En erken hamilelik belirtileri

benim daha çook var, 11-12 şubat, bu günler benim verimli zamanlar, ovulasyon oluyor sanırım, bi de sabah işe gitmek olmasa offf offff akşam mçalış sabah çalış, ne zaman tatil yapcaz biz yaaaav:1no2:

kızlar meraba asu canım gecmiş olsun
akkanarya canım benim her ay hamile zannediyos cok dinliyoruz kendimizi üzülme canım benim umarım en yakın zaman da hamiş oluruz

kızlar sadece buraları okudum varmı baska seylerrr
kıs derya nörüyon kıı nasılısn bacım canım sıkılıyo siteyi dolasıp duruyom genelde kimseye rastlamıyom:))))))))))))

benim daha çook var, 11-12 şubat, bu günler benim verimli zamanlar, ovulasyon oluyor sanırım, bi de sabah işe gitmek olmasa offf offff akşam mçalış sabah çalış, ne zaman tatil yapcaz biz yaaaav:1no2:

:bbo:bende çok yorulduğumu hisseidyorum valla bi ikinci mesai evd başlıoo..allah yardımcımızz olsunn canımm...melek haberlerimizi alsak bi gazaa gelicess bi gazaa gelicessskaydirigubbakcemile3

bacımmm hoşgeldinn:1hug:

anjelij canım hadi hamile haberini verirsin bize insallah subat 5 de :))))))))))

kız derya duvarmı siliyon hımm aferin bacım uyanık kadınsın bacım hamile olursan kim silecek demi :))))))))))) ay bendemi başlıyayım nee dermişim valla benim keyfim yerinde hiç duvar muvar düşünmüyom bekliyom asılama gününü bende nasıl avratsam anlamadım :)))))))))))))))

anam kimler gelmiş :))) hoş geldin gülüm nasıl olsun cuma doktora gidiyorum yumoşlara bakıcak senin adet noldu bende giremiyorum siteye bugünlerde duvarları sileyim dedim havalar güzelken bidaha hamiş kalırsam yapamam kız :))) sende durumlar nee

kızlarr geçmişi okuyamadım neler oldu neler bitti anlatın hadi bir bir meraktan çatlıycam ndk nın kan testi sonucu noldu ceylan giriyomu o naptı diğerlerinde ne gelişmeler var anlatın hepsini

cuma günü gidicem biraz temizliğe sardım bugünlerde duvarları siliyorum o yüzden giremiyorum bugün çok yoruldum :)) malum hamiş kalırsam yapamam bidaha şimdiden yapayım dedim :))))

valla deryacımm bu pazar bende aynı şeyi düşündümm...birgün iznim vardıı uçurdum eviii....yoruldumm ..bu haftaya çok yorgun başladım bu yüzdenn:bbo:

:bbo:bende çok yorulduğumu hisseidyorum valla bi ikinci mesai evd başlıoo..allah yardımcımızz olsunn canımm...melek haberlerimizi alsak bi gazaa gelicess bi gazaa gelicessskaydirigubbakcemile3

yok beeee, hamiş olunca daha beter yorgun oluyon ama çook mutlu oluyon o ayrıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…