merhaba dolunay geçmiş olsun hadi bakalım inş büyümüştür yumoşların :)))
DERYAK45, dolunay_esra, sevedail, sever kıslar nerdesiniz yawww ağaç oldum beklemekten geçmişi mi okuyorsunuz gece muhabbet gayet iyiymiş bende bir kaç sayfa okudum ama sonra baktım dün bıraktığım yere gelemiyorum vazgeçtim
sevedailcim yalelden haberin varmı canım kimse suruma yanıt verme dide bari sen cevapla
çok mutluyum ınşlh bu mutluluğum daım olr hamiş kalrım dun dr gıttım 3 yumosumz var dedı bır 22mm bırı 18mm bırıde buyuk ama burusuk dedı dun aksam çatlatma ığnesı vuruldm adı ovıtrelle inşlh guzel sonuçlar verr hihoyyyt
DERYAK45, dolunay_esra, sevedail, sever kıslar nerdesiniz yawww ağaç oldum beklemekten geçmişi mi okuyorsunuz gece muhabbet gayet iyiymiş bende bir kaç sayfa okudum ama sonra baktım dün bıraktığım yere gelemiyorum vazgeçtim
sevedailcim yalelden haberin varmı canım kimse suruma yanıt verme dide bari sen cevapla
bişii sorcam buruşuk olunca ne oluoo?
çok mutluyum ınşlh bu mutluluğum daım olr hamiş kalrım dun dr gıttım 3 yumosumz var dedı bır 22mm bırı 18mm bırıde buyuk ama burusuk dedı dun aksam çatlatma ığnesı vuruldm adı ovıtrelle inşlh guzel sonuçlar verr hihoyyyt
ya çok üzüldüm yalele neyse salık olsun bir diğer aya inşallah
valla bnde bılmıyorum ama çok ıyı deıl ama kotude deıl anlamındadr bnce
meraba hanımlar ben dün katıldım aranıza ama kimse yoktu dün. Bende de pko var adetim 4 gün gecikti korkuyorum test yapmaya.. Sizce ne yapmalıyım
meraba hanımlar ben dün katıldım aranıza ama kimse yoktu dün. bende de pko var adetim 4 gün gecikti korkuyorum test yapmaya.. sizce ne yapmalıyım
benimde yumoşum 26mm de büzüştü kiste çevirir die korktumda o yüzden sordum
meraba hanımlar ben dün katıldım aranıza ama kimse yoktu dün. bende de pko var adetim 4 gün gecikti korkuyorum test yapmaya.. sizce ne yapmalıyım
ya canım kafana takma stres yoktu hanı bışeycık olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?