slm kızlar
slm kızlar
slm gece kuşları bende geldim :))
canım sat 5 ocak..şubat 4 ya da 5 günüm..ama gelmeyecekler inşallah :Saruboceq:
çalışıos güselimm nassı olalım yaa sen nasılsan bende öleyimm işteekaydirigubbakcemile3bende oralarda dolaştım bu akşam birass..aminn güselim aminnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:günün ne zamandı???CADIARZU
slm kızlar
anaammm deryacım gelmişş..nasılsın canım benimm.görüşemiyorusss nassı gidioŞeniz
derya naptın doktora takibe gidiuyon mu?
benim daha çook var, 11-12 şubat, bu günler benim verimli zamanlar, ovulasyon oluyor sanırım, bi de sabah işe gitmek olmasa offf offffakşam mçalış sabah çalış, ne zaman tatil yapcaz biz yaaaav:1no2:
kızlar meraba asu canım gecmiş olsun
akkanarya canım benim her ay hamile zannediyos cok dinliyoruz kendimizi üzülme canım benim umarım en yakın zaman da hamiş oluruz
kızlar sadece buraları okudum varmı baska seylerrr
kıs derya nörüyon kıı nasılısn bacım canım sıkılıyo siteyi dolasıp duruyom genelde kimseye rastlamıyom:))))))))))))
kızlar meraba asu canım gecmiş olsun
akkanarya canım benim her ay hamile zannediyos cok dinliyoruz kendimizi üzülme canım benim umarım en yakın zaman da hamiş oluruz
kızlar sadece buraları okudum varmı baska seylerrr
kıs derya nörüyon kıı nasılısn bacım canım sıkılıyo siteyi dolasıp duruyom genelde kimseye rastlamıyom:))))))))))))
cuma günü gidicem biraz temizliğe sardım bugünlerde duvarları siliyorum o yüzden giremiyorum bugün çok yoruldum :)) malum hamiş kalırsam yapamam bidaha şimdiden yapayım dedim :))))
:bbo:bende çok yorulduğumu hisseidyorum valla bi ikinci mesai evd başlıoo..allah yardımcımızz olsunn canımm...melek haberlerimizi alsak bi gazaa gelicess bi gazaa gelicessskaydirigubbakcemile3
auraaa hosbuludk canım benim nasılsın kıssss başladınızmı calısmalara hiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?