yok yok moral bozmak falan yok..
her şey yolunda- kontrol altında..
tam gaz... devam... azimliyiz.. bu inatçı keçiler gelecekler bu sabırsızlıkla bekleyen anneciklerine...
aynen öle walla bi adet olabilsem nasıl çalışacağım belli değil oderece yaniii delikafadulden
kendinize ii bakınn kıslarrrr ii akşamlarrr
yok biz bebeiş düşünmeden öncede çok düzenliydii pek değişen bişii olmadı şahsennn delikafaduldenahahahaha
valla, doktorum dediki, ''adam kendini damızlık gibi hissetmesin - aman dikkat'' :)
aman dikkat yani.
yok biz bebeiş düşünmeden öncede çok düzenliydii pek değişen bişii olmadı şahsennn delikafadulden
ahahahaha
valla, doktorum dediki, ''adam kendini damızlık gibi hissetmesin - aman dikkat'' :)
aman dikkat yani.
aman maşallah... tu tu tu ...
muhakkak öyle.. hepimizin öyledir, ama... ne biliyim ya.. bi başka mı oluyor bebiş isterken.. ne biliyimmm :)
walla yalelcim benimki arada diyo..sen çocuk için beni kullanıo musun bana mı öyle geliyo diye kaydirigubbakcemile3
delikafadulden delikafadulden delikafadulden sende çok çaktırma be delikafadulden
walla yalelcim benimki arada diyo..sen çocuk için beni kullanıo musun bana mı öyle geliyo diye kaydirigubbakcemile3
bilmem ben o anda ahanda bebek için hammadde gelio die düşünmüom açıkcası!!!
hihihihihi
ben de böyle bir ima duydum ama... aslı yok valla - hiç de öyle değil.
eşim diyorki, çocuk mocuk umrunda değilmiş.. ama benim çok umurumdaymış...
yok aslında, çocuk önemli evet. ama kocamı çok seviyorum ben. yanlış anlaşılıyorsam da zaman zaman... içgüdüsel şeylerdendir.. bilemiyorum.
ahahaha.. kıs öyle şey olur mu... :) ahanda hammadde geldiii-amman tutayım kaçmasınlaaarrr.... :) ahahahaha
delikafadulden delikafadulden benimki nette bu muhabbeti yaptığımı duysa bacaklarımdan vurur walla delikafadulden
sanırım benimki de beni vurur kaydirigubbakcemile5
wallaaa düşününce bile tırstımmm :1shok:
yolladığım linkdeki patiklere baktınmıııııı??
baktım canım çok sevimliler kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?