En erken hamilelik belirtileri

canım sen hamiş olabilirsin bence :CüvCüv:

valla baska topiclerden seni toplamaya çalışıyorum canımcım nası beğendinmi elbiseleri

allah caniii almayalülülülülülü valla begeniyom bazı elbiseleri maddi krize girddimm gözüm kayıyo alıyomm kııııı-tatlicadiarzu-

ay ama bende alısveriş yapmayı co seviyom kıs günü evden cıkmadan alısveriş yapıyom ama maddii krizede giriyom kafamçokkarıştı

yaaa böyle yakalarım ben adamı...sengözlerimebaksanab

vayyydelikafadulden hadi insallah kıs insallah o kadına malüm olmusdur yaa

bende adanada baktırmıstım fatma falcıya ya bi defa adet olursun yada olmassın dedi oglusun olcak dedi insallah malum olmustur ay okadar fal delisiyim bu kadına baktırdığımdan beri fala baktırmadım kadın cok güzel seyler dedi ama tutarsa yanına gitcem yogurtlu yuvarlama yapıp gitcem kendisine bi antepli olarak cok sevdiğini söylemişti ona böyle bi süpriz yapcam insallahhh

desene ikimizinde tutucak bu ay ne güzel ya benim göğüslerimde şişti acıyo daha 9 gün var bitest yapsammıki (söleme kimseye kızarlar sonra):sm_confused:

bakıyorum kimler çevrimiçi diye sen nerdeysen zıplıyorum oraya buluyorum seni yaasengözlerimebaksanab

iyi halt ediyon deli gariiilülülülülülü:roflol:

he bide test yapta :roflol:test yapta:roflol: kesin sonuncunu al :smiley-cool: o kadar kim beklicek bosuna :icecream:bekliyen manyak yaaa:roflol: yap anam yap :smiley-cool:

kıs şaka yapıyom haa getirme beni orayaaklava:

yaa ama yaaa canım çok test çekiyo yine günüm yaklastıkça nasıl beklicem ben 9 gün daha yaaaakötükedihüso

kızlar ben aniden çıkmak zorunda kaldım kayınvalidem alt katta oturuyo zile bastılar rahatsızlanmış kayınvalidem istifra etti rahatladı çok yemiş midesi sıkmış şimdi çıkabildim yukarı rahatladı şimdi iyi ama yine hastalanırsa götürücez hastaneye heran çıkabilirim yani

yaa ama yaaa canım çok test çekiyo yine günüm yaklastıkça nasıl beklicem ben 9 gün daha yaaaakötükedihüso

geri sayım basladı be gülüm şimdi yarın olcakk 888888888888888888888 dicezz digergün 7777777 6 5 4 3 2 1 sositososito:ecrin_bebek:

sonra sende keyfin yeride rahat rahat oturucan bebiş beklicen
sonra bebiş gelcek:ecrin_bebek: sonraa:1hug:sevicen sonra bazende :mymeka: böle delikafaduldenay güzel dönemler geliyooooooooo:hooray:

akşam rüyamda yeşillik içinde kocaman bi yumurta aldım elime çok büyüktü yumurta iki avucuma zor sığıyodu yanında küçüklerde vardı ama ben en büyüğünü aldım elime ne demek acaba bu :)))) yumoşlar büyüdümü dersiniz kızlar :))) cuma görücez bakalım

ay ne güzel söylüyosun öyle yaa yerim senin ağzını iyi hadi 2 gün kalaya kadar durayımda öyle yapıyım bari senin aşılamanın tarihi bellimi bu arada çalışmayada çalışıyon dimiklava:

:bbo:bende çok yorulduğumu hisseidyorum valla bi ikinci mesai evd başlıoo..allah yardımcımızz olsunn canımm...melek haberlerimizi alsak bi gazaa gelicess bi gazaa gelicessskaydirigubbakcemile3

bakıyorum kimler çevrimiçi diye sen nerdeysen zıplıyorum oraya buluyorum seni yaasengözlerimebaksanab

hmm kıskanıyorum ama sadece akrepe mi zıplıyon kız biz neciyiz delüü

deryacım cok gecmiş olsun bacımm
kaynananın derdi neymiş okadar yemiş :)))))))))))))))))
cok gecmiş olsun ay allahım cok yemek yermi yası geçmiş bi insan allah seni netmesin emiii soda içirde biraz eritsin yediğini heheheh:)))))))
tekrar gecmiş olsun canım kaynana fobim vardırda takılmasını cok severim :))))))))))))))))

büyümüştür inş canım benim
bu arada kaynanan bile hamişmiş mesela ne gülerim
şaka bi yana geçmişolsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…