En erken hamilelik belirtileri

Yok yok stres yokk heyecan yokk ii düşünüoruzz dua edioruzzz panik yokkkk panik yok
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çatlamak üzereyimmmmmm...........

harbiden hepimiz gerildik yalelin sesi çıkmıyor canım iyisin dimi sabır az kaldı varsada yoksada hayırlısı olsun inşallah

yyaalelllllll hamile haberini alırsınn insallah yaffffffff ay burda heycandan ölecezz su güzel haber gelsinde bunda konfeti yapalım :))))))))))))))))))))))))))))))))

telefonda kavga halindeyim.. neden hala bekliyorum diye

hala çıkmamış.. 10-15 dakka içinde arayacakmışım ya da online bakacakmışım.

canım inşallah sağlıklı ve hayırlısıyla.herhangibir düşük tehlikesi olmadan sağlıklı hayırlı mutlu huzurlu hamilelik süreci geçirmek nasip etsin allah.hepimize.ama şuan en yakın sensin sanırım.olmazsa da sakın üzülme ümidini kaybetme.darısı diğer aylara.

Sevedaill kıss kendininkinde napçann kıssssssss .. sen o zaman bayılırsın en ıyısı test yaparken yanında birisi olsun :)))

Ay yelal ses ver bajım war yok de bişii de yaa pozitif şuanda uçuyooo yada negatifff cvp veremioo ama hadii bizide düşün

Kısslar bi yalel konuşmuyo negativemi çıktı yoksa yalel oradamısın bi ses versen kısım yada heyecandan dilinimi yuttun :)))

canım ne olur üzme kendini sakin ol tatlım hep hayırlısını istiyoruz vardır bir hayır diyelim önümüzdeki ay daha dikkatli olursun inşallah gelicek meleklerimiz

canım üzülme yaaa şimdi sen düşükmü yaptın o demek mi oluyor buuu ne olur üzülmee yeni yalar yeni umutlar var önümüzdee

Canım doktora tekrar nezaman gideceksin bunun sebebini sor eğer dediğin gibiyse o zaman hemen sigarayı bırakıyosun lamicimi yok bunun diyene bak önce kendin bıraksana diyebilirsin bende bırakıyorum az kaldı günde 2 taneye düşürdüm bakalım ne zmaan sıfıra düşecek

:çok üzgünüm: Yalelcim arkadaşım canım....kırmızılara kadar calıs canım.. bikaç yıl sonra cocuklarımız kucagımızda bunları yazamayacağız... onlar yazdırmayacak.. oyun isteyecekler...

bu ayı ---9 ayı düşünme canım... birkac sene sonrasını düşünnn... onları saglıklı oynarken göreceğiz..
umutla bekleyecegızz .. üzülme sakınn.. üzüntüler gitti...hepimiz paylaştıkkk şimdiii...
sana üzüntü payı kalmadı canım.. lütfen üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…