bende seni bekliyordum "derya002", yazdıklarımı okudunmu bilmiyorum ama geçmiş sayfaları okurken en çok senin yazdıkların güldürdü beni :) çok tatlı ve komikti hepsi özellikle de oğluşunla olan şu idrar muhabbetleriniz....
Derya'cım ben 3 aydır klomen kullanıp yumurta takibine gidiyorum ama ne yazıkki bu ayda olmadı dün hastalandım. Ama adetimin 5. günü tekrar klomene başlıyıp yine yumurta takibine gideceğim yani 4. kez... Şubat'ta hamileyiz inşallah :teytey:
selam kızlar dün malesef bende adet oldum lekelenme falan olmuştu önce. acaba hamilemiyim dedim. ama değilmişim. dünden beri çok üzgünüm neden olmuyor 4 aydır diye içim içimi yiyor sinirlerim bozuluyo herşeyde vardır bir hayır diyorum allah böyle nasip görmüş diyorum ama yinede insan üzülmeden yapamıyor cmt dr a gidicem bakalım ne olcak neler dicek? ilk etapta nasıl bir muayene oluyo kızlar.
yumurta takibi içinmi gidiyorsun???
inşallah canım yaa demek klomen kullanıpta hamile kalmamakta var ben yine kesin gözüyle bakıyodum bişey sorucam sana bu klomene kullandığn zaman içersinde kaçar adet yumurtan oluştu ilişki için gün veriyo dimi doktor peki ilişkiden sonra takip ediyomu tutup tutmadığını yani kan testi için gün veriyomu
canım ben ilk gittim geçen gün ilk muayeneyi adetin ikinci günü hem karından hemde vajinadan ultrasonla bakarak yaptı onun için hazırlıklı git derim beni bide adetin ikinci günü özellikle çağardı çünkü adetin üçüncü günü tahlillerimi yaptırması lazımmış tahlillerim yumurtalıklarım ve rahmim tertemiz çıktı sadece adetim düzensiz olduğu için yumurtalamanın ne zaman olduğunu bilemiyoruz dedi klomen verdi ve yumurta takibine aldı salı günü klomenim biticek cuma günü yumoşlara bakıcak büyüdülermi diye
hayır canım genel bir kontrol için gidicem 4 aydır korunmuyoruz olmuyo dicem
hayır canım genel bir kontrol için gidicem 4 aydır korunmuyoruz olmuyo dicem
eğer yanılmıyorsam alttan muayene edecektir...
4 ay deme en az 6 ay de benden tavsiye :))))
inşallah canım şubatta gümbür gümbür gelicez :)))derya'cım seninde benim gibi bir oğluşun var çok şükür, sabırsızlık etmeyelim olur mu? Klomen kullanmak herşeye çözüm değil elbet, ama çok işe yarıyor emin ol. Bende 2-3 tane oluşmuştu ama içlerinden sadece 1 tanesi çatladı. Çatladığı gün ilişki önerdi doktorum ama sonrası için kan testine gün vermedi. Yani adet tarihine kadar bekle gecikmen olursa test yapalım dedi bana ve malesef dün hastalandım.... Ben oğluma da klomenle hamile kalmıştım, ikinciye de .... inşallah bu seferde işe yarayacak ve Şubat'ta hamileyiz diyeceğiz :teytey:
eğer yanılmıyorsam alttan muayene edecektir...
anladım canım saol ben şu an hastayım cmt ye kadar adetim biter zaten. çok merak ettim bakalım nolcak.
ama beni adetliyken çağardı doktor özellikle tahliller için neyse sen adetsizken git bi baksın yine
bi gidiyim be canım ne var ne yok baksın nasılsa sağlık sigortam var ne oturcam kendi kendime kurucam böle beklemek her ay da sinir olmak daha çok yoruyo beni.
bi gidiyim be canım ne var ne yok baksın nasılsa sağlık sigortam var ne oturcam kendi kendime kurucam böle beklemek her ay da sinir olmak daha çok yoruyo beni.
bu klomen ne ya kızlar? ilaç mı? herkese mi veriyo dr?
Slm kızlarrr rüzgar bende klomen için dedimki 6-7 aydrı uğraşıoz ama henüz 3. Ayım heheheheheh
bide kıslar klomene adetin 2, günümü 5. Günümü başlamak daha iii
git bencede bende gitmeden önce evde kurar dururdum tuttumu tutmadımı diye doktor kontrolü altında daha iyi ama özeline gitmiycenmi sen ben özeline gidiyorum o yüzden sağlık karnesi geçmiyo bitek tahlilerimde geçti sigorta benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?