göğüslerimin uçları bile pambeleşti düşün yani kasıklarımda iğne batar gibi ağrılar napacan ben nasıl hamile kaacam allahım yardım etsin kızlar
slm kızlarkaydirigubbakcemile2
bende adet düzensizliği var 2 ay bi oluyorum şuan oldum ve10. günüm kanamam hala çok kesilmedi acaba normal mi
ya 2 ayda oluyorum ya fazla olabilirmi normalde ayda 1 olsam normal değil
canim bunu en iyi bilecek kisi doktordur
buket nasılsın ates durumun nasıl gıdıyo...benım 37.7 bu ara ama malesef olmadı...kırmızıları bugun gordum...
canım bende o yüzden şüpheleniyorum çünkü adet belirtisi bu kadar erken olmaz benim kaç gündür böyle belirtilerim var hatta idrarım bile değişti adet belirtisi değilse o zaman hamişlik belirtisi olma ihtimali var bilmiyorum belkide kendimi kandırıyorumdur
merhabalar kızlar nasılsınız kuzular varmı hamiş özledim sizi
canim atesin ne kadar yuksek cikmis :1shok: saglik olsun insallah oteki aya hamis kalirsin :Saruboceq:
benim bugunde 36.7 cikti. ama acikcasi pek umudum yok :çok üzgünüm:
3 subati bekliorum. hos artik kesin bi tarihte veremiorum ama malum pko kafamçokkarıştı
arkadaslar merhaba , yeni uye oldum siteye..
eşimle ilk defa bu ay korunmadık 30 aralıkda adet olmuştum .. 30 gunde bir cok düzenliyimdir yani 3 gunum kaldı yalnız bende bazı belirtiler var birkaç gundur midem çok tatsız .. göğüslerimde normalde adetime 1 hafta kala şişmeye baslardı bu kez nerdeyse 2 haftadan fazladır şiş ve agrılı.. sizce hamile olablirmiyim?? :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?