En erken hamilelik belirtileri

göğüslerimin uçları bile pambeleşti düşün yani kasıklarımda iğne batar gibi ağrılar napacan ben nasıl hamile kaacam allahım yardım etsin kızlar

canim beni göğüs uçlarım normalde pembeydi şimdi kahverengi oldu karardı baya birde idrarımın rengi ve kokusu değişti kasık ve bel agrım var bide iştahım çok arttı

ilk, dogum gunumde ınsallah kocısıme mujdeyı verırım dedım olmadı.....sonra tamam dedım yılbası hedıyesı vereyım dedım olmadı......anlasılan sevgılıler gununude yetısemıcem..çunku bıdakı tarıh 25 subat.....eeeeeeee artık martta kadınlar gunu var artık hedıyeyı ozamana yetıstırcem herhaldeeeeeee

bende adet düzensizliği var 2 ay bi oluyorum şuan oldum ve10. günüm kanamam hala çok kesilmedi acaba normal mi

buket nasılsın ates durumun nasıl gıdıyo...benım 37.7 bu ara ama malesef olmadı...kırmızıları bugun gordum...

canim atesin ne kadar yuksek cikmis :1shok: saglik olsun insallah oteki aya hamis kalirsin :Saruboceq:
benim bugunde 36.7 cikti. ama acikcasi pek umudum yok :çok üzgünüm:
3 subati bekliorum. hos artik kesin bi tarihte veremiorum ama malum pko kafamçokkarıştı

arkadaslar merhaba , yeni uye oldum siteye..
eşimle ilk defa bu ay korunmadık 30 aralıkda adet olmuştum .. 30 gunde bir cok düzenliyimdir yani 3 gunum kaldı yalnız bende bazı belirtiler var birkaç gundur midem çok tatsız .. göğüslerimde normalde adetime 1 hafta kala şişmeye baslardı bu kez nerdeyse 2 haftadan fazladır şiş ve agrılı.. sizce hamile olablirmiyim?? :S

merhaba bende yeni katıldım aranıza bende üç aydır uğraşıyorum olmuyor.bu ay kesin olacak diye düşünüyorum bir hafta sonra hastalanmazsam test yapacam hadi hayırlısı.umarım isteyen herkes kavuşur bebişlerine.

canım benim bi önceki hamileliğimde bi belirti vermemişti de .belki bünyeden bünyeye değişir.sen kaldın mı daha önce hamiş

canlarım ben çıkıyorum...beni unutmayın hayaller gerçek olacak inşallah inanın BAŞARACAĞIZ

buket 36.7 ateş iyidir, benim uğurlu ateşim, hamiş kaldığımda ateşim hep 36.7 ididelikafadulden

Güselim test yapsana, varsa bir şeyler çıkabilir, hadi hadi test yap:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…