En erken hamilelik belirtileri

arkadaslar yaa yabanci bir sitede okudum...cok su icmemiz lazimmis..gunde en az 8 su bardagi
bir de havuctaki B vitamini cok onemliymis..bundan da bol tuketin diyolar

civa orani dusuk balik tuketimi de onemliymis

ruzgarcim...bence stres yapma iki ay daha bekle...kafandan at bence bebek olayini...burada bircok arkadas var, yillardir bekleyen...azcik sabir diyorum
o tedavilere hemen baslatma kendini canim....nihayetinde hormonlarinla oynuyorlar senin ve cogul gebelik ihtimali cok yuksek
tabii karari sen vereceksin

Ebrubuu canım aynen onu ye bunu ye...şiştik sekerım... bebek istiyoruz dıe her faydalı seyı yedık..
hala tık yok :)

yaff görümcemmm 4. yü istiyormuşşş Allah ım tüm isteyenlere ver Rabbim ama bize de ver bizde hiç bebiş yok.. ahh ahh

Kızlar Ceylan ın yatıya mısafırleri var yogundur... Ndk ya ne oldukii acaba .morali bozuk heralde...
iyi olsa müjde olsa bize söylerdi mutlaka..

canım doğru söylüyosun ama böle de stres yapmamak elde değilki. bu ay takmıcam düşünmicem dedim ama olmadı. adet yaklaştıkça gerildim belirti aramaya başladım yok göğsümde şişkinlik varmı başımmı dönüyo ay lekelenmemi bu, daha neler.. 2 aydır psikolojik olarak adetide şaşırttım. ne bilim yaaaa

CANIM WALLA BENDE AYNISINI YAPTIM AY OLDUM AY OLCAM AY GÖRÜORUM DEDİM DEDİM VE HALA ADET OLMADIM 2. ADET DÖNEMİM GELDİ HALA OLAMADIM -tatlicadiarzu-

arkadaslar, canlar sukredin halinize..daha yolun basindasiniz
stres prolaktini yukseltiyo, ben sahidim, bilesiniz...aklinizdan ciktigi anda hamis kaliyosunuz ben buna da sahidim, ama arkadaslardan
biliyorum zor akildan cikarmasi ama ne yapalim
bir de ovulasyon hesaplayicilarina fazla guvenmeyin

ben pek iyi değilim canım adet oldum cmt dr a gidiyoruz aynı muhabbet işte. senden nbaer?

canım ben bursa acıbademe gidicem ilk defa gidiyorum bu dr a bakalım.

hmm tamam güzelim, ben kaçırmışım senin bursada olduğun ayrıntısını.. biliyorsum halbuki..

ben de pek iyi değilim aslında, asabım çok bozuk.. ama kendimi pozitif tutmaya gayret ediyorum. ben üzülünce, eşim de üzülecek, stres yapacak diye...

dün bi saçma kanamam oldu... tam da gebelik belirtilerim var, heh oldu derken..... yine, geçen ayki gibi... koyu renkli koyu kıvamlı bi kanama oldu.
bugün doktora gidecektim... gidemedim. yine, '''varmış ama, düşmüş.. olsun önümüze bakıcaz''' cevabı almak istemedi canım.
çok sinirlerim yıprandı çook

canım sebep olarak sana bişey sunmuyolarmı kaçdefa geldi bu senin başına dikkat et kendini çok fazla yorma belki yerleşmedir belki mutlu bi haber alacaksın bence aksatmadan iyi bi doktor bulup gitmeli

canım ya üzülme kendini sıkmamaya çalış, bende eşim daha fazla üzülmesin diye karar aldım bugün asmıcam yüzümü. garibim dün üzüldüm diye neler yaptı. allah gönlümüz göre vericek be tatlım tez zamanda bebişlerimiz olucak inşallah. üzme kendini emi canikom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…