meraba hanımlar ben dün katıldım aranıza ama kimse yoktu dün. bende de pko var adetim 4 gün gecikti korkuyorum test yapmaya.. sizce ne yapmalıyım
aynen canım hiç keyfim yok yaa!!bişey olmas eşinde azcık dinlenmiş olduu nefes aldı adam delikafadulden delikafaduldennapıosunuz kızlarrr benim cok canım sıkıldı... hamile de yok bizde de yok....
ay zaten gece tembellık bastı calısmaları da ihmall ettım..
hoşgeldin aramıza canım pkolu olduğun için gecikmelerin normal değilmi bende test falan yapma derim normal değilse ama yap içinde kalmasınyerimseniben
canım benim hiç gecikmezdi ama ilaç kullandığım zaman.. klomen kullandım bu ay. geçen hafta yaptım hcg 142 çıktı meğer yanlışmış o günden sonra bişey yapmak istemiyorum artık...
canım benim hiç gecikmezdi ama ilaç kullandığım zaman.. klomen kullandım bu ay. geçen hafta yaptım hcg 142 çıktı meğer yanlışmış o günden sonra bişey yapmak istemiyorum artık...
canım yaaa üzülme ne olur yap merakın gitsin yada beke bi kaç gün dahaa ama umutsuzluğua kapılma bu ayda olmaya bilir önümüzdek aylarda ama çokk büyük sağlık sorunun yok allaha şükür muhakkak olcak yeterkii içini ferak tut herşeyi tedavi edebilirler ama aklının içindekileri edemesler unutma bunu lütfen a.s.
sormayın bu kac gundur ben kacıyorum aslında ondan....
cok hassasım ben çok surat yapıyormuşum....
benim yüzümden hersey bellı oluyor napim moralim bozulunca susup oturuyorum..
yalandan yere gülemem yaa ...
ayy evde canım sıkılıyor iş de bulamıyorum.. onun umrunda değil ztn.
dağ dağa küsmüş hesabındayıımm...
canım nasıl yanlışmış ilaçtan dolayımı çıkmış değerin yanlışlığın sebebi neymiş
Kocalar da üzülüyor tabıı .. benim kocam da bebekleri cok sevıyor.. olmayınca üzülüyor tabii adam...
ayy bir de adet günü gelmeden test yaptırmak istiyor bana.. belki görürüz ben yine test alırım sana dıyor.. ben kendımı engellıyoru bır de onu tutuyorum yapmıcam.. gecikmeden geliyor kırmızılar nıye test harcayayım dıye konusuyoruz ancak...
hiç bir sebebi yok makina yanlış bakmış.. eşim hastanede kendi baktırmış
gerçektenmi benim eşimde çok kötüydüm bigün ateşimde vardı halbuki korunuyoruz eczanede tansiyon ölçttürdük eczaneci gebelik varmı diye sordu eşimde bilmiyoruz olabilir sen bi test ver biz bi bakalım dedi çok gülmüştüm ya adamlar bizden daha fazla istiyolarda çaktırmıyolar sırnaşık şey
günaydın şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?