6 dicem canikomm
civa orani dusuk balik tuketimi de onemliymis
ruzgarcim...bence stres yapma iki ay daha bekle...kafandan at bence bebek olayini...burada bircok arkadas var, yillardir bekleyen...azcik sabir diyorum
o tedavilere hemen baslatma kendini canim....nihayetinde hormonlarinla oynuyorlar senin ve cogul gebelik ihtimali cok yuksek
tabii karari sen vereceksin
canım doğru söylüyosun ama böle de stres yapmamak elde değilki. bu ay takmıcam düşünmicem dedim ama olmadı. adet yaklaştıkça gerildim belirti aramaya başladım yok göğsümde şişkinlik varmı başımmı dönüyo ay lekelenmemi bu, daha neler.. 2 aydır psikolojik olarak adetide şaşırttım. ne bilim yaaaa
mrba kımse yok mu
özeli varmı bilmiyorum ki acıbadem hastanesine gidicem ben.
merhaba arkadaşlar.
napıyorsunuz....
rüzgaryağmur.. sen acıbadem'de kime gidiyorsun?
ben de yarın için randevu aldım, ataşehir'den.. doktorundan memnun musun?
merhaba arkadaşlar.
napıyorsunuz....
ben pek iyi değilim canım adet oldum cmt dr a gidiyoruz aynı muhabbet işte. senden nbaer?
canım ben bursa acıbademe gidicem ilk defa gidiyorum bu dr a bakalım.
hmm tamam güzelim, ben kaçırmışım senin bursada olduğun ayrıntısını.. biliyorsum halbuki..
ben de pek iyi değilim aslında, asabım çok bozuk.. ama kendimi pozitif tutmaya gayret ediyorum. ben üzülünce, eşim de üzülecek, stres yapacak diye...
dün bi saçma kanamam oldu... tam da gebelik belirtilerim var, heh oldu derken..... yine, geçen ayki gibi... koyu renkli koyu kıvamlı bi kanama oldu.
bugün doktora gidecektim... gidemedim. yine, '''varmış ama, düşmüş.. olsun önümüze bakıcaz''' cevabı almak istemedi canım.
çok sinirlerim yıprandı çook
ben varımmmmmmmmmmm
hmm tamam güzelim, ben kaçırmışım senin bursada olduğun ayrıntısını.. biliyorsum halbuki..
ben de pek iyi değilim aslında, asabım çok bozuk.. ama kendimi pozitif tutmaya gayret ediyorum. ben üzülünce, eşim de üzülecek, stres yapacak diye...
dün bi saçma kanamam oldu... tam da gebelik belirtilerim var, heh oldu derken..... yine, geçen ayki gibi... koyu renkli koyu kıvamlı bi kanama oldu.
bugün doktora gidecektim... gidemedim. yine, '''varmış ama, düşmüş.. olsun önümüze bakıcaz''' cevabı almak istemedi canım.
çok sinirlerim yıprandı çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?