En erken hamilelik belirtileri

valla bende acı duymuyorum ama benim bir arkadaşım var o da akrep gibi çok cnm yanıyor diyordu dr a gittik beraber dr bir dizi tahlil yaptı ve tamamen psikolojik dedi sen zaten acıyacak diye yatağa girersen acımaması imkansız al aklını oradan ve güzel şeyler düşün dedi sen de öyle yap akrepcim al aklını oradan:)

bzide sabah namazı okununca anlardık sabah olcanı ilişki yasmazdık ama bişiler yapardım
benim herif hep beklerdi bensiz su bile içmez salsun ama bu internetten sonra yollarımız cok ayrıldı dün bana internet aramıza girdi bişiler bile konusup paylasamıyoruz dedi sen farkında değilsin ama cok seyler alıp gidicek dedi lütfen banada zaman ayır dedi sevgili kocisim canı o benim kalbimi kırmaz pek ama bensizde bişi yemezz massallahımız var allaha sükür sevgisi büyük belkide coktan ayrılmıstm baska birisi olsa saolsun canım eşim dostum sırdasım arkadasım cok yardımcı oluyo bana

hehe evet zorla oldumu daha zevkli olur dimi şöyle akrebi bağırtsın biraz :)))) hemde ne zevk alıcak ama bizim delü kız dinlemiyo bizi :))))

hepinize merhaba.bundan iki ay öncesine kadar burdan sizleri hep okurdum çok merak ederdim hamilelik belirtileri nelerdir diye.ben iki ay önce iki aylık bebeğimi kaybettim.ama sizinle neler hissettiğimi paylaşmak isterim.bende çok aşırı derecede halsizlik oldu yani öyle böyle değil kafamı yastıkdan kaldıramadım sürekli baş ağrısı çektim ve aşırı üşüdüm.adet günüm yaklaştıkca kasıklarımda ve belimde ağrılar başladı ama garip bir ağrı ince bir sızı şeklinde her akşam sabah adet olucam dedim ama olmadım.kesinlikle mide bulantısı olmadı bende.akıntım hele hiç olmadı.yani şunu söyleyebilirim size gebelik belirtileriyle adet belirtileri aynı.ama insan hamile olduğunu hissediyor.hepinize sağlıklı mutlu gebelik diliyorum

hadi kız delü kocişinin kıymetini bil git sarıl uyu yakınlaş arada olucak hadi bende gidiyorum özendim ):)))) iyi geceler muckdelikafadulden

ne güzel bak ne kadar anlayışlı eşin var allah bozmasın bitanem benim kocişte çok iyidir ama o konuda çokta anlayışlı olmazdı sanırsam-tatlicadiarzu-sen basarcan ben biliyom

hadi kızlar hadi sizin demenizle olmuyo basınızda böle seyler yok size tatlı kolay geliyo anamm bu hastalık olmuyo dişimi cok sıktım girmiyo acımayı bıraktım ki ben ben bile bastırıyom ama girmiyo kasıyom kendimi istem dısı ((((((((((( allah kimsenin basına vermesin benimde basıdan alsın yeter artık behhhhhhhhhh isyan bayragını cektim heeeeeeeeeeeeee neyse arkadarslar saolu yinede sizi anlıyorum bana yardımcı olmaya calısıyosunuz ama işin gercegini bizzat ben kendim yasıyorum ve normal ilişki yasamak için hersey yaptım ve neler yapmadım ama girmiyo neydim canım yırtımi karnıma kadar anca girer belki :)))))))))))))))hehheheh

meraba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza uyky tutmadı beni de bende pko var adetim 4 gün geçti ama korkuyorum test yapmaya

bilhun hosgeldin aramıza canım gecmiş olsun insallah hamilesindircanım ayy aetde 4 gün gecmiş aslında tamam anlıyomda korkunun ecele faydası yok bence bi test yap ya canımm

cnm haklısın uzaktan bize kolay gelio ama çeken sensin Allah yardımcın olsun şekerim tez zamanda kurtulursun inşallah bu dertten

kızlar gitmiyonuzmu uykum geldi de hadi gedinde zıbarın ::))))))))))))))))))))

hade hade iyi geceler bakem yarız görüsürüz kendinize iyi bakın byyyyyyyyyyyyy

meraba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza uyky tutmadı beni de bende pko var adetim 4 gün geçti ama korkuyorum test yapmaya

hoşgeldin bilhun bence de bi test yap benim 4 gün geçse ohooooooo 4 kere yapardım yaw akrebin dediği gibi korkunun ecele faydası yokmuş:)bize de haber ver hee

hoşgeldin bilhun bence de bi test yap benim 4 gün geçse ohooooooo 4 kere yapardım yaw akrebin dediği gibi korkunun ecele faydası yokmuş:)bize de haber ver hee

ya ben geçen hafta yaptım hcg 142 çıktı sonra bi daha yaptım 0ın altında ilkinde yanlış bakmışlar meğer.. çok üzüldüm çok ağladım.. artık hiç içimden gelmiyo.. bide çok fazla sancım var

cnm ben bi kan testi yaptır derim inşallah hamilesindir

canım 10.günü bekliyorum ,geçen ayda yaptırmıştım 3 gün geçti negatifti,normalde her ayın 15 inde olurdum,ilk defa geçen 3 gün sarktı yinede dayanamayıp test yaptırdım,ama bu ay 9 gün geçti ,bide göbeğimin altında arada ağrı oluyo,kasıklarıma kıramp giriyo,onun dışında bişey yok,çok kötü gribim öksürük hapşırık derken şimdide göbeğimin altında ağrı başladı,bu arada 10.gün randevu alabildim,akşama :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…