- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
şimdi canım arkadaşım benim
ben bu sabah ilk idrarda çok acayip böle beyaz kesik gibi tortu işedim ama yanma falan olmadı yani idrar yoluyla ilgili bişi sanmıyorum adetime beş gün var ve değişik bişiler oluyo göğüs batmaları falan adet olcak gibiyimde diil gibide bi fikrin varmı bu tortularla ilgili aşkım yaa kimse bişi demedi bugün(
canım idrar yolu enfeksiyonu sancılı yada yanma olacak diye bişey yok idrar yollarında sorun olabilir öncelikle onu söyliyeyim bende de hiç belirti yoktu idrar rengi koyuluğu dışında doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu dedi şimdi kesik tortu gibi demişsin ama vallahi bi doktora danışsan iyi olur derim açıkcası bi bilgim yok bugünmü başladı yada kaç gündür sürüyo süreklimi eğer sürekli ise idrar yollarında sorun olabilir derim ben
yok bi sabah öleydi yoğundu yani bidaha olmadı bugün gördüm işte daha önce yoktu canım...
sürekli regl olacakmışım gibi geliyor...kasıklarım ağrıyor...ama herşeye değer...herzamankinden daha çabuk yoruluyorum...ama allah hepinize nasip etsin....
canım aminnnnnn hepimize
bunlar ilk evreleri inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin yerimseniben
domates çorbası, kıymalı makarna ve salata.. okidir :)
sağolasın, hemen uygulayayım...
bişey daha yapayım yanına.. tenk yuuuu
hoşgeldin sevedail nasılsın?
hoşgeldiinnn
nasılsın?
aslına bakarsan bende kötü gibiyim daha doğrusu üzdüler beni neyse aman hepsi gidicek ben bi hamiş kalım evede laptop alırsam kimse beni rahatsız edemez herkes kötü başladı galiba haftaya nasıl başlarsan öyle gidermiş derler aman biz öyle olmayalım moraller yüksek çalışmalar songaz devam güzel haberler alırız inşaallah bu hafta :)))
yardımcı olduğuma sevindim:sm_cool:
:)
bişey dicem, starda da başlamış bi yemek yarışması
coştu bunlar valla. herkes yemek yapıyor-para kazanıyor... alla allaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?