En erken hamilelik belirtileri

Hem hadi kalk bakım kocan gelicek sen daha çorbanın ununu kavurmamışsın hadi hadi çabuk

Ama canım değerde çok düşük ben yaptırdığımda 3,27 çıkmıştııı sende 0,4 küsürdü değilmi??

canım üzülme yaaa şimdi sen düşükmü yaptın o demek mi oluyor buuu ne olur üzülmee yeni yalar yeni umutlar var önümüzdee

evet. düştü gitti bu sıpa da.
allahım ben bunu nasıl tutucam yaa

tutturmak bi şans.... tutmak başka bi şanss.... bak benimki katmerli şans gerektiriyor.

vardır her şeyde bi hayır... napıyımki yani.

ben kaçtım.

KISMETT ÜZÜLMEKKK YOKKKK YOLA DEVAMMMMMM delikafadulden

birkaç gün içinde, regl olucakmışım. normalden daha ağır geçebilirmiş. panik yapmayacakmışım.

canım üzme canını herşeyde bir hayır vardır .senin gecikmişmiydi.yoksa düşük mü yaptın.yoksa gelmeden mi test yaptırdın nasıl oldu

canım üzme canını herşeyde bir hayır vardır .senin gecikmişmiydi.yoksa düşük mü yaptın.yoksa gelmeden mi test yaptırdın nasıl oldu

boşver bence..

çok asabım bozuldu kızlar. ben kapatıp yatıp uyuyacağım.
kociş gelir zaten..

yine düştü melek... haberini vermek de pek zor.

haydi iyi akşamlar.

canımm geçmiş olsun ve bununla geçsin inşallah gelicek meleklerimiz unutma sağlıksız gebelikler de atılıyor bu şekilde ozaman ne yapıcaz üzülmeden sabırla bekliycez inşallah. hepinize iyi akşamlar kızlar ben de çıkıyorum Allaha emanet olun

boşver bence..

çok asabım bozuldu kızlar. ben kapatıp yatıp uyuyacağım.
kociş gelir zaten..

yine düştü melek... haberini vermek de pek zor.

haydi iyi akşamlar.

canım geçmişi okudum zaten anlatmana gerek yok. senin daha günün geçmemiş ki nasıl oluyo da önceden test de belli oluyo.geçmesi gerkmiyo mu.mesela benim de 4 haftalık düşüğümde test yapmıştım 10 gün geçmişti.pozitif çıktı sonra 2 hafta sonra bi kanama oldu .az bişi sonra geçti.dokotra gittik hatta kese bile görünüyomuş.eve geldikten sonra bir kanama daha bu sefer düştü .elime bir parça geldi.neyse herşey gönlünce olsun dinlen canım .

bide benim negatifken 3,27 di ama yelalin 0,4 çıkmış nasıl düşük oluo

Keşkeee okadar heyecan yapmasaydık

canım heyecan yapmamak imkansız ben o zman 4 haftalık düşüğümde hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez duymayan kalmamıştı.7 cihan.ama nooldu bi düşütü sonra bi de insanlara laf anlat.diyeceğim o an sevinçten düşebileceğini bile düşünemiyosun heyecan,mutluluk hepsi biarada.senin önceki düşüğünde ööle olmamışmıydı..

bencede yalel canım düşük diye kondurmasan kendine belkide düşük değil benimde 2 çıkmıştı bazen 5e kadar çıkabiliormuş düşük değildir ya öyle deme içim bir garip oluyor gidemedim hala

bencede yalel canım düşük diye kondurmasan kendine belkide düşük değil benimde 2 çıkmıştı bazen 5e kadar çıkabiliormuş düşük değildir ya öyle deme içim bir garip oluyor gidemedim hala

bencede yanlış anladıı!! Ben 3,27 de negatif dedi

bende anlamadım valla 0 5 arası negatif ki zatı bence doktorunu değiştirmeli bizdede 4 müş 3 müş cıkıyo bizdemi düşük yaptık bence doktor sacmalıyo ya moralini bozuyo kızın

geçmiş olsun yalelcim ben de 2 adır kimyasal gebelik geçirip düşürüyorum bebişlerimi bunu yeni farkettim çünkü benim de test sonucum 0.5 çıkmıştı seninkide 0.4 çıkmış ne yapalım bitanem başa gelen çekiliyor inşallah bu ay da gelir ve tutunur bebişim seninkide öyle umudunu yitirme canım ben şimdi beklemedeyim regli günüm 6 şubat geçen ay bebişim giderken göğüslerim söndü uçlarının rengi açıldı kasık ve bel ağrılarım bitti ateşim düştü ve adet oldum şuanda göğüs uçlarımın rengi koyulaştı birazda büyüdüler ama çok değil belki adete yakın iyice büyürler kasık ağrım ve bel ağrım var ateşimde 36.7 -36.8 şeklinde gidiyor hayırlısı bakalım bekleyip görücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…