En erken hamilelik belirtileri

gittim 1 kutu fatural verdi içtim bitti olmadım 2. kutuyu verdiii püfff senağlama

allahallah neden olmuyor acaba :çok üzgünüm: hiçböle bişe duymamıştım kullanmış olduğun ilaçların yan etkisi olabilirmi acaba

patricia canim bu kadar olmazdi yani bu sefer cok fena hem cok aciyo hem de tas gibi.beni bosver de senin isin cok ilginc ya ins oyle bisey olmamistir.cunku bazilari gercekten bunlari para icin yapabiliyo.benim basit bi hastaligim icin guvencem oldugu halde kac para para istemislerdi ama ins boyle degildir canim.ins bu ay kalirsin.moralini bozma tamam mi?

ebrucum belli olmuyo bicok arkadasim hic bir belirti olmadan bi bakiyolar hamisler.canini SIKMA canim.ins hamis kaliriz

üzülme bebeğim inşallah 2. kutu bitince 3. gerek kalmadan olursun bu arada geb olmadığına eminsin dimi ya gebeysen allah korusun

maşşallah ben bir batında bir tane doğursam yeter zaten 8 tanede istemem allahın gücüne gitmesin

dr neden adet olmadığını bilemiyormu canım ben sebebini çok merak ettim ya inşallah altında başka şeyler çıkmaz :çok üzgünüm:

ben aralığın başına kadar doğum kontrol hapıyla korundum 2,5 yıl kadar ve bırakınca yumoşlarım bi anda coştu bi tanesi 26 mm kadar oldu çatlama iğnesi verdi doktor fakat ilacı aradım taradım bulamadım o yumoş iice büyüdü kiste döndü ama adet olmana engel değil diyor doktor doğurganlığım çok yüksekmişşş nedeni bilinmio adet olamıom ilaç veriolar bol bol

nasıl denecek şimdi bu ikiz üçüz dördüz beşiz altız yediz sekiziz mi olacak ben doğurmak bir yana diyemiyorum bile hakkatten helal olsun o kadına hiç dr gitmewmişmi acaba nasıl doğurmuş ki bu kadın bunu sezeryan mı normal doğumlamı

walla ayrıntısını yazmamışlarr ki canım

Kızlar mutlaka tedavi olmuştr sonradan gitmemiştir... masalah ya insallah yaşarlar..
ay ben ikize bile bakamam heralde.. 8 tane ne zor yaa...

babannem bıle 9 tane dogurmus

ebru1987, ever, invaze, sevdalim42422, sevedail, tubayok, zeyno55
günaydınlaarrrrrr

nasılsınız hanımlar bugün?

benim babaannem 7 anneannem rahmetli 8 tane doğurmuş birazcık onlara çekseydim keşke

ebru1987, ever, invaze, sevdalim42422, sevedail, tubayok, zeyno55
günaydınlaarrrrrr

nasılsınız hanımlar bugün?

iyiyiz canım hürriyetteki bi haberin şokunu yaşıoz bi kadın sekiz doğurmuş 8 tanesini bi anda delikafadulden

saol yalel sana da günaydım iyiyim sen nasılsın şimdi bir sorum olacak kızlar benim annem 3 ay korunmasınz ilişkiden sonra gebe kalmış acaba bu genetik olabilirmi sanmıyorum ama çekmiş olabilirsin diyorlarda o yüzden sormak istedim

var mı akşamdan beri yeni hamiş falan?

iyi midir ahali?

heeee... orda mısınııızzzz?delikafadulden

wallahi canım ben bayadır giremiyordum yeni girdim son dönem hamişlerinden hiç haberim yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…