En erken hamilelik belirtileri

Nazyazcım aaaaa sennn heyecan yapma canım...
sen çık hadii bebek için süt felan iç.. hadi canım hadii :))))

telefonda kavga halindeyim.. neden hala bekliyorum diye

hala çıkmamış.. 10-15 dakka içinde arayacakmışım ya da online bakacakmışım.

hayyyy ben onların yarabbim yaaaaa ama niye yaaa iş yapamıyorum inanın yaaaaa habire f 5 yapıyorum ama ayyyy

ayyy ne heyecanlı
bende bekliyom bak burada innnşaaallllaahhh pozitif çıkar canım benim hayırlısı ile...

Tammaamm kıslar sakin olunnnnn destek olalım şimdi yaleli düşünün bidee pozitif çıksında 10 dk daha bekleyelim bişiii olmas

Canlarım siz heyecan yapmayınki oda heyecanlanmasın ilk buraya yazar zaten yalelciğim istersen benim tanıdık kız var yardımcı olabilirmi diye sorayım ama o orada telefonlar bakıyo yardımcı olabilirmi bilmiyorum

töbede kız sevedail böle güzel bir bekleyişte lanet falan töbe de bakim kızlar sakin olalım yalelli dahada heyecanlandırıyoruz sanki

töbede kız sevedail böle güzel bir bekleyişte lanet falan töbe de bakim kızlar sakin olalım yalelli dahada heyecanlandırıyoruz sanki

ACIBADEME LANET OLSUN KIS LAF GELİŞİ TÖBE O HALDEE BENCEDE SAKİN RELAKSSSSS lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…