En erken hamilelik belirtileri

ceylan, burcup, buket, asu napıyorsunuz, bebişler yolda mı hııım???
Ben de bugün tahlillerim için doktora gittim, 8 tüp kan verdim geldim, kan man kalmadı ben de:çok üzgünüm:

Gitmişken doktora dedim benim yumoşa da bak var mı bi şiler, pıtrdamaya hazır 1 tane varmış, ben maçlara devam edicem bi on gün daha, siz napıyonuz?

kızlar benimde 27gün geçti ama adetim geçtiği için test yapmaya korkuyorum ama kasıklarım ağrıyor ondanmıdır bilemiyorum göğüslerimin uçları acıyor ve kaşınıyor birde gazım oluyor lütfen yazın hamiş olabilirmiyim acil cevap bir umut işte

haticesu ben annamadım, şincik senin regl 27 gün mü geçti, nassı yane? Bu kadar süre test yapmadın mı?:1shok:

evet canım 2yıl önce karnımda 4aylık bebeğim öldü ondan sonra düzensiz olmaya başladım

delikafaduldenkızlarrrrrrrr canlarrrrrrr ben geldimmmmmm.kim var kim yokkk en önemlisi hamiş var mı hamişşşşşşşşşş

hayır canım yapmadım yapmakta istemiyorum gerçi alıştım artık hamiş olmamaya ama yinede bilemiyorum hamişmidirim diye gerçi psikolojim iyi yani umutluyum

angelic nasılsın tatlımm yeni gördüm seniii..geçmişi okumadım valla 40 sayfa olmuş sabahtan bu yana

benin ilk kaybettiğim bebeğimdede 3aydan sonra belirtiler başlamıştı şimdide göğüslerimin uçları acıyor ve kaşınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…