En erken hamilelik belirtileri

iyiyiym güzelim sen nasılsın, ekim 2009 anneleri topiğinde geziyom biraz, oraya gidicem yaa azim yaptım ben:dance: sen nasılsın?

kaydirigubbakcemile3çalışıyorum çalışıyorum çalışıyorummmmmmmmmm:Saruboceq:valla şubattan bende çok ümitliyim canım benim inşallaahh hadi bakalım ....dur bende bi geliimm gesiniim ordaadelikafadulden

eee biz şincik hamile kalırsak ekim annesi olcez yaa, ben şimdiden talan ediyom oraları, çok gezince oluyomuş

cnm inşallah hamileyizdir şubat hayırlı gelir vallahi mutlu ettin bak beni

ne demek şüphen mi var, olcez diyom yaaahihoyyyt Ben hazır bu kadar enerjikken biraz içeri kaçıp çalışma yapiim, bana şans dileyin kıslarrr, ama yok beeaaa kocişime şans dileyin en iyisikötükedihüso

ne demek şüphen mi var, olcez diyom yaaahihoyyyt Ben hazır bu kadar enerjikken biraz içeri kaçıp çalışma yapiim, bana şans dileyin kıslarrr, ama yok beeaaa kocişime şans dileyin en iyisikötükedihüso

cnm o zaman kocişine ve sana bol şanslar iyi çalışmalar öpüldün

Kızlar geçen ay polikistik overli olduğum için soğan kürü uyguladım , normalde adetlerim düzenlidir. Bu ay 9 gün geçti ve hala gelmedi sabah kanda gebelik testi yapdırdım sonuç negatif şimdiki aklım olsa asla uygulamazdım. Şayet içinizde başlayanlar varsada hemen bıraksın bence

5 şubatta yumurtalık takibim başlıyor mutluyum ama biraz endişeli eşimdende tahlil istedi yaklaşmıyor

adetim geçeli bugün 8. gün,3. gün yaptım negatif çıktı,kasıklarımda batma karıncalaşma var,yine negatif çıkar diye testi yapmaya cesaretim yok,heyyy millet ordamısınız yardım

oo bende kimse yok diye çıkıyodum bu ne hareket ne bereket kız ceylan sen gelmeden kimse gelmiyo buraya iplemi bağladın bu milleti arkana :))))))))

işin şakası yumurta takibimi başlıyor benmi yanlış okudum kader arkadaşım benim inşallah hayırlısı bakalım klomenmi vericek sanada anlatsana biraz merak ettim

gülüm bana dediki doktor eğer iki ay içinde kalmazsan eşinden sperm testi isteyebilirim dedi bende bunu eşime söyledim hiç umursamaz bi vaziyette dinledi ve ne dedi biliyonmu o zor iş biraz dedi ):))) napıcaz biz bu eşleri bende doktora dedimki siz merak etmeyin doktor bey ben bi kutuya koyar yinede getiririm o spermleri doktor altına yaptı gülerken :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…