En erken hamilelik belirtileri

DERYAK45, dolunay_esra, sevedail, sever kıslar nerdesiniz yawww ağaç oldum beklemekten geçmişi mi okuyorsunuz gece muhabbet gayet iyiymiş bende bir kaç sayfa okudum ama sonra baktım dün bıraktığım yere gelemiyorum vazgeçtim
sevedailcim yalelden haberin varmı canım kimse suruma yanıt verme dide bari sen cevapla

merhaba dolunay geçmiş olsun hadi bakalım inş büyümüştür yumoşların :)))

çok mutluyum ınşlh bu mutluluğum daım olr hamiş kalrım dun dr gıttım 3 yumosumz var dedı bır 22mm bırı 18mm bırıde buyuk ama burusuk dedı dun aksam çatlatma ığnesı vuruldm adı ovıtrelle inşlh guzel sonuçlar verr hihoyyyt

SLM CANM WALLA DÜN GECEKİ KONUŞMALARI OKUMAYA DALMIŞIM YELAL DÜN KAN TESTİ YAPTI DOKTOR 0,4 DEMİŞ AMA YELAL DÜŞÜK YAPTIM DİODU SANIRIM YANLIŞ ANLAMIŞ 0,4 DE HAMİŞLİK OLMASKİ DÜŞÜK OLSUN ANLAYACAĞIN HAMİŞ DEĞİL :çok üzgünüm:

bişii sorcam buruşuk olunca ne oluoo?

buradayım canm dun ben gıremedm dr gıttığm için bı gunumu alıyo bn kılıste oturuyorum dr gazıantepte ne var ne yok ya tam okuyamadım hamış kalan vardır heralde

ya çok üzüldüm yalele neyse salık olsun bir diğer aya inşallah

inşallah canım hadi bakalım hayırlısı

yalel için hepimiz çok üzgünüz bi kere düşük yapmış ve hep öyle olacağını düşünüyo maalesef inşallah allah tekrarını nasip etmez inşallah düşük yapmamıştır o öyle zannediyodur

meraba hanımlar ben dün katıldım aranıza ama kimse yoktu dün. bende de pko var adetim 4 gün gecikti korkuyorum test yapmaya.. sizce ne yapmalıyım

meraba hanımlar ben dün katıldım aranıza ama kimse yoktu dün. Bende de pko var adetim 4 gün gecikti korkuyorum test yapmaya.. Sizce ne yapmalıyım

bence kendini en kötüsüne hazırlayrak test yap en azından için içini yemes canım!!yada yoksa boşuna umutlanmamış olursun ama kendini negative hazırlayarak yap canım

yalelcım cok uzuldum canım ya ama vardır bndada bı hayır uzme tatlı canını sen en azzında hamıle kalabılıyosun kalmayanların yerıne koymak ıstermısın kendını morelını yuksek tut rabbım vreceğı zamanı cok ii bılır hiç merak etme yetrkı stres yapma

meraba hanımlar ben dün katıldım aranıza ama kimse yoktu dün. bende de pko var adetim 4 gün gecikti korkuyorum test yapmaya.. sizce ne yapmalıyım

bnce yap test kendını negatıfe hazırla ama bnmde geçen ay 4gugeckmm oldu test yaptım negatıf çıktı ama uzlmedım hayırlısı olsun dıyorum çunku belkı olmaması bızım içn hayırlıdır yıne soluyorum rabbım vereceğı zamanı cok ii bılr

hoşgeldin aramıza canım pkolu olduğun için gecikmelerin normal değilmi bende test falan yapma derim normal değilse ama yap içinde kalmasınyerimseniben

napıosunuz kızlarrr benim cok canım sıkıldı... hamile de yok bizde de yok....
ay zaten gece tembellık bastı calısmaları da ihmall ettım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…