En erken hamilelik belirtileri

canım ya kimyasal gebelik ne demek??

kızlar sakın belirtilere kanmayın benım gbugün günüm 4 saat önce pembeler gözükdü pambe akıntılarım var fazla değil inşallah devamı gelmezde hamile olurum halen umutlu beklıyom ne olacak böyle kendimden nefret eder oldum

canım benim kimyasal gebelik demek gebelik başlıyor ama ilerlemeden bitiyor ve adet oluyorsun çoğu kadın kimyasal gebelik geçirir ve bunu anlamaz kimyasal gebelik geçirdiğini ancak testlerden ve kendinde oluşan değişikliklerden anlarsın bu yüzden kendini dinlemeyen vücudunu tanımayan ve test yapmayan kadınlar bunun farkına varmazlar

slm kıslar nasılsınız...ben ocak ayınında kırmızı kartını bugun aldımm.....çok usgunum....

canım benim de6 şubat ama şuan belirti için çok erken değil miii

a.akıllı bende bütün belirtiler vardı herşey niye böyle oluyor ya çıldıracam
hamileyim diye çok seviniyordum

göğüslerimin uçları bile pambeleşti düşün yani kasıklarımda iğne batar gibi ağrılar napacan ben nasıl hamile kaacam allahım yardım etsin kızlar

canım benım ya benımde asam pembeydı sabah kızardıııı.insallah senın ole olmaz.:çok üzgünüm:

sormayın valla heray kendımı hamıle hıssedıyorum...yanı okadar fazla belırtıler....test yapıyorum sonuc negatıf....tamam hamıs degılım dıyorum beyın sinyalı alıyo...hop sabaha kırmızı kart.olurmu ya bole....işin kotusu bu ayı nasıl gecırcem dıye bakıyordum şimdi işin yoksa bıde şubatta gerı sayım.işte en zor olanıda buuuu

ah asu çıldıracam ben şimdi
valla kafayı yiyecem ya

canım benım kıyamam sana bende cok kotu durumdayım....süreklı wc ye gıdıyorum belkı azalırda bıter dıye....aksıne cogalıyooooo....ahhh yan yana olabılsekte bırbırımıze sarılabılseydıkkkk:1no2:

bıde ben bu ay hap kullandım doktor 3-5 gun gecıkebılır dedı...ama benımkıler ole soz dınlıyokı tam zamanında geldııı...

canım benim de6 şubat ama şuan belirti için çok erken değil miii

canım bende o yüzden şüpheleniyorum çünkü adet belirtisi bu kadar erken olmaz benim kaç gündür böyle belirtilerim var hatta idrarım bile değişti adet belirtisi değilse o zaman hamişlik belirtisi olma ihtimali var bilmiyorum belkide kendimi kandırıyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…