En erken hamilelik belirtileri

yalel adetinle ilgili bi belirti var mı canım

ah canım, hiç sorma.

ben gebelik belirtisi mi ne bunlar.. diye düşünürken...
dün bi koyu kıvamlı kanamam oldu.
çok fazla değildi.. ama epey bi ağrılı oldu.

aynen geçen ay başıma gelen gibiydi.

muhtemelen meleğim gidiverdi.

bugün gidemedim doktora... toplayamadım kendimi.. kafam çok dağınıktı. moralim bozultu.
şu anda da hiçbir şeyim yok. ne bebek belirtisi.. ne kırmızıların belirtisi.... bi hafif bel ağrısı var o kadar.

çok canım sıkkın.

ama yarın öğleden sonra için randevu aldım doktordan gidicem.

sen nasılsın,

iyiyiz canım sen nasılsın

saol canım iyiyim adetime 3 gün var ama bebek olmadığını düşünüyorum. hiç bi belirti yok bu sefer yarın doktora gidicem. adetimi bekliycektim ama bi arkadaş gidiyomus ben de kontrole gitcem bebekle ilgili hiç gitmemiştim bakalım ne diycek bana dua edin canım

dualarım seninle canımm allah yardımcın olsun :Saruboceq:

walla canım ben bu soruya cvp vermek istiom cvp hakkımı kullanıyorum hayır hala yok olmadım gelemediii beni uyus ettiler kırmızılar
canım sen halen olmadın mı doktoruna güveniyomusun ki anlamadım neden böyle oldun

canım ben de geçen ay senin gibi düşünmüştüm ama değilmiş düşük mü demek istedin olsa anlardın ama güzel şeyler düşün nolur. canını sıkma bi dahaki aya umudumuz bitmedi napalım

aman aman.. inşallah..
bak böyle düşününce, umursamaz olunca geliyormuş melekler.
inşallah meleğin seninledir.

kizlar akintim kesilmedi.adetime 5gun var.bu normal mi yoksa 2gun kala falan mi kesilir.bir de goguslerim sis ama acimiyo sadece ucunun yanindaki sivilceler var ya onlara dokununca aciyo.kizlar nolur biseyler soyleyin varmi dir sizce?

aman aman.. inşallah..
bak böyle düşününce, umursamaz olunca geliyormuş melekler.
inşallah meleğin seninledir.

amin canım keşke öyle olsa ama açıkcası hiç öyle bi his yok . aslında adetten bir kaç gün önce kaşıntı olurdu sanki öyle bi şey var yada kendimi dinliyorum öyle geliyor geçen ay gebelik belirtileri vardı bebek yoktu. bu ay kırmızıların belirtileri var bebek olsun inşallah

canım benim beklenen tarih 2 şubat. daha var yani.
üstüne görme falan değildi.

neyse ne... yapacak bişey de yok zaten. olan oldu.

takmıcam artık kafaya... geri tepiyor hakkatten.

kaçtım, kociş geliyor... azıcık güzelleşeyim. adam aygın baygın görmesin.

öptüm sizleri. görüşürüz

kizlar akintim kesilmedi.adetime 5gun var.bu normal mi yoksa 2gun kala falan mi kesilir.bir de goguslerim sis ama acimiyo sadece ucunun yanindaki sivilceler var ya onlara dokununca aciyo.kizlar nolur biseyler soyleyin varmi dir sizce?

canım benim adetime de az var ama akıntı falan yok sivilce çıktığını da hiç duymadım canım bilen birileri varsa cevap verir sana daha sağlıklı olur

canım benim adetime de az var ama akıntı falan yok sivilce çıktığını da hiç duymadım canım bilen birileri varsa cevap verir sana daha sağlıklı olur

cok sagol eylulcum cevabin icin.hani gogsun halkasinin uzerinde cikiyo ya kucuk bezeler onu kastetmistim sivilceyle.ins hayirlisi olur canim hakkimizzda ama akintimin kesilmemesi ilginc ilk defa boyle oluyo

merhaba,biraz önce test yaptım ve ikinci çizgi önce silik çıktı sonra belirginleşti,doktora gittim gösterdim buna göre hamilesininz dedi sonrada kaç gün gecikti diye sordu 2gün sonra falan olmam lazım dedim(benim dengesizdir düzenim 36.28.32.29.böyle yani belli olmuyo ne zaman geliceği...işte kan testi yapalım daha gününnüz bile geçmemiş o test yanıltıcı olabilir dedi.yarın alıcakmışım sonucu ama yarına kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum:)))

cok sagol eylulcum cevabin icin.hani gogsun halkasinin uzerinde cikiyo ya kucuk bezeler onu kastetmistim sivilceyle.ins hayirlisi olur canim hakkimizzda ama akintimin kesilmemesi ilginc ilk defa boyle oluyo

anladım canım doğru onlardan ben de de bazen olur ama acımıyor adet belirtin bu şekilde olmuyorsa umarım bebektir. aslında ümitlenme sen yine de ama benim akıntım hiç yok sen de halen var umarım güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…