hmm kıskanıyorum ama sadece akrepe mi zıplıyon kız biz neciyiz delüü
deryacım cok gecmiş olsun bacımm
kaynananın derdi neymiş okadar yemiş :)))))))))))))))))
cok gecmiş olsun ay allahım cok yemek yermi yası geçmiş bi insan allah seni netmesin emiii soda içirde biraz eritsin yediğini heheheh:)))))))
tekrar gecmiş olsun canım kaynana fobim vardırda takılmasını cok severim :))))))))))))))))
akşam rüyamda yeşillik içinde kocaman bi yumurta aldım elime çok büyüktü yumurta iki avucuma zor sığıyodu yanında küçüklerde vardı ama ben en büyüğünü aldım elime ne demek acaba bu :)))) yumoşlar büyüdümü dersiniz kızlar :))) cuma görücez bakalım
büyümüştür inş canım benim
bu arada kaynanan bile hamişmiş mesela ne gülerim
şaka bi yana geçmişolsun tatlım
yok kızzz hepinize bakıyom kontrol ediyom acaba çevrimiçilermi diye senide yakalasam zıplarım yine şekercim
yorumcu geldi hanımmmmmmmmmmmmmmm:jeyyar:
kızım beni iyi dinleee yoruyomm
sen hamiş kalıyosun ve bir tane nurtopu gibi kızın olcak ba cinsiyete kadar söledim lütfen bu yorumumu dikkate al ciddiyimm:1shok: kesin kız cocuk aha yazdım
çok sağol gülüm allah onları elden ayaktan düşürmesin kendilerine baksınlar yeter tabiki başa gelince başımızın tacı bakıcaz elbette ama yaşlı bakmak hem bakana hem bakılana zor
zaten beni görüpte bi gelme patlatırım gözünü hee kaydirigubbakcemile:mymeka:
baharcan adet olcam daha da ilac içicem bitecekte kontrola gidcemde asılama günüm belli olcakkk
sümüklü böcek adam olcak misalı tatlım ama subatın ortalarında asılama olurum daha belli değil
hoş geldinnnn burcu nasıl gidiyo durumlar anlat bakemkızlar merhaba nasılsın bende geldim
baharcan adet olcam daha da ilac içicem bitecekte kontrola gidcemde asılama günüm belli olcakkk
sümüklü böcek adam olcak misalı tatlım ama subatın ortalarında asılama olurum daha belli değil
tamam bacım olmasın bak sen istifa dilekcesi yazıp yorulma ben istifa ediyom ahanda bukadar eminimm :)))))))))))
bucup hos geldin canımmmm
kızlarr :))) oğluşum yarın babasının dükkana çalşmaya gitçekmiş büyümüşte çalışıcak bak sen evde çok canım sıkılıyo bana yanına geleyim yarın çalışayım diyo havada güzel yollarım yarın gezsin oralarda :))))
kızlar merhaba nasılsın bende geldim
hoş geldinnnn burcu nasıl gidiyo durumlar anlat bakem
kız delü şunun şurasında şubata ne kaldı şubatta gümbür gümbür gelicez hemen benim arkamı çekicen kızz :))))
ne kadar şanslısın deryacım allah mutluluğunuzu daim etsin yarın öbür gün kızınlada beraber inşallah canım benim
sağol canım benim eşimin araba tamir bakım onarım üzerine dükkanı var oğlumda baba mesleği diye arabalara çok meraklı dükkana gittiğinde orda çeşit çeşit buluşlar yapmaya çalışıyomuş zaten erkek çocukları baba mesleğine düşkün olurlar yanlız şu var eşimin işi benim gitmem için müsait değil keşke müsait olsaydıda bende onun yanında kendi dükkanımızda çalışabilseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?