ay deryacım azmı kadı gercekten cok heycanlıyım ama ve korkuyorm insallah olurda busefer kurtullu bu kabustan
baharcanım bastıkeyimm :))))))) evet 12 gün belli ordan sanslıyım ama keske cinsel ilişki ye günü birlik girseydmde benimkide karıssaydı sizde bu yönden cooooookk sanslısınız bak her ilişkiye girdiginizde allaha sükredin büyük nimettttt falla:)))))))))))))))))))))
hoşbulduk cnm valla nolsun bekliyorum az kaldı ve az kaldıkçada heyecanlanıyorum çok merak ediyorum yaaa hemen gelse zaman hiç hastalık belirtisi yok geçen ay inanılmaz belim ağrıyordu bu ay tık yok sadece çok uyuyorum ve çok ağlak oldum bu aralar sen de ne var ne yok nasıl durumlar
ay deryacım azmı kadı gercekten cok heycanlıyım ama ve korkuyorm insallah olurda busefer kurtullu bu kabustan
baharcanım bastıkeyimm :))))))) evet 12 gün belli ordan sanslıyım ama keske cinsel ilişki ye günü birlik girseydmde benimkide karıssaydı sizde bu yönden cooooookk sanslısınız bak her ilişkiye girdiginizde allaha sükredin büyük nimettttt falla:)))))))))))))))))))))
gülüm az kaldı tabi bak bizde aynı bekliycez beklerken burda birbirimize teselli vererek bi bakıcaz günler geçivermiş
bu arada aşılamadan sonra hiç normal ilişki denemedinmi belki olurdu bişeyler
evet canım yaa beklemek çok zor bilirim ama mecbur bekliycez başka çaremiz yokki bende cumayı bekliyorum klomenlerim bitti yumoşlarıma bakıcak cuma günü sonrada gün vericek işte bakalım kısmet artık
ne güzel işte baba mesleğini devam ettirir belki benim oğlanda baba mesleğini devam ettirirse yandık bi aileye 2 memur çok yav
yok canım yaa okusun o ama tabiki kader bu allah ne yazdıysa onu görücez illaki okumazsa babasının kocaman servis onu bekliyo ama babamız tam bi okuma aşığı kendisi okuyamadığı için içi yanık beni bile evlendikten sonra göndermediği kurs kalmadı şu an üniversite açıköğretim iktisat okuyorum ona bile deli oluyo bu yaştan sonra ne olcaksam :))) onun için oğluşa çok düşkün okul konusunda işyerine bile almak istemiyo ama tatillerde kalpazanda alışmasın diyo ekmeğin nasıl kazanıldığını gelsin görsün akıl alsın diyo okusun diyo o yüzden arada alıyo yanına
insallahh kızlar insallahhh allah duysun sesimizi
derya bi kere denedim hani ogünde demiştim denicem diye ama yine acıdı yapamadım boynumuz bükük kalkıyoruz herdefasında canımız ck sıkılıyo onun için denemiyom artık olmuyo napim bacım
ama bi bebem olsun bidaha doktorlaragitcemm basarmak istiyorum ya yazık ikimizede
bak gülüm bu olmadı işte sana öncelikle şunu söyliyim sen çok hırslı bi kadınsın bunuda başarman lazım neden acıyo biliyonmu sen psikolojikman öyle istediğin için şuna emin ol psikolojikman kendini hazırlarsan hiçbir şekilde acıma olmuyo istersen sor bütün arkadaşlar herkes acımıyo hatta zevki bile var diycek şimdi bana söz ver bak kıyamma kocanada acı ve bu işi başar tamam hemen pat diye yapma ama yavaş yavaş hep dene tamammmı bitanem ben inanıyorum sen bunu başaracaksın ikinci çocuğunda normal yolla olucak hemde şöyyle zevkini çıkara çıkara :)))))
kızlar benim kociş yine kanepede beni beklerken uyuyakaldı valla sizin yüzünüzden adam kanepelere taşındı kopamıyorum valla ya
insallah deryacım ama zor bi durum ya hadi kendini rahatlat az dişini sık demekle olcak bişi değil siz bilmiyosunuz ama saol güzel dileklerin için
kız baharcan güldüm haa beni eşimde kanepede uyuyo horultusundan yazamıyom yaaaa sende deyince gülmem geldi kk kadınları hepside beyle heralde :))))))))))))))
bence bi kerede acısada dişini sıksın pat diye yapsın 2.de acımaz zaten bi kere katlanıcan kapıcan gözünü sıkıcan dişini kocişinede söyle acıma bana sakın de ağlasamda zırlasamda yapalım bu sefer de
heheh yeni evliyken uyurlarmıydı hiç cin gibi beklerlerdi şimdi hemen uyuyuveriyo benimkide filmlerde görürdüm öyle kanepede uyuyan adamları derdim biz böyle olmıycaz ahanda olduk bile ama benimki şu an uyumuyo oğlanla güreşteler arada benide çekiyolar güreşin içine ev darmadağın oldu :))))
valla birebir aynı durumda aynı sesler eşliğinde yazıyoruz canım siz gitmeden gitmem banane hadi gidin yatın bende yatırıyım kocişi sarılıp yatıyım sonra:1hug:
kızzlrrr bANA MUSADEEEEEEEEEEEEEEEE herifin agzına limon sıkıyoz cok horluyoooooooooooooo ay cok heycanlı agzınıda nası güzel acmıs allahım bak hele bak tam limonlukk hehheheheh:))))))))))))))))))))
hehe valla ben akrebin kocası olsaydım yanmıştı acımada neymiş dinlemezdim bile bayılsın baygınken yapardım hehehee çok sabırlıymış kocası valla
kızım onun kızlık yokki neresi acıycak anlamadım psikolojikman yapıyo öyle kocişe naz ama yapar akrep bu işi görün bak o çok hırslı b kadın bunu başarıcak söyleyn şu akrebe acıyomu sizde valla ben hiç acı duymuyorum AKKREEEPPP AACIIMIYOOO GÜLÜMMM KOORKKMAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?