merhaba bende yeni katıldım aranıza bende üç aydır uğraşıyorum olmuyor.bu ay kesin olacak diye düşünüyorum bir hafta sonra hastalanmazsam test yapacam hadi hayırlısı.umarım isteyen herkes kavuşur bebişlerine.
buket 36.7 ateş iyidir, benim uğurlu ateşim, hamiş kaldığımda ateşim hep 36.7 ididelikafadulden
Güselim test yapsana, varsa bir şeyler çıkabilir, hadi hadi test yap:sm_cool:
daha 3 gun var şimdiden erken deilmi test sonuc verirmi?
canım sonuç verebilir ama bence gününü bekle..azz daha sabır kaydirigubbakcemile5
şimdiden çıkarmı test yapsam delikafadulden
piştt pişttt ben geldim:))
ceylanımmm özledimmmm senii
angelicc nassınnn yavrummmmmm:))
ay beklemek ne zormuş , daha ilk ayım bu yani :1rolleyes:
ciddi misin?? benim ateşim düşmüyo bu ara..36,8 37 falan..ne dersin olabilir miiii???delikafadulden
canım olabilir, benim daha önceki aylar ovulasyondan soora 36.8 veya 36.9, 37 falan oluyordu ama hamiş olduğum ay hep 36,7 gitti, düşmedi, dengeliydi yani, önemli olan düşmemesi, heee bir de benim mesala regle yakın eşimle birlikte olmak içimden gelmes, o ay herifi bıktırdım acayip şekilde meğer bebiştenmiş
ben de bu ay bıktırdım hem benim ovulasyon dönemi geçeli oldu baya ama ateşim yüksek düşmüoo.. dua et nolur :Saruboceq:
selam tatlı anne adayları a.s.
testten sonra 5 gün geçti kızlar, günüm de 7 gün geçti..
sabah doktora gidiyorum inşallah, doğru düzgün bilgi alacağım artık a.s
öyle heyecanlıyım ki uyku tutmayacak sanırım kaydirigubbakcemile3
kaçıncı günündesin? dualarım seninle güselim:Saruboceq:
iyiyim güsselim sen nassın? bak ekim sayfasında yerimiz rezerve ona göre:sm_cool: ben o sayfayı çok seviyom:teytey:
aramızda bir hamiş mi var yoksa, ana:1shok: ne güssel beeeee, canım çekti valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?