En erken hamilelik belirtileri

ay gebermeyesiceler... hala yazamadılar sonucumu...
mideme kramplar giriyor.

çorba yapçam yapamıyorum valla yaaa

Kız lavina şimdi seni de merak ettiiiimm ben...
amma çok belirtinn varmış kızzzz.. sen hamilemisin nesin...

bak sonucu ogrenınce yaz bakiim ben subatta hergun beklerim simdi seni de..
belirtilerin tutarsa not alcam.. :)

ayy canım inşallah :Saruboceq: günüm gelsin yapıcam hemen..kan tastine gitmicem önce..off ne zor beklemek..Allahım hayırlısıyla versin bebeklerimizi,sağlıklı inşallah.. :Saruboceq:

bak canım sakin ol tamammı negatifde çıksa üzülmek yok hemen gelecek ay çalışmalarına başlanacak!!!!

yalelcimm gülümm keşke gününün geçmesini bekleseydin be bebişimm. bizi motive etmeye çalışıyon ama görüyomda bizden acelecisin :))

ben aceleci değilim de, kanama oldu diye doktoru aradım. o çağırdı.. bakalım diye.

çalışılacak tabi. çalışmayana melek yok :)

Yalel ben mercimek corbası yaptım canımm.. bolca oldu yakın olsam getirirdim kıs sen uğraşmazdın sımdı...

ay ben bu laborantları var ya.. liğme liğme edicem.

aradım şimdi.. henüz çıkmamış...

online olarak da aynı anda görebilirmişim.. aramama gerek yokmuş.
bi de akıl veriyolar insana..

burda nasıl beklediğimi bi bilse bu çömez zilliler...
töbe töbe yaaa

Yalel ben mercimek corbası yaptım canımm.. bolca oldu yakın olsam getirirdim kıs sen uğraşmazdın sımdı...

hehehe ben de mercimek kaynattım... ununu kavurucam, bi kalkıp kavuramadım kaç saattir. :)
ellerine sağlık, getirmiş kadar oldun vallahi.

sağolun kızlar yaa..
kocamla anamdan evvel size haber vericem.. artık, olumlu olumsuz bilemiyorum hiç.

tirbiyesizler :)) burda kaç kşi bekliyoruz haberleri yok..kadın ordusu olarak basarız acıbadem i görürler :))

yaa ben internet bagımlııı oldum zaten sonuc cıksın da sofra kuralım kocişlere.

tirbiyesizler :)) burda kaç kşi bekliyoruz haberleri yok..kadın ordusu olarak basarız acıbadem i görürler :))

yaa ben internet bagımlııı oldum zaten sonuc cıksın da sofra kuralım kocişlere.

ahahhaaa... ben beklerim, nöbet bende.. siz bakın işlerinize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…