En erken hamilelik belirtileri

o soktukları demir şey spekulum onu mutlaka yerleştirmeleri lazım o belki biraz acıtır o aletin tek kullanımlık olanları var pilastik ve bence daha salıklı çünkü düşününsene bir günde 20 hasta bakılıyor 20 tane spekulum mu var acaba steril olması için etüvde en az 1 saat saydex te 30 dk beklemesi gerekir buda zaman kaybı

işte o benim canımı çok yakıyo ya aslında acımadan çok kasılıyorum bide dediğin gibi steril olduğunu sanmıyorum bende..:1shok:

nedir bu nesne? steril olup olmadığı konuşulan şey yani...

ne yaptırılıyorki? ne sebeple bi de ?

benım de aklıma o geldii... ultrasonun agzını koyucaklar.. mıllet de manta var hastalık var.. asıl hastanede bulasıyor hastalıklar . hıc dıkkat edılmıyor özel hastane olmasına ragmen..

am canım temiz bir yere gitsen oraya bir sürü insan geliyor her tür hastalıktan herkes saalıklı olduğu için gitmiyor ki oraya allah korusun da

benım de aklıma o geldii... ultrasonun agzını koyucaklar.. mıllet de manta var hastalık var.. asıl hastanede bulasıyor hastalıklar . hıc dıkkat edılmıyor özel hastane olmasına ragmen..

bebeğim eğer dr yapmıyorsa siz dr giderken vajinal usg de yanınızda mutlaka 1 tane kondom götürün muayene öncesi alet onu geçirin o zaman sorun ortadan kalkar :jeyyar:

am canım temiz bir yere gitsen oraya bir sürü insan geliyor her tür hastalıktan herkes saalıklı olduğu için gitmiyor ki oraya allah korusun da

tatlım bahsettiğim yer özel poliklinik anlaşmamız var diye oraya gidiyorum bebiş olana kadar sonra zaten riskli doğum uzmanına gitmem gerekiyomus benim

siz götürürseniz belki dr un da aklına gelir de oda uyğular görüntüyede engel olmuyor

ama ultraona perzervatif geçiriolar benim doktorum öle yapıo yanii

ultrason için, benim doktorum prezzervatif kullanıyor. onu takıyor önce, üstüne jel (kayganlaştırıcı heralde) sürüyor.

ama diğer aletlerle henüz tanışmadım ben valla.
gözüm korktu bakın şimdi.

selam kızlar beni yarın için listeye ekleyin, bugün bir test alıp yarın ilk idrarımla ilk testimi yapıyorum inşallah :dilcikar:
bu arada buraya dadanmaya başladığımdan beri psikolojim bozuldu kızlar yaaa alınmayın darılmayın ama son 5 gündür her gün açıp kime nolmuş, kim ne belirti yaşamış, kim hamile kim değil kafayı yedim valla. delikafadulden
karar aldım yarın testi alıp yaptıktan sonra negatif çıkarsa cümle aleme duyurup sonra accık uzaklaşıcam burdan. benim ilk denemem aslında fakat ona rağmen o kadar içine daldım ki bu işin birden, hem hamilelikle hem de belirtilerle ilgili herşeyi yiyip yuttum sanki, tükettim gibime gelior:bbo: bi de bi dolu kitap da aldım ben oku oku oku anam nereye kadar.. olacağı olsa bile böle kurum kurum düşününce olmaz ki???
bu arada yazılan bissürü belirtim oldu. neler mi; göğüslerde gerginlik, ağrı, uçlarında acıma hatta pembeleşme, kokulara duyarlılık, hatta tarçın ve simit koktu bi ara her şey :jeyyar: bel ağrısı, kasıklarda hafif batma, accayip iştah; yiyom yiyom ama hala açım sanki :uhm:
şimdi mi? şimdiyse hiç bir belirti yok hepsi birden ortadan kayboldular, göğüslerim söndü, bel ağrısı batma felan hepsi bitti gitti.. :a015: sadece şimdiye kadar kimsede duymadığım sadece annem de hamileyken ortaya çıkan ilk belirtilerden biri de gözlerin akması, şişmesi ve kızarmasıymış. tek belirtim bu şuan, gözlerim çapaklanıyor, akıyor ve kızarıyor. tabi annem hariç buna hamilelik belirtisi diyebilirsek????
bir de kızlar doktorlar kan testini önermiyorlar. kan testi annenin psikoljik dengesini alt üst ediyormuş şöyle ki; adet gecikmesi olmadan yapılan kan testinde beta bcg hormonu gebeliğin başında bile belli oluyormuş fakat bunun %50 si sadece gebelik olarak devam edebiliyormuş. yani kan testinde kendimizi hamile olarak görüp, sonra o değerlerin yok olduğuna şahit olabiliriz ki %50 gibi çok ciddi bir rakam var ortada.
herşeyin herkez için hayırlı olmasını diliyorum arkadaşlar. inşallah gönlünüze göre olur her şey...

korkma canım bir anlık takıncaya kadar ağrıyor en fazla 5 dk sürer muayene bir başka sorun yoksa eger o kadar bebekler içinde 5 dk lık ağrı çekilir

ultrasonda benim dr da yani radyoloji bölümüde ince poşet gibi bişey geçiriyoda bahsettiğim baska bişey dedimya vajinayı açık tutabilmek için
gözün korkmasın tatlım bak arkadasların pek acımamış ben o demir soğuk olduğu için çok kasılıyorum ya o yüzden

Diğer alette plastik tek kullanımlık ambalajından çıkartıo böle maşa gibi bişii rahime yerleştirip azcık açıp rahime bakıoo çok acımıo eğer nazik davranırsa

Diğer alette plastik tek kullanımlık ambalajından çıkartıo böle maşa gibi bişii rahime yerleştirip azcık açıp rahime bakıoo çok acımıo eğer nazik davranırsa

anam anam anam.. ya bu kadın olmak ne zor beya..
nasıl açılıyor o rahim yahu....

eyvahlar olsun. ben vazzgeçtim, istemiyorum test mest.
nolacaksa olur :)

zaten ultrason için bile, gitmeden 1 gün önce başlıyor bende stres... açıcam bacaklarımı, içime bişey sokacak... içimde evirip çevirecek... kurup duruyorum gidene kadar.
ben o maşa gibi şeyi hayal etmek istemiyorum valla..

canım bide onların bendeleri var yani s m l xl gibi zayıfsan yana minyonsan direkt s takılıyor

bende ilk ay aynı senin gibiydim canım zamanla azalıyo bunlar geçiyo gibi ama burdaki arkadaslarımı ben hamile olsam bile merak ederim artık bu site benim için hamilelikle ilgili merak ettiklerimi öğreneceğim bi yer değil öğrendim hepsini ama herkes sanki yıllardır tanıdığım arkadaslarım dostlarım ailem gibi nasılki ailemi merak ediyorum burdaki herkeside merak ediyorum acılarıyla üzülüyorum mutluluklarıyla seviniyorum..
ama sana iyi gelicekse uzaklas tabii.. ama hamiş haberini ver mutlaka bize seninle birlikte sevinelim..:teselli:

canım walla ben kaç kes yaptırdım sadece girerken azcık ya çok az bi ağrı oluo ama saniyelik sonra geçio benim doktorum çok ii bu konuda ve diorum ya 2-3 saniyelik bi sızı gibi ama böleeee aman aman değil normal bi ağrı yani!!hani ilk ilişkiye girddiğindeki ağrının çok çok çok azını düşün büyükme yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…