canım 10.günü bekliyorum ,geçen ayda yaptırmıştım 3 gün geçti negatifti,normalde her ayın 15 inde olurdum,ilk defa geçen 3 gün sarktı yinede dayanamayıp test yaptırdım,ama bu ay 9 gün geçti ,bide göbeğimin altında arada ağrı oluyo,kasıklarıma kıramp giriyo,onun dışında bişey yok,çok kötü gribim öksürük hapşırık derken şimdide göbeğimin altında ağrı başladı,bu arada 10.gün randevu alabildim,akşama :uhm:
ya ben geçen hafta yaptım hcg 142 çıktı sonra bi daha yaptım 0ın altında ilkinde yanlış bakmışlar meğer.. çok üzüldüm çok ağladım.. artık hiç içimden gelmiyo.. bide çok fazla sancım var
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bitanem,inş dediğin gibidir,allah isteyen herkese hepimizi annelik duygusunu tattırsın inş,göbeğimin altı derken kasığa doğru değilde sanki göbeğin içi göbek deliğinin altı canımbide sanki içinde cilli gibi bişi oluştu elime geliyo hafif,ayyy iyiye yorayımda iyi olsun :1hug:cnm öncelikle çok geçmiş olsun göbeğinin altındaki ağrı iyiye işaret sanki inşallah bebiş vardır bize de haber vermeyi unutma cnm dr a gidince iyi haberlerle gelirisin inşallah şekercim
allaha teslim artık.. o en hayırlı zamanı biliyor..
mrb arkadaşlar. bana yardım edecek biri varmı acaba. 2-3 gün sonra göğüslerde hassaslaşmanın hamilelik belirtisi olduğunu daha şimdi öğrendim. ben evleneli 1.5 sene oldu. korunuyordum. ocak ayında korunmayı bıraktım. yumurtlama günümden 2 gün sonra göğüslerim hassaslaşmaya başladı.bi daha ki adetime 10 gün var,genelde 5-6 gün de geçiyor. kasıklarımda sancı var, sinirlerim çok gergin, karnım şiş.bunlar normal adet belirtilerim ama sanki bu ay biraz erken oldu.hatta şaşırdım niye erken oldu diye. sizce hamilemiyim. hamileysem bu ay zayıflama çayı, papatya çayı, elma çayı falan içmiştim bebeğe bir zararı olurmu.
mrb arkadaşlar. bana yardım edecek biri varmı acaba. 2-3 gün sonra göğüslerde hassaslaşmanın hamilelik belirtisi olduğunu daha şimdi öğrendim. ben evleneli 1.5 sene oldu. korunuyordum. ocak ayında korunmayı bıraktım. yumurtlama günümden 2 gün sonra göğüslerim hassaslaşmaya başladı.bi daha ki adetime 10 gün var,genelde 5-6 gün de geçiyor. kasıklarımda sancı var, sinirlerim çok gergin, karnım şiş.bunlar normal adet belirtilerim ama sanki bu ay biraz erken oldu.hatta şaşırdım niye erken oldu diye. sizce hamilemiyim. hamileysem bu ay zayıflama çayı, papatya çayı, elma çayı falan içmiştim bebeğe bir zararı olurmu.
teşekkür ederim arkadaşlar peki şimdi idrar testi yapsam çıkarmı.adetime 6 gün var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?