En erken hamilelik belirtileri

ayyyy nasıl heyecan yaptım yalel inş hamişsindir kaç günün var ne gibi özel bi durum oldu sakıncası yooksa sorabilirmiiym

yalel sakin sakin ya yoksa diyede düşün ne olur inşallah seninledir meleğin canım hadi birlikte geçirelim şu saati anlat bakalım belirtiler nelerdi kaç yıldır istiyosun nekadarlık evlisin kocanla nasıl tanıştın hadi anlatta hem zaman geösin hemde sen düşünme aaaa kızıcam ama canına yazık gülüm ya

test sonucunu online alıcam zaten. internetten bakılabiliyor.
açık ekran .. zırt pırt bakıyorum. henüz çıkmadı.

ay bu kadın olmak ne kadar zor be kardeşim...
her bişeyi stres yap... yumurta var mı stresi.. çatladı mı stresi.. kanadı stresi.. kanamadı stresi... döllendi stresi.. tutundu mu stresi... düştü mü düşçek mi stresi..
ay allahım sen çok büyüksün..
duy bizim sesimizi... sen yardımlarını yanımızda eyle rabbim.

canım benim hep 36,5 36,7 arası çıktı....başka belirtilerin var mı?

var da tatlım ne biliyim umutlanmak istemiyorum,günümü bekliyorum..tam ortalarda lekelenme oldu..göğüs uçlarındaki kahvelikler genişledi,göğüslerim büyüdü,kokulardan nefret ediyorum,durmadan uykum var,belimde bacakalrımda ağrı oluyo ara sıra..eğer bu kadarı da psikolojikse pes diyorum ben senağlama

nazyazcım canım sendemi hamilesin aayyyyy ne güzel yaaaaa çok sevindim rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

canım benim inşallah değerlerini çok fazla göreceksin bebişimmmmmmm, hangi hastane bu online görünen?

ayyyy nasıl heyecan yaptım yalel inş hamişsindir kaç günün var ne gibi özel bi durum oldu sakıncası yooksa sorabilirmiiym

yok yok sorabilirsin.

bende belirti melirti yok. şu anda yok yani.
vardı kasılmalar vardı kasıklarımda. şimdi bitti. bu da beni deli ediyor.

pazar günü bi kanamam oldu -geçti gitti.
hem erken dönem düşük hem de yerleşme bulgularına uygun bi kanamaydı. hangisi olduğunu bilemedik.
doktor da bugün ultrasonla eşelemek istemedi... varsa da görünmezmiş... test istedi.

test pozitifse meleğim benimle... var ve yerleşti - düşmedi demek.
test negatifse meleğim benimleydi.. gitti demek.

ay allahım beklemek ne kadar zor bişey.

delirdim iyice :) derece yanımda yine ölçtüm 37 ..bu ne beee şu 5 şubat bi geçseydii..

canım biz senle beraber hamile olcass içime doğuyooo :1hug:

delirdim iyice :) derece yanımda yine ölçtüm 37 ..bu ne beee şu 5 şubat bi geçseydii..

canım biz senle beraber hamile olcass içime doğuyooo :1hug:

hadi inşallah kızım yaa... ay allah söyletti inşallah.

yalelcim sen idrar testi yaptınmı gülüm?

yaptım.. çok erken diye sonuç negatif.. bu kadar erken yapılmazmış zaten evde idrar testi.
günün geçmesi lazımmış.
en iyi ihtimalle tam gününde sonuç verebilirmiş.

canım nasıl ortalarda kanaman oldu bi mahsuru yoksa açarmısın aynı şey banada oldu ve adetim geçeli 8 gün oldu test yaptım negatif ama hala regl yoq

anım benim sat 5 ocak ..geçen hafta lekelenme oldu kahverengi..bi gün oldu sadece..yerleşme kanamasıdır falan dediler..daha günüm gelmedi bekliyorum..hayırlısı canım..inşallah bi problem yoktur sende de..bi kanda baktırsana canım :1hug:

yalelcimm gülümm keşke gününün geçmesini bekleseydin be bebişimm. bizi motive etmeye çalışıyon ama görüyomda bizden acelecisin :))

Kız lavina şimdi seni de merak ettiiiimm ben...
amma çok belirtinn varmış kızzzz.. sen hamilemisin nesin...

bak sonucu ogrenınce yaz bakiim ben subatta hergun beklerim simdi seni de..
belirtilerin tutarsa not alcam.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…