canım üzülme yaaa şimdi sen düşükmü yaptın o demek mi oluyor buuu ne olur üzülmee yeni yalar yeni umutlar var önümüzdee
Ama canım değerde çok düşük ben yaptırdığımda 3,27 çıkmıştııı sende 0,4 küsürdü değilmi??
evet. düştü gitti bu sıpa da.
allahım ben bunu nasıl tutucam yaa
tutturmak bi şans.... tutmak başka bi şanss.... bak benimki katmerli şans gerektiriyor.
vardır her şeyde bi hayır... napıyımki yani.
ben kaçtım.
evet. 0,471
aradım doktoru. yarına kadar sıfır olurmuş.
birkaç gün içinde, regl olucakmışım. normalden daha ağır geçebilirmiş. panik yapmayacakmışım.
birkaç gün içinde, regl olucakmışım. Normalden daha ağır geçebilirmiş. Panik yapmayacakmışım.
canım üzme canını herşeyde bir hayır vardır .senin gecikmişmiydi.yoksa düşük mü yaptın.yoksa gelmeden mi test yaptırdın nasıl oldu
boşver bence..
çok asabım bozuldu kızlar. ben kapatıp yatıp uyuyacağım.
kociş gelir zaten..
yine düştü melek... haberini vermek de pek zor.
haydi iyi akşamlar.
canım geçmişi okudum zaten anlatmana gerek yok. Senin daha günün geçmemiş ki nasıl oluyo da önceden test de belli oluyo.geçmesi gerkmiyo mu.mesela benim de 4 haftalık düşüğümde test yapmıştım 10 gün geçmişti.pozitif çıktı sonra 2 hafta sonra bi kanama oldu .az bişi sonra geçti.dokotra gittik hatta kese bile görünüyomuş.eve geldikten sonra bir kanama daha bu sefer düştü .elime bir parça geldi.neyse herşey gönlünce olsun dinlen canım .
Keşkeee okadar heyecan yapmasaydık
bencede yalel canım düşük diye kondurmasan kendine belkide düşük değil benimde 2 çıkmıştı bazen 5e kadar çıkabiliormuş düşük değildir ya öyle deme içim bir garip oluyor gidemedim hala
bide benim negatifken 3,27 di ama yelalin 0,4 çıkmış nasıl düşük oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?