ben burdayım ama herkes gitmiş mi nee??
günaydın kızlar kimse yokmu ya nerde bu kızlar
saol canım ya bu kızlar varya gece giriyorlar geç saate kadar konuşuyorlar sabah ta uyanamıyorlar anlaşılan kimse yok kırk yılda bir işim yok takılım dedim anda da kimnse yok
aynenn öle canım delikafadulden
kizlar goguslerim tas gibi adetime 5gun var.cikar mi sizce bi test yapsam ama kasik veya bel agrim falan yok.ne dersiniz?bu arada hepinize gunaydiiiinn
çarılarımıza kulak verdiler anlaşılan bak baya kalabalıklaşmışız ama anlaşılan herkes geçmişe bakıyor kimse yazmadığına göre sırnaşık şey
nasılsınız kızlar ? varmı hamiş haberleri valla ben cok sinirliyim. bilenler hatırlar cumartesi günü dr gittim, yumurtama baktı 19mm olmuş ama henüz çatlama belirtisi yok dedi. çarşamba tekrar gel bakalım dediulen dün akşam içimden geldi bi yumurtlama testi yapayım bakalım ne çıkacak dedimmm, anaammm testte yumurtlama gözükmüyor. daha üç gün once yaptığım testte çift çizgi çıkarken dün aksam yaptığım testte incecik tek bir çizgi çıkıverdi. aklıma ilk gelen şey kızlar. şimdi bu ay tutmazsa bidahaki ay reglden hemen sonra sr hsg yapacak , ve sonra belkiii aşılama. direk aklıma gelen şey acaba onların parası içinmi bu ay bana çatlayacağım günü bilerekmi kaçırttırdı. ama hiç bozuntuya vermeden çarşamba yanı yarın gidicem. bakalım bu sefer ne dicek yumurtayla ilgili. acaba geçekten öyle çatladı gittimi biz çalışma yapmadannnnnnnn. ((((((((
bebişim beninde adet tarihim 3 şubat ama bende hiç bir belirti yok :1no2:kizlar goguslerim tas gibi adetime 5gun var.cikar mi sizce bi test yapsam ama kasik veya bel agrim falan yok.ne dersiniz?bu arada hepinize gunaydiiiinn
dr gittinmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?