hani hiç yapmadı dar oyüzden acır azıcık ama 2.de zevk bile alır hiççç acımazz ama olunca heyecan gelir tekrar evliliğe ne güzel
valla bende kocasının yerinde olsam hiç gözünün yasına bakmazdım hehee:teselli::lepi:
bzide sabah namazı okununca anlardık sabah olcanı ilişki yasmazdık ama bişiler yapardım
benim herif hep beklerdi bensiz su bile içmez salsun ama bu internetten sonra yollarımız cok ayrıldı dün bana internet aramıza girdi bişiler bile konusup paylasamıyoruz dedi sen farkında değilsin ama cok seyler alıp gidicek dedi lütfen banada zaman ayır dedi sevgili kocisim canı o benim kalbimi kırmaz pek ama bensizde bişi yemezz massallahımız var allaha sükür sevgisi büyük belkide coktan ayrılmıstm baska birisi olsa saolsun canım eşim dostum sırdasım arkadasım cok yardımcı oluyo bana
bzide sabah namazı okununca anlardık sabah olcanı ilişki yasmazdık ama bişiler yapardım
benim herif hep beklerdi bensiz su bile içmez salsun ama bu internetten sonra yollarımız cok ayrıldı dün bana internet aramıza girdi bişiler bile konusup paylasamıyoruz dedi sen farkında değilsin ama cok seyler alıp gidicek dedi lütfen banada zaman ayır dedi sevgili kocisim canı o benim kalbimi kırmaz pek ama bensizde bişi yemezz massallahımız var allaha sükür sevgisi büyük belkide coktan ayrılmıstm baska birisi olsa saolsun canım eşim dostum sırdasım arkadasım cok yardımcı oluyo bana
hadi kızlar hadi sizin demenizle olmuyo basınızda böle seyler yok size tatlı kolay geliyo anamm bu hastalık olmuyo dişimi cok sıktım girmiyo acımayı bıraktım ki ben ben bile bastırıyom ama girmiyo kasıyom kendimi istem dısı((((((((((( allah kimsenin basına vermesin benimde basıdan alsın yeter artık behhhhhhhhhh isyan bayragını cektim heeeeeeeeeeeeee neyse arkadarslar saolu yinede sizi anlıyorum bana yardımcı olmaya calısıyosunuz ama işin gercegini bizzat ben kendim yasıyorum ve normal ilişki yasamak için hersey yaptım ve neler yapmadım ama girmiyo neydim canım yırtımi karnıma kadar anca girer belki :)))))))))))))))hehheheh
meraba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza uyky tutmadı beni de bende pko var adetim 4 gün geçti ama korkuyorum test yapmaya
adetim 9 gün geçti normalmi dünde idrarda negatif çıktı ,hiç böyle olmazdı arkadaşlar yardım
hoşgeldin bilhun bence de bi test yap benim 4 gün geçse ohooooooo 4 kere yapardım yaw akrebin dediği gibi korkunun ecele faydası yokmuş:)bize de haber ver hee
cnm ben bi kan testi yaptır derim inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?