anjelij canım hadi hamile haberini verirsin bize insallah subat 5 de :))))))))))
kız derya duvarmı siliyon hımm aferin bacım uyanık kadınsın bacım hamile olursan kim silecek demi :))))))))))) ay bendemi başlıyayım nee dermişim valla benim keyfim yerinde hiç duvar muvar düşünmüyom bekliyom asılama gününü bende nasıl avratsam anlamadım :)))))))))))))))
anam kimler gelmiş :))) hoş geldin gülüm nasıl olsun cuma doktora gidiyorum yumoşlara bakıcak senin adet noldu bende giremiyorum siteye bugünlerde duvarları sileyim dedim havalar güzelken bidaha hamiş kalırsam yapamam kız :))) sende durumlar nee
kızlarr geçmişi okuyamadım neler oldu neler bitti anlatın hadi bir bir meraktan çatlıycam ndk nın kan testi sonucu noldu ceylan giriyomu o naptı diğerlerinde ne gelişmeler var anlatın hepsini
akrep kıs senin tarihin ne? benim çoook var, hesap etmiyom pek, şu günlerde çalışıp soora ağustos böcee gibi yatcemdelikafadulden
kıslar nerelerdesinizzzzzzzzzzz alüüüüüüüüüüüüüüü kimse varmıııııııı deli gariler kocişlerin yanınamı gittiniz
Çıkacağım iki satır yazın varmı hamiş
hadi hayırlı baharcım inşallah hamilesindir
baharcan kıs az kalmıs 10 güncük ne güzel beklemedesin heycan dorukta geri sayım basladı insallah allah hayırlısından evladını sana versin canım nasılsın bu arada
ceylancım sevindim senin adına
baharcan kıs emine falcıyımı aradın baktırdın nededi bacım hele anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?