En erken hamilelik belirtileri

günaydıınnn kızlar galba adet olucam belirtilerim acayip oldu yaaaa(((((

üzülme canım belki gebelik belirtileridir adet olursan bile yine üzülme çünkü önüyde aylar var güç olmasında bırak geç olun salıklı olsun yeter bence

saol canım ya bu kızlar varya gece giriyorlar geç saate kadar konuşuyorlar sabah ta uyanamıyorlar anlaşılan kimse yok kırk yılda bir işim yok takılım dedim anda da kimnse yok

evet gece geç yatıyoruzzz ama sabah geç kalkmak gibi bi lüksümüz yok malesef :1shok: günaydınn a.s.

üzülme canım belki gebelik belirtileridir adet olursan bile yine üzülme çünkü önüyde aylar var güç olmasında bırak geç olun salıklı olsun yeter bence

öle tabiki ama bu ay hep hamileyim gibi geliodu valla daha önce hiç olmamıştım olmadığımı biliodum sanki yani
ama akşamdan beride kasıklarım belim bide vajinamda ıslaklık yumuşama gibi bişiler olunca adet olcam herhalde di:1no2:yorum artık

Günaydın arkadaşlar bende sabahtan beri burdayım işgüç verdı biraz o yüzden yazamadım nasılsınız bakem yalel hamiş haberini inşallah sen vericen kaçta gidiyosun doktora

Kızlar belirti topikindeyiz... ama takılmayın yaa.. burda leke görüp adet oldum diye ağlayan kız ertesi gün hamile çıkktı... Allah tan ümit kesilmez.. bende de hiç belirti olmuyor... zaten aylardır da reglim gününden önce geliyor.. bişi oldugu yok.. aglıyorum sonra açılıyorum :)

ne güzel işte en azından umutla bekliyoruz...

kızlar ben geçen bir ebe arkadaşımla konuştum bende peynirimsi beyaz renkli am kokusuz akıntım olduğunu söyledim gebliğe engel olabileceğini söyledi sizcede ölemidir biraz korkuyorum da bu ay adet olunda ilaç kullanmaya başlayacağım eğer öle ise

bide arkadaşlar ben karar aldım dün gece çocuk işinden vazgeçtim ama gene korunmayacağım yumurtlama günlerimi falanda takmıyacağım eşim dün biraz moralsizdi bende onun moralini iyice bozmıyayım dedim yeni bir iş kurdu malum krizde pek işleri olmuyo genede allahımıza şükürler olsun bi benim çalışmamla dönüyo şuanda evimiz bide çocuk olursa gerçi çocuk rızkıyla gelir o yüzden allah ne zaman hayırlısını yazdıysa o zaman olsun dedim ve kendi kendime karar aldım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

canım benim akıntım hiç durmaz doktora gittim smear testi yaptırdım hatta doktor yaramı yakarken çok zorlandı akıntıdan dolayı ama doktorum dediki testin gayet normal temiz çıkmış akıntının sebebi vajınal bölgenin kendi temizliğini kendisi yapması ve bunu akıntı yoluyla dışarı atıyor en azından doktorumun anlattığı buydu herhangi bi sorun yok bende aynı soruyu sormuştum gebe kalman için en son seçenek olur dedi daha önemli şeyle olması gerekiyo merak etme 6 ay sonra gel çocuk düşünüpte olmazsa demişti

Severcim.... ben de bıraktım.. yoruldum çalışamıyorum bebek için.. içimizden geldikçe yapacagız....
Bizim de kriz nedenıyle işlerde aksaklıklar var... dediğin gibi eşimin biraz morali bozuluyor...
bir de ben bebek için üzülünce o da üzülüyor... ben muayeneye gtmiştim ben de sorun yoktu...
o hiç gitmdi diyor senin birşeyin yokmuşş belki bende vardır diyor...
yazıkk kocama 5 ay da olmaması normal ama ben o kdr üzüldümkii o da üzüldü artık biz de üzülmeyelım... hayırlısı.....

iyiyiz canım hürriyetteki bi haberin şokunu yaşıoz bi kadın sekiz doğurmuş 8 tanesini bi anda delikafadulden

yok artıkk.. maşallah mı demek lazım... mazallah mı demek lazım.. bilemedim valla şimdi :)
allah kolaylık versin o aileye..

Günaydın arkadaşlar bende sabahtan beri burdayım işgüç verdı biraz o yüzden yazamadım nasılsınız bakem yalel hamiş haberini inşallah sen vericen kaçta gidiyosun doktora

canım, ben 2de gidicem doktora.
bakalım, ne var ne yokmuş.. bi öğrenelim.

bende hiçbir belirti yok şu anda. ne gebelik, ne regl dönemi belirtisi hiç bişey yok.
bi belim ağrıyor.. o da klasiktir benim... regl olmadan önce, 1 hafta ağrır.

bilemiyorum valla.
bakıcaz.

ve ben de, eşimi de bu konuda germemeye karar verdim.
akşam, o geldi... benim sinirlerim boşaldı, ağladım ona sarılıp.
ne gerek var bunlara yahu.. boş yere adamları da üzüyoruz. yapmayalım kızlar.
bu adamcıklar, zaten koca gün kimbilir nelerle boğuşuyorlar. eve bişey getirmiyorlar. biz de hem kendimizi germeyelim, hem onları üzmeyelim.
biz ağlayıp boşalıyoruz.... onlar içlerine atıyorlar. yazıktır...

ay çok sevindim gözümü korkutmuştu arkadaşım sorarım ben ona bunun hesabını :mymeka:klava:

günaydın kızlar

Tatlım hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz bende kendime söz verdim geçen ay hesaplama falan yapmıcam dedim kısmet dedim ama yapamadım elim her gece takvime gitti aklımda yine belirti arayışları inşallah sen basarırsın canım ..inşallah hamileyizdirde bu ay bunlara hiç gerek kalmaz kaydirigubbakcemile2

kızın teki çıktı dün sabah televizyona.. istemediği bi evlilikte, istemediği bir şekilde gebe kalmış. 4 aylıkken farketmiş.. daha kendisi çocuk..
bildiği bütün ilaçları içmiş.. düşsün gitsin diye... velet nur topu gibi sağlıklı doğmuş...

büyük allahım, verdiği yere veriyor işte.... yok bunun izahı

hayır canım yaptırmadım adet olucca dir düşünüyorum dr gitmeyi

evet canım inşallah sende başarırsın ya ben kafaya takmam aslında ama işgüç krizden malum yok denecek kadar az allahtan şu kriz geçse başımızı kaşıyacak vaktimiz olmuyo işte kafamı takmazsam evde de zaten yemekti ev işiydi derken oooooooo bi bakmışsın unutmuş gitmişim zaten ben tuvaletini bile unutan bi insanım onu hayli hayli unuturmsırnaşık şey

ben de bu ay, şayet gebelik yoksa.. adet olucaksam malesef... (( doktora dicem, ne var ne yok.. bütün testleri yapalım..

eşim yaptırdı test mest... canım benim yaa... '''kafanda bişey olmasın, her şey normal.. yok bi problem''' dedi.
git yaptır demedim bile ben.

sıra bende. yumurtaların normal olması, her şey yolunda demek değil heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…