En erken hamilelik belirtileri

canım benim canını sıkma bu kadar bekledin bi gün daha bekle ciliyorum merak ediyosun ama umrarım beklediğine değer ben de yarın doktordayım keşke yarında böyle olsak da heyecanla mutluluk bir olsa

kızlar merhaba nasılsınız ne var ne yok eylülcüm hayırdır cnm ne doktoru yarın?peloosh sende umarım hamilesindir güzel haberler alırsın inşallah yarın

teşekkür edrim işallah hepimiz güzel haberler alırız bir de benim göğüslerimimn kenarında da o kahverengi bölgede minik minik bezeler çıkmıştı baya koyu onları görünce test yapim dedim:)))))

iyi etmişsin bide kanda da pozitif çıktımı tamamdır bu iş sonra bizlere dua edersin inşallah yarın daha da çok sevinirsin cnm:)

kızlar dün benim adet günümdü adet oldum sandım ama sanırım olmadım dün iki kez açık pembe leke geldi iki damla kadar bu sabahta sadece birkez dinkinden daha açık pembe başına böyle bişiy gelen varmı kızlar nedir sizce bi de ben bu ay klomen kullanmıştım yumurta geliştirmek için acaba ilacın etkisimidir sizce nedir bu

cnm senın miğdende ağrı varmı birde göğüslerin kaç günce şişti bende bkelemdeyım 2 gün var ama test yapmadımn

bende bu gün hep yattım acayip başım ve kasıklarımla beraber midem ağrıyor yaaa hele baş ağrısı öleceğim vallahi

ben dün farkettim göğüslerim şişmiş ki normalde adetten önce bile şişmez:)))bence en önemli belirtiyi göğüsler veriyor benimkiler bile verdiyse:)))70 beden düşünün artık:))işallah hepimizin hayalleri gerçekleşir

peloooos hayırlı olsun miğdende ağrı varmı cnm benım 1 haftadır miğdem ağrıyor acab bu bir belirtimidir

canım sabırlıysan 3 gün daha bekle test yap sonra. zaten o zamana kadar adetin gelirse gelir gelmezse. kesin hamilesin ama az az geklirse üstüne görüyo olablirsin hemen doktorunu ara.

miğdem de ağrı yok canım ,sadece yoğun bi şişlik var patlıcak gibi böyle:)))göğüslerim de acıyordu uzun zamandır ama dün farkettim dolgunlasmışlar inanamadım:)))gidip gelip aynalara bakıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…