En erken hamilelik belirtileri

aaa kızlarrr zaten bebek düşünmüyoruz kesinliklee. onlar bizi düşünsün..
ben geyik olsun diye takılıyorum buraya :))))

( düşünmüyorum tabii dogru beynımde bebek diye merkez var artık bilincaltı merkezii düşünmeye gerek kalmıyo)

alemsin sen yaaa zilli kuş senii :)))

sen kendini ne zaman iyi hissedersen.. biz burdayız.
ayrıca ne zaman kötü hissedersen.. yine burdayız..
hep burdayız.
sen bak keyfine... anlıyorum seni, çok iyi anlıyorum :)

yalelcim seen gebelik testi mi yaptırdın kanda,idrarda çıkmadımı ,kaç gün geçmişti?

henüz geçmedi saranda. daha var günüme. ama, özel bir durumum oldu benim haftasonu. o sebeple bekleyemedim daha fazla. hemen öğrenmek istedim. kanda çıkıyormuş erken dönemde. doktorum da, ''gel bi bakalım'' dedi. gittim işte.
bekliyorum sonucumu sabırla (!!!!!)
45 dakikam kaldı.

kızlar Yalel e inanmayınnn.. meraktan çatladıı...gitti yaptırdıı :)) ben onu biliyorumm ..
kız daha genç ve gusel kariyer yapıcakk....bebek düşünmediği için korktu tabiii testini beklioo :)))))))

nazyaz.. kız gebelerin dilerleri tutarmış galiba..
allah aşkına dua et bana..
şu 45 dakka sonunda, olumlu sonuç alayım... nolursun yaaaa:Saruboceq:

canımmmmm allahım bu güzel duyguyu sanada yaşatsın inşallah......dualarım seninle:)

kızlar Yalel e inanmayınnn.. meraktan çatladıı...gitti yaptırdıı :)) ben onu biliyorumm ..
kız daha genç ve gusel kariyer yapıcakk....bebek düşünmediği için korktu tabiii testini beklioo :)))))))

:) şu anda yaşlardan ekranı zor görüyorum.
ay çok fena stres bastı bana...

canlarım inanınki endişe bitmiyor.....1 hafta öncesine kadar hamilemiyim değilmiyim endişesi...şimdi bebek iyimi endişesi.....herşey yoluna girecek....bebişler gelecek..

Yalelll hamile kal da gününü görr emiiiiiii.. bebeğinnn tombiş olsun onu taşırkenn yorulasın... :)))

((( amiin amiinn cümlemize :)))

yalel sen test mi yaptınnnnnnnnnndelikafaduldendelikafadulden

hadi bakalım hayırlısı canımmm, inşallah meleğin seninledirrrrrrrrrrrrrr inşallahhh:1hug:

inş hamilesindir bende şu an senin kadar heyecanlıyım,gelir gelmez yaz bize kaç gibi gelirsin?Dualarım seninle sonucu alınca sevinçten bizi burda unutma bak:dance:

günün geçti mi?

hayır geçmedi.. 3-4 gün var daha.

Yalelll hamile kal da gününü görr emiiiiiii.. bebeğinnn tombiş olsun onu taşırkenn yorulasın... :)))

((( amiin amiinn cümlemize :)))

AMİİiiNNNNNNnnnnnnn

:enbuyukkk:

ay şu an nasıl ağladığımı tahmin edemezsiniz. boğazım düğüm düğüm ööle kalakaldım yaa..
şu yarım saat geçsin de.. alayım şu sonucu.
bir de pozitif çıkarsa... ballı börek..

canlarım inanınki endişe bitmiyor.....1 hafta öncesine kadar hamilemiyim değilmiyim endişesi...şimdi bebek iyimi endişesi.....herşey yoluna girecek....bebişler gelecek..

canım sen hamilemisinnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafadulden

ula hiçbişi anlatmıyonusss meğer ne güsel haberler kaçırmışımmm...

rabbim kucağına almanı nasib etsin güseliimmm dua et bizedee...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…