En erken hamilelik belirtileri

akrep kıs senin tarihin ne? benim çoook var, hesap etmiyom pek, şu günlerde çalışıp soora ağustos böcee gibi yatcemdelikafadulden

aa hapların bitti demek cumaya insallah kocamann yumurtalarını görürsün canım ee ikiz olcak büyük olması gerek demi :jeyyar:

yav kıslar ben aslında cok rginim herkese bagırıp cagırıyom toplu halde bi gün beni kıstırıp dövebilirler haklılar yani tedirginimkafamçokkarıştı

annemlere gidiyom hepde toplanırız genelde annemlerdeyim herkese bagırıp kızıp eve geliyom geri sabahına gene gidiyom oturdugumuz yerde yine alevleniyom kapıyı cekip gidiyom bazı ablalarımla konusmuyom bilee ay milleti bogasım geliyokötükedihüso

evede gelince oturup aglıyom pisman oluyom :1no2:
pskologa gitt diyolar ailem ama ben tımarhaneye sokarlar diye korkuyom:1no2:

ne yapsam yaffffff:jeyyar:

akrep kıs senin tarihin ne? benim çoook var, hesap etmiyom pek, şu günlerde çalışıp soora ağustos böcee gibi yatcemdelikafadulden

ohh altın kuru yani allah size bagıslasın hihoyyyt

ya benim adet subat 1 veya 2 gibi bekliyom sonra hap kullanıcam 5 ci günü sonra 4 gün sonro kontrole gitcemmm conra iğne vurcaklar catlama iğnesi sonra asılamaaaaaaaa kafamçokkarıştı
yani subatın ortalarında asılama olurum insalah tutar yaaaaaaaaa offfff tutmassa neyderim yawwwwwww:bbo:tutar ama demi tutar tutar:jeyyar:insallah

oooooo aura hızlısın bacım iyi iyi kolay gele gamyoncuiremsu

kızlarrr bakıyorumda umutsuzluk yine kaplamış hımmm..........
Şubat'ı ne çabuk unuttunuz..

kızlar hoşbulduk az biraz işim vardı anca geldim ,
daha 9 gün var adete göğüslerim şişti acıyo midem ekşiyo yaa

baharcan kıs az kalmıs 10 güncük ne güzel beklemedesin heycan dorukta geri sayım basladı insallah allah hayırlısından evladını sana versin canım nasılsın bu arada

akrepcim iyiyim buaralar yoğun günler geçiriyorum annemler geldi yuppiiiiiiiii
Mutluyum Umutluyum

ben kaçar kızlarrr ... yoksa yakında kocam nikahımı da size verecek..bebeğimin babasının yanına gieyim..elki de göbeğimdedir bebeişim,üçümüz uyuruzz

ceylancım sevindim senin adına

baharcan kıs emine falcıyımı aradın baktırdın nededi bacım hele anlat

kıs falcıya gittim alyansıda çıkardım dediki küçük görünüyosun ama evlimisin sen dedi bende evet dedim istiyomusun bilmem ama karnın şiş bebek görünüyo dedi çok kısa zamanda kızım olcakmış sonrada oğlum yaaa:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…