kızın teki çıktı dün sabah televizyona.. istemediği bi evlilikte, istemediği bir şekilde gebe kalmış. 4 aylıkken farketmiş.. daha kendisi çocuk..
bildiği bütün ilaçları içmiş.. düşsün gitsin diye... velet nur topu gibi sağlıklı doğmuş...
büyük allahım, verdiği yere veriyor işte.... yok bunun izahı
evet canım inşallah sende başarırsın ya ben kafaya takmam aslında ama işgüç krizden malum yok denecek kadar az allahtan şu kriz geçse başımızı kaşıyacak vaktimiz olmuyo işte kafamı takmazsam evde de zaten yemekti ev işiydi derken oooooooo bi bakmışsın unutmuş gitmişim zaten ben tuvaletini bile unutan bi insanım onu hayli hayli unuturmsırnaşık şey
tatlım benimde eşim memur ben öğrenci bizde zor durumdayız ama düşünme orasını sende dedinya bebek kısmetiyle gelir bende hep öyle düşünüyorum insanlar ne şartlarda köylerde doğum yapıp bakıyolar bizede Allahım yardım eder elbet orasını ona bırak düşünme tamammı
bu arada ben evişi de yapamıyorum bebiş varsa diye korkudan unutmam mümkün diil gibi görünüyo..klava:
bizlerin anlıyamıyacağı bir izahı mutlaka vardır ama ben bunu şöyle özetlemek isterim istemediğin ot dibinde biter sırnaşık şey
yalelcim kuzenim de 3,5 sene bekledi, en ufak bi problem yok dedi tüm doktorlar hiçbiri tedaviye başlamaya bile gerek görmedi, bizimki bebek görünce ağlamaya başlıyordu artık...
en sonunda geçenlerde haberini aldım hamiş :)
zamanının gelmesi gerek demek ki, sen şükret tatlım ya kötü bi problem çıksaydı Allah korusun...
sadece zaman ve dua a.s.
yalelcim kuzenim de 3,5 sene bekledi, en ufak bi problem yok dedi tüm doktorlar hiçbiri tedaviye başlamaya bile gerek görmedi, bizimki bebek görünce ağlamaya başlıyordu artık...
en sonunda geçenlerde haberini aldım hamiş :)
zamanının gelmesi gerek demek ki, sen şükret tatlım ya kötü bi problem çıksaydı Allah korusun...
sadece zaman ve dua a.s.
tatlım benimde eşim memur ben öğrenci bizde zor durumdayız ama düşünme orasını sende dedinya bebek kısmetiyle gelir bende hep öyle düşünüyorum insanlar ne şartlarda köylerde doğum yapıp bakıyolar bizede Allahım yardım eder elbet orasını ona bırak düşünme tamammı
bu arada ben evişi de yapamıyorum bebiş varsa diye korkudan unutmam mümkün diil gibi görünüyo..klava:
ya canım valla büyük cesaret öğrenciyken evlenmek..tebrik ederim kaydirigubbakcemile5 ama doğru bebekler kısmetiyle gelecek inşallah :1hug:
canlarım dünde okudum o varsa zaten sen neyaparsan yap orada duracağı varsa durur yoksada düşer bak kız okadar ilaç içmiş düşsün diye düşürmeyen allah düşürmüyo evet belki tedbirli olmak lazım ama ben vallahi pazar günü anam ağladı temizlik diye 6 saat insan temizlik yaparmı durmaksızın insan kaptırınca kendini bırakamıyo ama sen evdesin herhaldde günlük süpürüyosundur bende maalesef o olamıyo(( komşular sağolsunlarsırnaşık şey
2 senelik evliyim canım valla eşimle tanışmasaydım okumazdım zaten üniversiteden atılmak üzereydim onun sayesinde devam ettim onun desteğiyle bu sene haziranda biticek inşallah bi olsun bebişim onuda götürcem okula karnımda..:dance:
2 senelik evliyim canım valla eşimle tanışmasaydım okumazdım zaten üniversiteden atılmak üzereydim onun sayesinde devam ettim onun desteğiyle bu sene haziranda biticek inşallah bi olsun bebişim onuda götürcem okula karnımda..:dance:
canım sen smear testi yaptırmışmıydın bence her kadın senede 1 defa yaptırmalı
ayy canım ne güzel bak nasıl destek oluyomuş eşin sana :1hug: benim eşim de öyle walla..öğrenciyken tanıştık biz de..bana hasta bile aramıştı canım benim yaane okuyosun canım??
ben bu smear testine gıcık oluyorum ya her gidişimde yapıyo doktor (6 ayda bir gittiğimden) acayip canım yanıyo hatta geçen sefer dr kızdı sen bide çocuk istiyon buna dayanamıyosun nasıl doğum yapıcan diye azarladı beni:çok üzgünüm:
vallahi süper bişey ya ne güzel o zaman bol bol dua edelim sana ama kızım o kadar insanın içinde nazar değer olmaz o üniversitede kaçbin kişi var içlerinden bile geçirirler aaaa hamiş hamiş:CüvCüv: okuyo kıza bak diye olmaz olmaz vallahi olmazsırnaşık şey
kısss ne var onda açıyo akıntıyı alıyo bukadar bende yaptırdım hiç acımadı vallahi yerimseniben
bu kocalarımızın kıymetini bilelim kızlar..
şahsen benimki.. benim her şeyim.
onları durup dururken üzmenin manası yok hiç.
allah her şeyin hayırlısını, hayırlısıyla versin... ammiiinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?