canım sebep olarak sana bişey sunmuyolarmı kaçdefa geldi bu senin başına dikkat et kendini çok fazla yorma belki yerleşmedir belki mutlu bi haber alacaksın bence aksatmadan iyi bi doktor bulup gitmeli
valla elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadım bu ay. çok dikkat ettim hakkatten.
dün biraz misafirlerimiz vardı.. ben de pek bişey yapmadım aslında, ama işte ayakta kalınıyor haliyle... o arada ne olduysa oldu yani.
bugün gidecektim doktora... kendimi toplayıp gidemedim.
az önce aldım randevumu, yarın gidicem.
yerleşme olduğunu sanmıyorum. ben bu senaryoyu gördüm. aynı ağrı - aynı batmalar-aynı şiddetli burulma.. aynı kanama...
valla bu sefer de aynı atraksiyon olduysa gerçekten... bi çözüm üretmek gerekecek heralde bu konuya.
bi sonrakinde, ayaklarımı uzatıp yatıcam. tutamıyorum heralde ben bu veletleri.
inşallah, allah bir tane daha verir, ''sen şansını kullandın - yeter'' demez((((((((((((((
canım hayrdır ya yenı gordum iyisın demıvalla elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadım bu ay. çok dikkat ettim hakkatten.
dün biraz misafirlerimiz vardı.. ben de pek bişey yapmadım aslında, ama işte ayakta kalınıyor haliyle... o arada ne olduysa oldu yani.
yerleşme olduğunu sanmıyorum. ben bu senaryoyu gördüm. aynı ağrı - aynı batmalar-aynı şiddetli burulma.. aynı kanama...
valla bu sefer de aynı atraksiyon olduysa gerçekten... bi çözüm üretmek gerekecek heralde bu konuya.
inşallah, allah bir tane daha verir, ''sen şansını kullandın - yeter'' demez((((((((((((((
demez demez sağlıklı nurtopu gibi bebiş verir hihoyyyt
ay umuyorum, ağzın bal yesin.. melek göbeğine insin..
çok sinirlerim bozuk. bugün kaç kere uyudum uyandım... toplayamıyorum kafamı.
daha yemek bile yapmadım. ne yapıcam bi fikrim de yok..
öffffff
valla elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadım bu ay. çok dikkat ettim hakkatten.
canım geçmiş olsun...
ay umuyorum, ağzın bal yesin.. melek göbeğine insin..
çok sinirlerim bozuk. bugün kaç kere uyudum uyandım... toplayamıyorum kafamı.
daha yemek bile yapmadım. ne yapıcam bi fikrim de yok..
öffffff
naber eylul yarına dr gıdıyorum ben çok heyecanlıyım yumurtalarıma bakacak inşlh bu ay buyumustur gçn ay 12 mm di
teşekkürler nazyazcım,
nasılsın? senden naber?
canım demez demez merak etme ama vardır bunda da bi hayır zayıfmısın yada kilolumu belki vitamin alaman gerekiyodur bunları mutlaka doktoruna sor sebepsiz değildir hiçbişey
iyilik tatlım.....cuma dr a gidicem inşallah bebişin ilk görüntüsünü görürüz....
iyilik tatlım.....cuma dr a gidicem inşallah bebişin ilk görüntüsünü görürüz....
kızlar bişi sorsam cevap verirmisiniz bugün gümbürtüye gitti hepte
kızlar bişi sorsam cevap verirmisiniz bugün gümbürtüye gitti hepte
yok değilim. zayıf da değilim kilolu da değilim.
folik asit alıyorum birkaç aydır, demir almaya başladım.
doktorumla bunları konuştuk... bu noktalarda sorun yok yani.
bakalım, yarın bi olsun da.. öğleden sonra randevum. bi bakalım ... neymiş ne olmuş.
gerçi dediğim gibi bi olay olduysa, zaten yarına kadar bişey kalmaz, direk negatif çıkar kan testi falan. hemen bugün gitseydim sabahtan, az biraz bi değer yüksekliği olurdu.
aaman yaaaa, napıyım.. vardır bi hayır hakkatten.
akşamın körü oldu, yemek yapmam lazım. ne yapıyımki... öf valla, ne zor iş bu kadın olmak.
domates çorbası,taze fasulye, kıymalı makarna ve salatasırnaşık şey
bildiğimiz bişeyse tabiki yanıtlarız canım sor sen bi bakem
aaaaaaaa çok sevindim ne güzel sen nasılsın buarada rahatsızlık veriyomu meleciğin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?