anam anam anam.. ya bu kadın olmak ne zor beya..
nasıl açılıyor o rahim yahu....
eyvahlar olsun. ben vazzgeçtim, istemiyorum test mest.
nolacaksa olur :)
zaten ultrason için bile, gitmeden 1 gün önce başlıyor bende stres... açıcam bacaklarımı, içime bişey sokacak... içimde evirip çevirecek... kurup duruyorum gidene kadar.
ben o maşa gibi şeyi hayal etmek istemiyorum valla..
tatlım aslında dr nazikse bişey anlamıyosun benim dr kadın çok haşindi ondan korktum gözünü korkutmus olmak tedirgin etti beni bu smear testi önemli korkma 5 dk sık dişini geçiyo
kızlar sol kasığımda ağrı hissediyorum ama çok hafifi sanki adet olacakmış gibi ama benim belirtilerim bu kadar erken başlamaz en fazla 2 gün öncesinde ama 5 günüm var daha sevinmek te istemiyorum üşütmüşte olabilirim çünkü geçen gece idrarımı yaparken yanma hissetmiştim ama geçti şimdi
baharcan ne güzel anlatmışsın acanım ya evet çok haklısın insan bir gün görüşmese hemen özlüyor bu ara teşekkür ederim bebişimmmmmm
nedemek canım bunlar gerçek duygularım hatta eşim bazen çok gülüyo bana bişey anlatıyorum bi arkadaş diye başlayınca hemen isim soruyo biliyo sizden bahsettiğimi kafasından nick ismi söylüyo
ama çok seviyorum sizii napıyım kopamıyorum kopamamda...:enbuyukkk:
bende ilk ay aynı senin gibiydim canım zamanla azalıyo bunlar geçiyo gibi ama burdaki arkadaslarımı ben hamile olsam bile merak ederim artık bu site benim için hamilelikle ilgili merak ettiklerimi öğreneceğim bi yer değil öğrendim hepsini ama herkes sanki yıllardır tanıdığım arkadaslarım dostlarım ailem gibi nasılki ailemi merak ediyorum burdaki herkeside merak ediyorum acılarıyla üzülüyorum mutluluklarıyla seviniyorum..
ama sana iyi gelicekse uzaklas tabii.. ama hamiş haberini ver mutlaka bize seninle birlikte sevinelim..:teselli:
ANAM SMEAR TESTİNDE HİÇ BİŞİİ YOKKİ KULAŞ KURDANI GİBİ İŞİİLE ALIOLAR SIVIYI BİŞİİ SOKMUOLARKİİİ ONDA NE WAR :1shok:
:)
ben de üye olup muhabbete dalmadan önce, 1 ay kadar okudum misafir olarak bu topiği...
dedimki, bu kadınlar deli muhtemelen :) herkes nasıl anlatıyor bu işleri.. bende bu var, bende şu var....
sonra kendim de denemeye başladığımda, ben de paylaşma ve fikir alma ihtiyacı hissettim.
aklıma ilk gelen de, burdaki bunca tecrübeli hatunlar oldu.
ilk günlerde, sordum.. hep cevap aldım. o arada çok okudum... öğrendim herşeyleri... bilmediklerim elbette vardır.
paylaştıkça burdaki arkadaşlarla, kendimi hafiflemiş hissettim.
sonra bi baktım, sadece kendimi değil, onları da takip eddiyorum... onların da günlerini izliyorum.. kim yumurtladı.. kim çalışıyor.. kim gününü bekliyor.. meraklandım. hamiş haberleri ile mutlu oldum.. kendim de bekliyorum çünkü... kendim duymuşum gibi, onlarınkini öğrenince mutlu oldum.. umudum arttı hep.
bugün doktora gidicem. dün gidemedim. pazar günü bi küçük sıkıntım olmuştu, kimseyle paylaşamamıştım. pazartesi hemen geldim, anlattım... içim boşaldı... tavsiyelerle-telkinlerle kendime geldim biraz.
şayet burda bu arkadaşlar olmasaydı.... ben dün akşam kocişe ekşiyecektim mecburen.
biz burda, birbirimizle dertleşiyoruz... kısaca bu. herkes birbirinin halini çok iyi anlıyor çünkü. beklenti aynı.. umut aynı....
bugün doktora gidicem... sonucu bilemiyorum. çok umutlu değilim pozitif netice için açıkçası.
ama şayet pozzitifse... bu sonuçta, burdaki arkadaşların tavsiyelerinin büyük etkisi vardır.
biz, yüzyüze konuşulması çok zor şeyleri (pozisyon önerileri bile var bunun içinde)... yazarak paylaşıyoruz.
teşekkürler...
BENİM EŞİMİN HABERİ YOK BURDAN ODA ÇOK KIZAR PSİKOLOJİNİ ETKİLİO BİŞİİ SORMAK İSTİOSAN DOKTORA GİT DİOOO kaydirigubbakcemile3
87 liyim canım
:)
ben de üye olup muhabbete dalmadan önce, 1 ay kadar okudum misafir olarak bu topiği...
dedimki, bu kadınlar deli muhtemelen :) herkes nasıl anlatıyor bu işleri.. bende bu var, bende şu var....
sonra kendim de denemeye başladığımda, ben de paylaşma ve fikir alma ihtiyacı hissettim.
aklıma ilk gelen de, burdaki bunca tecrübeli hatunlar oldu.
ilk günlerde, sordum.. hep cevap aldım. o arada çok okudum... öğrendim herşeyleri... bilmediklerim elbette vardır.
paylaştıkça burdaki arkadaşlarla, kendimi hafiflemiş hissettim.
sonra bi baktım, sadece kendimi değil, onları da takip eddiyorum... onların da günlerini izliyorum.. kim yumurtladı.. kim çalışıyor.. kim gününü bekliyor.. meraklandım. hamiş haberleri ile mutlu oldum.. kendim de bekliyorum çünkü... kendim duymuşum gibi, onlarınkini öğrenince mutlu oldum.. umudum arttı hep.
bugün doktora gidicem. dün gidemedim. pazar günü bi küçük sıkıntım olmuştu, kimseyle paylaşamamıştım. pazartesi hemen geldim, anlattım... içim boşaldı... tavsiyelerle-telkinlerle kendime geldim biraz.
şayet burda bu arkadaşlar olmasaydı.... ben dün akşam kocişe ekşiyecektim mecburen.
biz burda, birbirimizle dertleşiyoruz... kısaca bu. herkes birbirinin halini çok iyi anlıyor çünkü. beklenti aynı.. umut aynı....
bugün doktora gidicem... sonucu bilemiyorum. çok umutlu değilim pozitif netice için açıkçası.
ama şayet pozzitifse... bu sonuçta, burdaki arkadaşların tavsiyelerinin büyük etkisi vardır.
biz, yüzyüze konuşulması çok zor şeyleri (pozisyon önerileri bile var bunun içinde)... yazarak paylaşıyoruz.
teşekkürler...
kıslarrrrrrrrrrrrr selammmmm.......... bişi sorcam sapsarı bi şekilde akıntım oluyor bu hamilelik belirtisimi ,????hamişlerimiz yazabilirlermiiiiiiiiiiii veya bilen arkadaşlarım çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?