aa ndk nasilsin canim yaa[/QUOT
İNŞALLAH İYİ OLACAĞIM GÜLÜMMM...
SEN NASILSINN???
ceydamvuslat bana mı sordun hayatım...
gebelik yok canımm maaleseff, dua edersek birbirimize olacak inşallah...
tedavi oluyorum canım, pkoluyum:çok üzgünüm:
ahahaha.. ''henüz erken, daha kariyer yapıcam ben.. daha genciz - gezicez.. eğlenicez... bebeğe mebeğe bağlanamayız henüz'''
''alla alla nasıl oldu anlamadım, KAZARA oldu... henüz hazır da değildik.. neyse artık, olmuş olan.. kısmetimizmiş.. '''
:))))))))))))))))))))
canlarım çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrıııı...
beni bir siz anlarsınız zaten...
buraya girince pek takıntı yapıyorum diyemem ama ne bilimm yazarken yoruluyorum tuhaf bi haldeyimm :S
melekler, gelmezzler öyle karamsar yerlere.. onlar en aydınlık, en ışıl ışıl zamanımızda gelecekler bize.... ÇOK HAKLISIN CANIM :)
madem bebegımız yok biz de hayatı yaşayıp-vazifelerimizi yapıcaz... ÇOK HAKLISINN CANIM :)
AMA GÖNÜL FERMAN DİNLEMİYOR... DİNLETECEM ZORLAAA Bİ REGL OLAYIMM UMUDUM TEKRAR YEŞERSİN DE HAYIRLISIYLA...
yalelcim seen gebelik testi mi yaptırdın kanda,idrarda çıkmadımı ,kaç gün geçmişti?
nazyaz yardım et benim ateşim 36,8 37 çıkıyooo...hamilelikte keç çıkıyooo???
canım benim hep 36,5 36,7 arası çıktı....başka belirtilerin var mı?
nazyaz.. kız gebelerin dilerleri tutarmış galiba..
allah aşkına dua et bana..
şu 45 dakka sonunda, olumlu sonuç alayım... nolursun yaaaa:Saruboceq:
kızlar Yalel e inanmayınnn.. meraktan çatladıı...gitti yaptırdıı :)) ben onu biliyorumm ..
kız daha genç ve gusel kariyer yapıcakk....bebek düşünmediği için korktu tabiii testini beklioo :)))))))
canımmmmm allahım bu güzel duyguyu sanada yaşatsın inşallah......dualarım seninle:)
inşallah.
ay bayılıcam meraktan..
inş hamilesindir bende şu an senin kadar heyecanlıyım,gelir gelmez yaz bize kaç gibi gelirsin?Dualarım seninle sonucu alınca sevinçten bizi burda unutma bak:dance:sen kendini ne zaman iyi hissedersen.. biz burdayız.
ayrıca ne zaman kötü hissedersen.. yine burdayız..
hep burdayız.
sen bak keyfine... anlıyorum seni, çok iyi anlıyorum :)
henüz geçmedi saranda. daha var günüme. ama, özel bir durumum oldu benim haftasonu. o sebeple bekleyemedim daha fazla. hemen öğrenmek istedim. kanda çıkıyormuş erken dönemde. doktorum da, ''gel bi bakalım'' dedi. gittim işte.
bekliyorum sonucumu sabırla (!!!!!)
45 dakikam kaldı.
günün geçti mi?
Yalelll hamile kal da gününü görr emiiiiiii.. bebeğinnn tombiş olsun onu taşırkenn yorulasın... :)))
((( amiin amiinn cümlemize :)))
canlarım inanınki endişe bitmiyor.....1 hafta öncesine kadar hamilemiyim değilmiyim endişesi...şimdi bebek iyimi endişesi.....herşey yoluna girecek....bebişler gelecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?