En erken hamilelik belirtileri

inşallah canım yaa demek klomen kullanıpta hamile kalmamakta var ben yine kesin gözüyle bakıyodum bişey sorucam sana bu klomene kullandığn zaman içersinde kaçar adet yumurtan oluştu ilişki için gün veriyo dimi doktor peki ilişkiden sonra takip ediyomu tutup tutmadığını yani kan testi için gün veriyomu

canım ben ilk gittim geçen gün ilk muayeneyi adetin ikinci günü hem karından hemde vajinadan ultrasonla bakarak yaptı onun için hazırlıklı git derim beni bide adetin ikinci günü özellikle çağardı çünkü adetin üçüncü günü tahlillerimi yaptırması lazımmış tahlillerim yumurtalıklarım ve rahmim tertemiz çıktı sadece adetim düzensiz olduğu için yumurtalamanın ne zaman olduğunu bilemiyoruz dedi klomen verdi ve yumurta takibine aldı salı günü klomenim biticek cuma günü yumoşlara bakıcak büyüdülermi diye

derya'cım seninde benim gibi bir oğluşun var çok şükür, sabırsızlık etmeyelim olur mu? Klomen kullanmak herşeye çözüm değil elbet, ama çok işe yarıyor emin ol. Bende 2-3 tane oluşmuştu ama içlerinden sadece 1 tanesi çatladı. Çatladığı gün ilişki önerdi doktorum ama sonrası için kan testine gün vermedi. Yani adet tarihine kadar bekle gecikmen olursa test yapalım dedi bana ve malesef dün hastalandım.... Ben oğluma da klomenle hamile kalmıştım, ikinciye de .... inşallah bu seferde işe yarayacak ve Şubat'ta hamileyiz diyeceğiz :teytey:

anladım canım saol ben şu an hastayım cmt ye kadar adetim biter zaten. çok merak ettim bakalım nolcak.

Daha önce bunları duymuşmuydunuz bilmiyorum ama bilmeyenler için faydalı olabileceğini düşünüyorum:
Hamile kalmanın en ideal yolu eşinizle düzenli olarak haftada en az iki kez ilişkiye girmektir. İlişkiden birkaç dakika sonra vajinadan meni sıvısının geri boşalması normaldir. Geri gelen bu sıvı spermler çoktan yollarına koyulduklarından az miktarda sperm içerir.

İlişki sonrası başaşağı durma, bacakları yukarı kaldırma gibi manevralar rahim içine ulaşan sperm sayısını etkilemezler. Kadının orgazm olduktan sonra beyninden salgılanan endorfin adlı madde ("mutluluk hormonu") onun gevşemesini ve yatakta birkaç dakika huzurlu bir şekilde yatmasını sağlar ve bu süre sperm hücrelerinin kadının iç genital organlarına ulaşması için yeterlidir.
Yani ilişkiden sonra yatmak, bel altına yastık koymak felan hepsi fasa fisoymuş. Bir de kadının erkekten önce orgazm olmasının da hamilelik planlayanlar için önemli olduğunu okumuştum fakat o yazıyı bulamadım nette. Bütün bunları göz önünde bulundurup gerisini Allah'a bırakırsak vesvese yapmamıza gerek kalmıyor bence. Umarım yararlı olabilmişimdir. Sevgiler..

inşallah canım şubatta gümbür gümbür gelicez :)))
eğer yanılmıyorsam alttan muayene edecektir...

evet rüzgaryağmur cuk kesinlikle hazırlıklı git alttan bakıyo :)))

ama beni adetliyken çağardı doktor özellikle tahliller için neyse sen adetsizken git bi baksın yine

bi gidiyim be canım ne var ne yok baksın nasılsa sağlık sigortam var ne oturcam kendi kendime kurucam böle beklemek her ay da sinir olmak daha çok yoruyo beni.

Slm kızlarrr rüzgar bende klomen için dedimki 6-7 aydrı uğraşıoz ama henüz 3. Ayım heheheheheh
bide kıslar klomene adetin 2, günümü 5. Günümü başlamak daha iii

bi gidiyim be canım ne var ne yok baksın nasılsa sağlık sigortam var ne oturcam kendi kendime kurucam böle beklemek her ay da sinir olmak daha çok yoruyo beni.

git bencede bende gitmeden önce evde kurar dururdum tuttumu tutmadımı diye doktor kontrolü altında daha iyi ama özeline gitmiycenmi sen ben özeline gidiyorum o yüzden sağlık karnesi geçmiyo bitek tahlilerimde geçti sigorta benim

Slm kızlarrr rüzgar bende klomen için dedimki 6-7 aydrı uğraşıoz ama henüz 3. Ayım heheheheheh
bide kıslar klomene adetin 2, günümü 5. Günümü başlamak daha iii

aaa kız delüü aldınmı klomeni sonunda :))))) bak şimdi ben geçen salı gittim adetimin ikinci günüydü cuma başlıycaksın klomene dedi yani 5. günü 5 gün kullanıcam bu salı biticek hapım cuma günü de yumoşlara bakmak için çağardı büyümüşlermi diye anlatsana biraz verdimi klomen :)))

özeli varmı bilmiyorum ki acıbadem hastanesine gidicem ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…