En erken hamilelik belirtileri

bu gece kimsecikler yok burda sanırım...ii geceler bende çıkıyorum ...

saol canım ya bu kızlar varya gece giriyorlar geç saate kadar konuşuyorlar sabah ta uyanamıyorlar anlaşılan kimse yok kırk yılda bir işim yok takılım dedim anda da kimnse yok

kizlar goguslerim tas gibi adetime 5gun var.cikar mi sizce bi test yapsam ama kasik veya bel agrim falan yok.ne dersiniz?bu arada hepinize gunaydiiiinn

nasılsınız kızlar ? varmı hamiş haberleri valla ben cok sinirliyim. bilenler hatırlar cumartesi günü dr gittim, yumurtama baktı 19mm olmuş ama henüz çatlama belirtisi yok dedi. çarşamba tekrar gel bakalım dedi ulen dün akşam içimden geldi bi yumurtlama testi yapayım bakalım ne çıkacak dedimmm, anaammm testte yumurtlama gözükmüyor. daha üç gün once yaptığım testte çift çizgi çıkarken dün aksam yaptığım testte incecik tek bir çizgi çıkıverdi. aklıma ilk gelen şey kızlar. şimdi bu ay tutmazsa bidahaki ay reglden hemen sonra sr hsg yapacak , ve sonra belkiii aşılama. direk aklıma gelen şey acaba onların parası içinmi bu ay bana çatlayacağım günü bilerekmi kaçırttırdı. ama hiç bozuntuya vermeden çarşamba yanı yarın gidicem. bakalım bu sefer ne dicek yumurtayla ilgili. acaba geçekten öyle çatladı gittimi biz çalışma yapmadannnnnnnn.((((((((

Patricia cım ... ben de cok merak ettım.. yani yumurtalama testi negatif çıktıgı halde.. bu ay var derse..
ya testlere güvenmicez ya da doktora... ama doktora bu hesabı sormalısın...hangi hakla 1 ay daha çalarki..
biz ne kadar zor bekliyoruz gunlerin geçmesini.

keşke hüm tetkikleri ikl ay yaparak tedaviye başlasaydınız yani eşin,in ve senin tüm hahlilleri o zaman hem zaman hende para kaybın olmazdı neyse salık olsun bebiş olsun
kizlar goguslerim tas gibi adetime 5gun var.cikar mi sizce bi test yapsam ama kasik veya bel agrim falan yok.ne dersiniz?bu arada hepinize gunaydiiiinn
bebişim beninde adet tarihim 3 şubat ama bende hiç bir belirti yok :1no2:

kıslar ya ben regli olamadım ya bu 2. regli dönemim geldi düşünün olmadı halaaa napcam yaaa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…