En erken hamilelik belirtileri

bence canım tortuya falan inanma bende oldu çok fos çıktı o olay. adetinin geçmesini bekle belirtilere kulak asma adetin gecinçe yap testini kan testiyle de onayla, g,t doktoruna. hadi hayırlı ossunnnhihoyyyt

canım idrar yolu enfeksiyonu sancılı yada yanma olacak diye bişey yok idrar yollarında sorun olabilir öncelikle onu söyliyeyim bende de hiç belirti yoktu idrar rengi koyuluğu dışında doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu dedi şimdi kesik tortu gibi demişsin ama vallahi bi doktora danışsan iyi olur derim açıkcası bi bilgim yok bugünmü başladı yada kaç gündür sürüyo süreklimi eğer sürekli ise idrar yollarında sorun olabilir derim ben

yok bi sabah öleydi yoğundu yani bidaha olmadı bugün gördüm işte daha önce yoktu canım...

yok bi sabah öleydi yoğundu yani bidaha olmadı bugün gördüm işte daha önce yoktu canım...

canım ben int bi araştırayım dedim doktorun bi tanesine yazmışlar gebelik belirtisimi diye oda demişki büyük ihtimalle enfeksiyon kum olasılığıda varmış onuda söyliyeyim sen biran önce doktora git canım

sürekli regl olacakmışım gibi geliyor...kasıklarım ağrıyor...ama herşeye değer...herzamankinden daha çabuk yoruluyorum...ama allah hepinize nasip etsin....

canım aminnnnnn hepimize

bunlar ilk evreleri inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin yerimseniben

kızlar benim idrarım adetimden 2 gün önce bulanıklaştı......bilgilerinize:)

aslına bakarsan bende kötü gibiyim daha doğrusu üzdüler beni neyse aman hepsi gidicek ben bi hamiş kalım evede laptop alırsam kimse beni rahatsız edemez herkes kötü başladı galiba haftaya nasıl başlarsan öyle gidermiş derler aman biz öyle olmayalım moraller yüksek çalışmalar songaz devam güzel haberler alırız inşaallah bu hafta :)))

aynen öle hayatım morel bozmak yokkk yasakkelime

kısssslar benim mesaim bitti çıkıyorum kendinize çok çok iyi bakın allah izin verdiği sürece önümüzde çokkkkkk güzel günler var iyi ve sıkı çalışın tamam mı iyi şamşaklar :)))))

yok yok moral bozmak falan yok..
her şey yolunda- kontrol altında..

tam gaz... devam... azimliyiz.. bu inatçı keçiler gelecekler bu sabırsızlıkla bekleyen anneciklerine...

:)

bişey dicem, starda da başlamış bi yemek yarışması

coştu bunlar valla. herkes yemek yapıyor-para kazanıyor... alla allaaa

ne yapsınlar yoksulun umut kapısı dicem ama evlerinde yapıyolar hepsinin evede birbirinden güzel vallahi millet parayı nasıl dağıtcanı şaşırdı birine ssadaka ver desen vermezler kannalarda şaşırdı canımmmmmlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…