En erken hamilelik belirtileri

hehe gülüm bendede var o fobiden :)))) safra kesesi ameliyatı olmuştu çok yiyince yaramıyo ama yinede yiyo işte sonrada hastalanıyo soda içirdik içince istifra etti istifra edince açıldı gitmek istemedi hastaneye şimdi iyi :)))

yorumcu geldi hanımmmmmmmmmmmmmmm:jeyyar:
kızım beni iyi dinleee yoruyomm
sen hamiş kalıyosun ve bir tane nurtopu gibi kızın olcak ba cinsiyete kadar söledim lütfen bu yorumumu dikkate al ciddiyimm:1shok: kesin kız cocuk aha yazdım

büyümüştür inş canım benim
bu arada kaynanan bile hamişmiş mesela ne gülerim
şaka bi yana geçmişolsun tatlım

çok sağol gülüm allah onları elden ayaktan düşürmesin kendilerine baksınlar yeter tabiki başa gelince başımızın tacı bakıcaz elbette ama yaşlı bakmak hem bakana hem bakılana zor

yok kızzz hepinize bakıyom kontrol ediyom acaba çevrimiçilermi diye senide yakalasam zıplarım yine şekercim

zaten beni görüpte bi gelme patlatırım gözünü hee kaydirigubbakcemile:mymeka:

ahanda bak not aldım bu yazını bi kız olmazsa istifa dilekçeni istiycem falcılıktan haberin olsun :)))))

baharcan adet olcam daha da ilac içicem bitecekte kontrola gidcemde asılama günüm belli olcakkk
sümüklü böcek adam olcak misalı tatlım ama subatın ortalarında asılama olurum daha belli değil

benim kaynanam daha 45 yasında beraber yaslanıcaz biz bi o bana bakar bi ben ona artık
gelmezmiyim balımmmkaydirigubbakcemile3

kızlarr :))) oğluşum yarın babasının dükkana çalşmaya gitçekmiş büyümüşte çalışıcak bak sen evde çok canım sıkılıyo bana yanına geleyim yarın çalışayım diyo havada güzel yollarım yarın gezsin oralarda :))))

baharcan adet olcam daha da ilac içicem bitecekte kontrola gidcemde asılama günüm belli olcakkk
sümüklü böcek adam olcak misalı tatlım ama subatın ortalarında asılama olurum daha belli değil

ama sen şu bakımdan şanslısın aşılamadan sonra say 12 gün belli oluyo bizim gibi bekleki adet gelsin bugünmü yumurtladım yarınmı derdin yok en azından inş bu ay tutarda sende kurtulursun su aşılama derdinden

kızlar merhaba nasılsın bende geldim
hoş geldinnnn burcu nasıl gidiyo durumlar anlat bakem

kız delü şunun şurasında şubata ne kaldı şubatta gümbür gümbür gelicez hemen benim arkamı çekicen kızz :))))

ne kadar şanslısın deryacım allah mutluluğunuzu daim etsin yarın öbür gün kızınlada beraber inşallah canım benim

ay deryacım azmı kadı gercekten cok heycanlıyım ama ve korkuyorm insallah olurda busefer kurtullu bu kabustan

baharcanım bastıkeyimm :))))))) evet 12 gün belli ordan sanslıyım ama keske cinsel ilişki ye günü birlik girseydmde benimkide karıssaydı sizde bu yönden cooooookk sanslısınız bak her ilişkiye girdiginizde allaha sükredin büyük nimettttt falla:)))))))))))))))))))))

hoş geldinnnn burcu nasıl gidiyo durumlar anlat bakem

kız delü şunun şurasında şubata ne kaldı şubatta gümbür gümbür gelicez hemen benim arkamı çekicen kızz :))))

hoşbulduk cnm valla nolsun bekliyorum az kaldı ve az kaldıkçada heyecanlanıyorum çok merak ediyorum yaaa hemen gelse zaman hiç hastalık belirtisi yok geçen ay inanılmaz belim ağrıyordu bu ay tık yok sadece çok uyuyorum ve çok ağlak oldum bu aralar sen de ne var ne yok nasıl durumlar

ne kadar şanslısın deryacım allah mutluluğunuzu daim etsin yarın öbür gün kızınlada beraber inşallah canım benim

sağol canım benim eşimin araba tamir bakım onarım üzerine dükkanı var oğlumda baba mesleği diye arabalara çok meraklı dükkana gittiğinde orda çeşit çeşit buluşlar yapmaya çalışıyomuş zaten erkek çocukları baba mesleğine düşkün olurlar yanlız şu var eşimin işi benim gitmem için müsait değil keşke müsait olsaydıda bende onun yanında kendi dükkanımızda çalışabilseydim

brcup valla anlattıgım gibi canım nolsun işte bebeiş istiyozz sesimizi duysun diye allahım hergün bura amuta kalkıyoss :))))))))))))))
sen anlat canım nasılsın durumlar nasıl

ne güzel işte baba mesleğini devam ettirir belki benim oğlanda baba mesleğini devam ettirirse yandık bi aileye 2 memur çok yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…