delikafadulden delikafadulden benimki nette bu muhabbeti yaptığımı duysa bacaklarımdan vurur walla delikafadulden
kızlar merhaba nasılsınız
yalel adetinle ilgili bi belirti var mı canım
yalel adetinle ilgili bi belirti var mı canım
iyiyiz canım sen nasılsın
saol canım iyiyim adetime 3 gün var ama bebek olmadığını düşünüyorum. hiç bi belirti yok bu sefer yarın doktora gidicem. adetimi bekliycektim ama bi arkadaş gidiyomus ben de kontrole gitcem bebekle ilgili hiç gitmemiştim bakalım ne diycek bana dua edin canım
canım sen halen olmadın mı doktoruna güveniyomusun ki anlamadım neden böyle oldunwalla canım ben bu soruya cvp vermek istiom cvp hakkımı kullanıyorum hayır hala yok olmadım gelemediii beni uyus ettiler kırmızılar
ah canım, hiç sorma.
ben gebelik belirtisi mi ne bunlar.. diye düşünürken...
dün bi koyu kıvamlı kanamam oldu.
çok fazla değildi.. ama epey bi ağrılı oldu.
aynen geçen ay başıma gelen gibiydi.
muhtemelen meleğim gidiverdi.
bugün gidemedim doktora... toplayamadım kendimi.. kafam çok dağınıktı. moralim bozultu.
şu anda da hiçbir şeyim yok. ne bebek belirtisi.. ne kırmızıların belirtisi.... bi hafif bel ağrısı var o kadar.
çok canım sıkkın.
ama yarın öğleden sonra için randevu aldım doktordan gidicem.
sen nasılsın,
saol canım iyiyim adetime 3 gün var ama bebek olmadığını düşünüyorum. hiç bi belirti yok bu sefer yarın doktora gidicem. adetimi bekliycektim ama bi arkadaş gidiyomus ben de kontrole gitcem bebekle ilgili hiç gitmemiştim bakalım ne diycek bana dua edin canım
aman aman.. inşallah..
bak böyle düşününce, umursamaz olunca geliyormuş melekler.
inşallah meleğin seninledir.
canım sen halen olmadın mı doktoruna güveniyomusun ki anlamadım neden böyle oldun
canım ben de geçen ay senin gibi düşünmüştüm ama değilmiş düşük mü demek istedin olsa anlardın ama güzel şeyler düşün nolur. canını sıkma bi dahaki aya umudumuz bitmedi napalım
kizlar akintim kesilmedi.adetime 5gun var.bu normal mi yoksa 2gun kala falan mi kesilir.bir de goguslerim sis ama acimiyo sadece ucunun yanindaki sivilceler var ya onlara dokununca aciyo.kizlar nolur biseyler soyleyin varmi dir sizce?
mrh kızlarkaydirigubbakcemile3
canım benim adetime de az var ama akıntı falan yok sivilce çıktığını da hiç duymadım canım bilen birileri varsa cevap verir sana daha sağlıklı olur
cok sagol eylulcum cevabin icin.hani gogsun halkasinin uzerinde cikiyo ya kucuk bezeler onu kastetmistim sivilceyle.ins hayirlisi olur canim hakkimizzda ama akintimin kesilmemesi ilginc ilk defa boyle oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?