En erken hamilelik belirtileri

bizlerin anlıyamıyacağı bir izahı mutlaka vardır ama ben bunu şöyle özetlemek isterim istemediğin ot dibinde biter sırnaşık şey

yalelcim kuzenim de 3,5 sene bekledi, en ufak bi problem yok dedi tüm doktorlar hiçbiri tedaviye başlamaya bile gerek görmedi, bizimki bebek görünce ağlamaya başlıyordu artık...
en sonunda geçenlerde haberini aldım hamiş :)
zamanının gelmesi gerek demek ki, sen şükret tatlım ya kötü bi problem çıksaydı Allah korusun...
sadece zaman ve dua a.s.

tatlım benimde eşim memur ben öğrenci bizde zor durumdayız ama düşünme orasını sende dedinya bebek kısmetiyle gelir bende hep öyle düşünüyorum insanlar ne şartlarda köylerde doğum yapıp bakıyolar bizede Allahım yardım eder elbet orasını ona bırak düşünme tamammı
bu arada ben evişi de yapamıyorum bebiş varsa diye korkudan unutmam mümkün diil gibi görünüyo..klava:

ya canım valla büyük cesaret öğrenciyken evlenmek..tebrik ederim kaydirigubbakcemile5 ama doğru bebekler kısmetiyle gelecek inşallah :1hug:

bizlerin anlıyamıyacağı bir izahı mutlaka vardır ama ben bunu şöyle özetlemek isterim istemediğin ot dibinde biter sırnaşık şey

istemediğin ot dibinde biter.. çok iyiydi bu sever :)

ii madem, biz de istemiyormuş numarası yapalım.

allah salıkla doğduğunu göstersin inşallah. evet, her şeyin bi zamanı var, bu da doğru valla.
asla isyan etmek yok.. sabredicez :)

bende size bir şey anlatım canlar bir ögretmen karı koca arkadaşım var ikisinde de hiç bir sorun yok 8 yıllık evliydiler kaç kez olduğunu bilbiyorum ama aşılamayı dqa denediler en son tüp bebek yaptırdı 10 embriyonun 10 da tuttu üç tanesi yerleştirildi ikisi tutunabildi ikiz kızları oldu ama erken doğum yaptı bebişlerin biri doğumdan sonra yaklaşık 1 ay sonra malesef melek olup uçtu gitti digerinin hayati tehlikesi sürüyordu açıkcası onunda ölümünü bekliyorlardı son durumdan haberim yok ama inşallah ölmemiştir:Saruboceq:yani cannalım şükretmek lazım beterin beteri de var

canlarım dünde okudum o varsa zaten sen neyaparsan yap orada duracağı varsa durur yoksada düşer bak kız okadar ilaç içmiş düşsün diye düşürmeyen allah düşürmüyo evet belki tedbirli olmak lazım ama ben vallahi pazar günü anam ağladı temizlik diye 6 saat insan temizlik yaparmı durmaksızın insan kaptırınca kendini bırakamıyo ama sen evdesin herhaldde günlük süpürüyosundur bende maalesef o olamıyo(( komşular sağolsunlarsırnaşık şey

ya canım valla büyük cesaret öğrenciyken evlenmek..tebrik ederim kaydirigubbakcemile5 ama doğru bebekler kısmetiyle gelecek inşallah :1hug:

2 senelik evliyim canım valla eşimle tanışmasaydım okumazdım zaten üniversiteden atılmak üzereydim onun sayesinde devam ettim onun desteğiyle bu sene haziranda biticek inşallah bi olsun bebişim onuda götürcem okula karnımda..:dance:

yok canım ne evdesi su ara okul tatil ya ondan evdeyim yoksa haftada 4 gün dersim var haftasonlarıda annemlere gidiyoruz orda kalıyoruz evlendiğimden beri değişmedi evlerimiz biraz uzak gidince kalmak zorundayız yani o yüzden fazla evde olamıyorum okul olduğu günlerde yemeği bile akşamdan yapıyorum yetişmiyo yoksa

ayy canım ne güzel bak nasıl destek oluyomuş eşin sana :1hug: benim eşim de öyle walla..öğrenciyken tanıştık biz de..bana hasta bile aramıştı canım benim yaa ne okuyosun canım??

vallahi süper bişey ya ne güzel o zaman bol bol dua edelim sana ama kızım o kadar insanın içinde nazar değer olmaz o üniversitede kaçbin kişi var içlerinden bile geçirirler aaaa hamiş hamiş:CüvCüv: okuyo kıza bak diye olmaz olmaz vallahi olmazsırnaşık şey

canım sen smear testi yaptırmışmıydın bence her kadın senede 1 defa yaptırmalı

ben bu smear testine gıcık oluyorum ya her gidişimde yapıyo doktor (6 ayda bir gittiğimden) acayip canım yanıyo hatta geçen sefer dr kızdı sen bide çocuk istiyon buna dayanamıyosun nasıl doğum yapıcan diye azarladı beni:çok üzgünüm:

ayy canım ne güzel bak nasıl destek oluyomuş eşin sana :1hug: benim eşim de öyle walla..öğrenciyken tanıştık biz de..bana hasta bile aramıştı canım benim yaa ne okuyosun canım??

çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri okuyorum canım son senem inşallah ama senin bölüm kadar zor değil iktisat ağırlıklı eşimde sayemde 2. üniversiteyi okuıdu benimle ders çalışırken hep onunla çalışıyorum çünkü..kaydirigubbakcemile5

kısss ne var onda açıyo akıntıyı alıyo bukadar bende yaptırdım hiç acımadı vallahi yerimseniben

sorma ya herkes evli olmama bile takmış durumda herkes beni şu evli olan kız diye hatırlıyo ama zaten bu ay bile hamiş olsam okul bitene kadar 4 buçuk 5 aylık olur bol bol giyinirim çaktırmam kimseciklere ..:1no2:a.s.

bu kocalarımızın kıymetini bilelim kızlar..
şahsen benimki.. benim her şeyim.

onları durup dururken üzmenin manası yok hiç.
allah her şeyin hayırlısını, hayırlısıyla versin... ammiiinnnnnn

kıslar benim arkadaşım mutfak tezgahının üstünden atlayarak iniyodu düşsün die bebek zamansız olmuştu biraz sorunlar vardı
düşmedi. doğdu bi erkek.... sonrada bidaha bebeği olmuyo problem var ikinciyi istediler ama nafile işte böle bişi yaa... olcağı varsa bianda oluyo ve asla terketmio insanı....

smearın çok yumuşak bir fırçası var oda ağrıtmaz yani ağrıtmaması lazım

kısss ne var onda açıyo akıntıyı alıyo bukadar bende yaptırdım hiç acımadı vallahi yerimseniben

yok ya böyle demir kürek gibi bişeyle rahim ağzından parça alıyo akıntıyı kulak pamuğu gibi bişeyle alıyo bide rahmi açmak için bi alet sokuyaya demir buz gibi nasıl kasılıyorum hatta dr okadar kızdıki usg isticekti transvajınal istemiyimde radyolojidfeki arkadaslarlada sorun yasama dedi gıcık kadın kendi hamileydi şimdi izne ayrılmış allahtan

doğru söylüyosun yürekten katılıyorum bende çooook seviyorum kocişimi ona onun kadar güzel bi bebek vermek istiyorum ailemizi tamamlamak istiyorum
bide hep annem derki bana 'beni anne olunca anlarsın' artık annemide anlamak istiyorum..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…