arkadaslar merhaba , yeni uye oldum siteye..
eşimle ilk defa bu ay korunmadık 30 aralıkda adet olmuştum .. 30 gunde bir cok düzenliyimdir yani 3 gunum kaldı yalnız bende bazı belirtiler var birkaç gundur midem çok tatsız .. göğüslerimde normalde adetime 1 hafta kala şişmeye baslardı bu kez nerdeyse 2 haftadan fazladır şiş ve agrılı.. sizce hamile olablirmiyim?? :S
valla baska topiclerden seni toplamaya çalışıyorum canımcım nası beğendinmi elbiseleri
anjeliccc ???
allah caniii almayalülülülülülü valla begeniyom bazı elbiseleri maddi krize girddimm gözüm kayıyo alıyomm kııııı-tatlicadiarzu-
ay ama bende alısveriş yapmayı co seviyom kıs günü evden cıkmadan alısveriş yapıyom ama maddii krizede giriyom kafamçokkarıştı
kıs falcıya gittim alyansıda çıkardım dediki küçük görünüyosun ama evlimisin sen dedi bende evet dedim istiyomusun bilmem ama karnın şiş bebek görünüyo dedi çok kısa zamanda kızım olcakmış sonrada oğlum yaaa:1shok:
yaaa böyle yakalarım ben adamı...sengözlerimebaksanab
vayyydelikafadulden hadi insallah kıs insallah o kadına malüm olmusdur yaa
bende adanada baktırmıstım fatma falcıya ya bi defa adet olursun yada olmassın dedi oglusun olcak dedi insallah malum olmustur ay okadar fal delisiyim bu kadına baktırdığımdan beri fala baktırmadım kadın cok güzel seyler dedi ama tutarsa yanına gitcem yogurtlu yuvarlama yapıp gitcem kendisine bi antepli olarak cok sevdiğini söylemişti ona böyle bi süpriz yapcam insallahhh
kız baharcan nerde yakaladınkı gene beni takip ettin demi :jeyyar:
takılıyos ya arada can sıkkıntısı sengözlerimebaksanab
güzel arkadaşlarım şu listeyi biri güncellesin yaaaaaaaaaa
bakıyorum kimler çevrimiçi diye sen nerdeysen zıplıyorum oraya buluyorum seni yaasengözlerimebaksanab
iyi halt ediyon deli gariiilülülülülülü:roflol:
he bide test yapta :roflol:test yapta:roflol: kesin sonuncunu al :smiley-cool: o kadar kim beklicek bosuna :icecream:bekliyen manyak yaaa:roflol: yap anam yap :smiley-cool:
kıs şaka yapıyom haa getirme beni orayaaklava:
yaa ama yaaa canım çok test çekiyo yine günüm yaklastıkça nasıl beklicem ben 9 gün daha yaaaakötükedihüso
geri sayım basladı be gülüm şimdi yarın olcakk 888888888888888888888 dicezz digergün 7777777 6 5 4 3 2 1 sositososito:ecrin_bebek:
sonra sendekeyfin yeride rahat rahat oturucan bebiş beklicen
sonra bebiş gelcek:ecrin_bebek:sonraa:1hug:sevicen sonra bazende :mymeka: böle delikafaduldenay güzel dönemler geliyooooooooo:hooray:
:bbo:bende çok yorulduğumu hisseidyorum valla bi ikinci mesai evd başlıoo..allah yardımcımızz olsunn canımm...melek haberlerimizi alsak bi gazaa gelicess bi gazaa gelicessskaydirigubbakcemile3
anjelij canım hadi hamile haberini verirsin bize insallah subat 5 de :))))))))))
kız derya duvarmı siliyon hımm aferin bacım uyanık kadınsın bacım hamile olursan kim silecek demi :))))))))))) ay bendemi başlıyayım nee dermişim valla benim keyfim yerinde hiç duvar muvar düşünmüyom bekliyom asılama gününü bende nasıl avratsam anlamadım :)))))))))))))))
bakıyorum kimler çevrimiçi diye sen nerdeysen zıplıyorum oraya buluyorum seni yaasengözlerimebaksanab
akşam rüyamda yeşillik içinde kocaman bi yumurta aldım elime çok büyüktü yumurta iki avucuma zor sığıyodu yanında küçüklerde vardı ama ben en büyüğünü aldım elime ne demek acaba bu :)))) yumoşlar büyüdümü dersiniz kızlar :))) cuma görücez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?