En erken hamilelik belirtileri

eşim de belli etmiyo ama o da çok üzülüyo biliyorum.. bende pko var onunla uğraşıyoruz işte üstelik eşim sağlıkçı ama hiç bir faydası yok hatta zararı var

cnm öncelikle çok geçmiş olsun göbeğinin altındaki ağrı iyiye işaret sanki inşallah bebiş vardır bize de haber vermeyi unutma cnm dr a gidince iyi haberlerle gelirisin inşallah şekercim

hayatım o zaman bi kaç gün daha bekle yine olmazsan dr a git ama kendini olumsuzuna hazırla git olumlu çıkarsa süpriz olsun umutsuzluğa kapılma Allah büyüktür

cnm öncelikle çok geçmiş olsun göbeğinin altındaki ağrı iyiye işaret sanki inşallah bebiş vardır bize de haber vermeyi unutma cnm dr a gidince iyi haberlerle gelirisin inşallah şekercim
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim bitanem,inş dediğin gibidir,allah isteyen herkese hepimizi annelik duygusunu tattırsın inş,göbeğimin altı derken kasığa doğru değilde sanki göbeğin içi göbek deliğinin altı canımbide sanki içinde cilli gibi bişi oluştu elime geliyo hafif,ayyy iyiye yorayımda iyi olsun :1hug:

günaydın kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım varmı yeni hamiş haberleri yalel sonucu öğrendinmi bebişim inşallah pozitif çıkmıştır

yyyyaaaaa bugün neden kimse yok gece konuşacaklarınız bitti şimdide konuşacak bişe bulamıyonuz dimi kızlar gece erken yatında kocişlerinizin gönlünü yapın buraya gündüzleri takılın bebişler yoksa nasıl olacak siz gece geç saatlere kadat nette kalırsanız söleyin bakem

mrb arkadaşlar. bana yardım edecek biri varmı acaba. 2-3 gün sonra göğüslerde hassaslaşmanın hamilelik belirtisi olduğunu daha şimdi öğrendim. ben evleneli 1.5 sene oldu. korunuyordum. ocak ayında korunmayı bıraktım. yumurtlama günümden 2 gün sonra göğüslerim hassaslaşmaya başladı.bi daha ki adetime 10 gün var,genelde 5-6 gün de geçiyor. kasıklarımda sancı var, sinirlerim çok gergin, karnım şiş.bunlar normal adet belirtilerim ama sanki bu ay biraz erken oldu.hatta şaşırdım niye erken oldu diye. sizce hamilemiyim. hamileysem bu ay zayıflama çayı, papatya çayı, elma çayı falan içmiştim bebeğe bir zararı olurmu.

canım merhaba hoş geldin, öncelikle insallah hissettiklerin gebelik belirtisidir. seninde soylediğin gibi adet belirtisiyle aynı oluyor ne yazıkkı. bitkisel çayların şu asamada zararlı olacağını sanmıyorum ama kısa zamanda bi kan testi yaptırırsan çıkar gebeliğin canım. bizlerede haber vermeyi unutma:)

canımcım bunların hepsi gebelik belirtileri arasında da var umarım hemilesindir canım bence hemen test yaptır kan testinde çıkma olasılığı daha fazla

merhaba canım belirtiler kişiden kişiye değişir senin belirtilerin adet belirtiside olabilir hayırlısı olsun sabır diyerek beklemen gerekiyo canım ayrıca çokta fazla bitkisel çay içme ne olur ne olmaz kendini dinlememeye çalış ama inşallah sende hamişsindir :CüvCüv:

ya kıssslar benimde geçen hafta belim ağrıyodu 4 gün boyunca üşüttüm dedim bazı hareketler vardı bel ağrısı için kendimi yormadan onları yaptım ama maalesef bugünde belim ağrıyo haftasonu temizlik yapmıştım ondanmıdır acaba ancamı çıkıyo dersiniz bide arkadaşlar dün benim galiba yumurtlama günümde tavuk gibi oldu bu galiba neyse hiç olmayan akıntı dün sütbeyaz ve kıvamı koyu şekilde geldi bende sizlerin sayesinde öğrendim demekki insan anlıyabiliyomuş yumurtlama zamanını ya böyle oluyodu dimi akıntı yumurtlama döneminde benimde adetime 14 gün kaldı

canımı yumurtlama dönemnde ki akıntının yumurta akı gibi uzayan bişi olması gerekiyormuş galiba benimde seninki gibi bir akıntım oldu bu ay normalde ben yumurtlama döemimi bilemiyodum yinede sen kendini fazla da yorma belkide tutmuştur
deryakcım idrar testi her zaman net sonucu vermeyebiliyr ama istiyorsan yap sonucu bizede bildir varmı evinde test in

tamam canım beklicem sonucunu inşallah hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…