En erken hamilelik belirtileri

mrhb kizlar iki gun once test yapmistim ikinci cizgi silik cikmisti bugun sabah yaptim bise yok gunumde 10 gun gecti neden acaba korktum kendimide hazirlamistim hamislige husrana ugradim butun belirtiler var bende sebebini bilen varmidir cevap bekliyorum.

bu klomen ne ya kızlar? ilaç mı? herkese mi veriyo dr?

klomen yumurtaları olgunlaştırıcı bi ilaç tatlım onu kullanıyosun sonra bakıyo yumurtalara doktor yeteri kadar büyüdülerse çatlatma iğnesi vurup çatlatıyo yumurtaları ve şu gün şu gün ilişki diyo tutması yinede allaha kalmış ama çok kişi klomenle hamile kalıyo hatta ikiz üçüz olma ihtimali bile var klomen kullanınca

aaa iyimiş bende istiyim kız

benimde geçen ay öyle oldu canım kaç tane test yaptıysam çok hafif silik çizgi oluştu ama silikliği hiç netleşmedi sonundada adet gördüm hemde parça parça belkide gelmişti bebeğim gitti adetle böyle olaylar çok oluyomuş insanlar farkında olmadan adetle çok bebiş gidiyomuş o yüzden kendimize dikkat edelim her zaman

bajım bilion ben adet olamadım gittim doktora 26 mm yumurtan war dedi çatlatıcı iğneyi bulamadım 2. günü gittim 32 mm olmuş yumurta kistleşmiş şimdi adet sökücü verdiler gene adetinin 2. günü gel dedi bende yüzümü küçük emrah gibi yapıp 'doktor hanım 7. ay oldu artık beklemekden yorruldum dedim gözlerim dolduu' :jeyyar: kadıncağızda dediki gel klomene başlayalım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım daha 4 ay oldu diye gitmedim 6 aya kadar normal dediler ama bekleyemiyorumki sinir oluyorum salaklık işte en baştan gitmek lazımdı .

salaklık deme lütfen sende haklısın insan önce kendi halinde denemek istiyor sende 4 ay denemişsin. Artık bir doktora görünmekte fayda var. Derya'nın dediği gibi 4 ay deme istersen daha fazla söyle....

aaa iyimiş bende istiyim kız

senin istemenle vermiyo ama canım kontrolden sonra gerekliyse veriyo sana tek tavsiyem 6 aydan aşağı söyleme denemeni 8 aydır deniyoruz olmuyo falan de mesela 6 aydan önce tedavi başlatmıyo

bide şu var ama belkide kendiliğnden 6 ay içinde tedaviye gerek kalmadan olması daha iyidir yinede doktorlar ilk 6 ay tedavi başlatmıyolarsa vardır bi bildikleri

aaaa çok güzel hepimiz klomenci olduk :))) ikizleri getiricez topiğe çifter çifter hihoyyyt

rüzgaryağmurcuğum bende 4 aydır deniyorum ama doktora 8 ay dedim yaşım oldu 30 oğlum 10 yaşında daha bi sene bile kaybetmemem lazım iki kardeşin araları çok olucak

canım benim iyi etmişin öyle demekle ayrıca hiç yüzünü kızartma direk söyle :)))) ayy bidahaki ayamı başlıyosun klomene şimdi :))) hadi bakalım hayırlısı

ben,mde yaş oldu otuz daha çocuk yok kaybedecek wakit yok yaniii :jeyyar:

canım benim iyi etmişin öyle demekle ayrıca hiç yüzünü kızartma direk söyle :)))) ayy bidahaki ayamı başlıyosun klomene şimdi :))) hadi bakalım hayırlısı

walla hiç yüzümü kızartmadım böle gariban ezikkk durdum kaşlarımı küçük emrah gibi yapıp benim hiçç çocuğum olmadı abla dedim -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
walla adet olur olmas başlayacam canım faturalin 2. kutusundayım bugün yarın olurum adet inşşşşaaallahhh hemen başlarımmmmm :dance:

kızlar azönce bir arkadaşlar konuştum onun miyomları vardı ameliyat demişlerdi. ne yaptın diye sordum hamileymişim ben dedi. doğum kontrol hapını yeni bırakmış ilk ayda hamile kalmış kesinlikle kısmet olayı gebelik. başka bişey değil yaa.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ebrubu özeliaç demişsin canım ama bu özel msjını aç demişsin ama ben nasıl açıldığını bir türlü bulamadım. kızlar bana bir yardımcı lurmusunuzu nasıl açııyor bu özel msj

özel mesaj açılıyomuki benimki devamlı açık canım valla ben bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olurlar

kızlar yegane nerelerde bilen varmı bugün hiç girmedi sanırım sonra ceylanda yok ndk da nerdeler acaba. ndk nın kan testi sonucunu bilen. ))))))))))))))))))

canim attim ozelden
kizlar pek girmiyo bu aralar
ndk sanirim regl olmustu, ins. yanlis hatirliyorum
yegane de yine takvim pesinde :) bi tane yolladim ona ozelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…