yolunda gideceğini düşünerek hazırlan..:hooray: iki gün sonra sen de beni teselli etmek zorunda kalabilirsin onun için güçlü olman lazım. önünde daha upuzuuuuun bir ömür var diy mi yaaa :smiley-cool:

Yalel çok üzüldüm inan kimyasal gebelik dedikleri bu muki? Bence doktora git tatlım belki sorun varsa hemen müdahale eder. Birde kuruluktan kastın ne anlamadıma.s.

hani malum yumurtlama döneminde.. akıntılı kokuntulu oluruz yani... gebelik varsa, bu durum devam edermiş.
ancak gebelik yoksa, akıntı makıntı olmaz. kuru günler denen zaman başlar. regl olana kadar kupkuru devam edilir.

işte, sabah sormuştum.. o kuru günler ne zaman başlar diye....

düne kadar kuru değildim. bugün kupkuruyum yine...
sinirlerim bozuldu.
hakkatten gitti mi noldu bu melek yahu... halbuki bisürü belirtim vardı yine benim.

kimyasal gebelik değil canım. normal gebelikti geçen ay - ama düşük olmuştu.

Çok üzüldüm canım ya işte insan hamile olup olmadığını bilmeyince pek dikkat etmiyo belki misafirin olunca fazla yoruldun çok geçmiş olsun. Kuruluk olayına bence çok takılma ben yine burda okumuştu kim olduğunu hatırlayamıycam ama biri kuru olduğunu söyleyip kesin değilim diyordu ve hamile çıktı sonunda. Yani kuruyken bile hamiş olan var. Ben de kuruyum şu an bekliyorum bi umut. Bi de kuruluk benim adetime 1 hafta varken falan başlıyor

slm kızlar ben yine geldim demin misafirim geldi çıkmak zorunda kaldım klomen kullanan arkadaş su perisimiydi bende başladım klomene canım bu ay sen ukllandınmı daha önce

ndk cım sende burdasın noldu kan testi sonucun çok merak ettim seni iki üç gündür pek giremiyorum

ya ne kadar dikkat edersen et... gideceği varsa gidiyor yani.
ben kaç günlerdir çok dikkatliyim güya. valla, elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyordum.
bir gün... az bi kalabalıklıkta.. bi misafir ağırlama durumunda... ayakta kalıverince... yani yapacak bişey de yok gibi.
olacağı varsa oluyor..

kendimi toplasam da, cesaretimi toplayıp yarın falan gitsem doktora..
ay çok asabım bozuk hakkatten kızlar.

demin gittim bi içerde, çamaşır asarken, yatak gözüme güzel göründü.. uzandım. uyumuşum bi 15-20 dakika....
iyi geldi.

Asu ben geçen ay akıllandım şoktan sonra 3 gün geçmeden yapmıycam adam bıktı bana test almya

bence de arkadaşlar ne bu telaşımız stresimiz yaa..bırakın kendinizi turun sıkın dişinizi adet günümüzü bekleyelim sakin sakin ,inşallah gecikir,en az 3.günde gidip bi kan testi yaptırırız ne uğraşıyoruz evde testlerle yok çizgilerle..kan testi kesin sonuç veriyo.. rahat olalım..

herşeyi yapıyoruz bir şu stresi yenemiyoruz..tüm anneler tavsiye ediyo..hiç düşünmeyin kendinizi rahat bırakın diyo,var ki bir bildikleri söylüyolar..kendimizi her ay koşullandırıyoruz,vücudumuzu baskı altında tutuyoruz,yok bugün yok yarın diye diye her ay umutsuzluğa düşüyoruz..

ve unutmayalım herşeyden once allah sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin en önemlisi bu bence...sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebek !!!!

bende seni bekliyordum "derya002", yazdıklarımı okudunmu bilmiyorum ama geçmiş sayfaları okurken en çok senin yazdıkların güldürdü beni :) çok tatlı ve komikti hepsi özellikle de oğluşunla olan şu idrar muhabbetleriniz....

Derya'cım ben 3 aydır klomen kullanıp yumurta takibine gidiyorum ama ne yazıkki bu ayda olmadı dün hastalandım. Ama adetimin 5. günü tekrar klomene başlıyıp yine yumurta takibine gideceğim yani 4. kez... Şubat'ta hamileyiz inşallah :teytey:

selam kızlar dün malesef bende adet oldum lekelenme falan olmuştu önce. acaba hamilemiyim dedim. ama değilmişim. dünden beri çok üzgünüm neden olmuyor 4 aydır diye içim içimi yiyor sinirlerim bozuluyo herşeyde vardır bir hayır diyorum allah böyle nasip görmüş diyorum ama yinede insan üzülmeden yapamıyor cmt dr a gidicem bakalım ne olcak neler dicek? ilk etapta nasıl bir muayene oluyo kızlar.

yumurta takibi içinmi gidiyorsun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…