En erken hamilelik belirtileri

meraba hanımlar ben dün katıldım aranıza ama kimse yoktu dün. bende de pko var adetim 4 gün gecikti korkuyorum test yapmaya.. sizce ne yapmalıyım

pko adet gecikmesi yapabilir diye biliorum..ama sen test yap yine de..hadiii bekliorus sonucuu Şeniz

napıosunuz kızlarrr benim cok canım sıkıldı... hamile de yok bizde de yok....
ay zaten gece tembellık bastı calısmaları da ihmall ettım..
aynen canım hiç keyfim yok yaa!!bişey olmas eşinde azcık dinlenmiş olduu nefes aldı adam delikafadulden delikafadulden

hoşgeldin aramıza canım pkolu olduğun için gecikmelerin normal değilmi bende test falan yapma derim normal değilse ama yap içinde kalmasınyerimseniben

canım benim hiç gecikmezdi ama ilaç kullandığım zaman.. klomen kullandım bu ay. geçen hafta yaptım hcg 142 çıktı meğer yanlışmış o günden sonra bişey yapmak istemiyorum artık...

sormayın bu kac gundur ben kacıyorum aslında ondan....
cok hassasım ben çok surat yapıyormuşum....
benim yüzümden hersey bellı oluyor napim moralim bozulunca susup oturuyorum..
yalandan yere gülemem yaa ...

ayy evde canım sıkılıyor iş de bulamıyorum.. onun umrunda değil ztn.
dağ dağa küsmüş hesabındayıımm...

canım benim hiç gecikmezdi ama ilaç kullandığım zaman.. klomen kullandım bu ay. geçen hafta yaptım hcg 142 çıktı meğer yanlışmış o günden sonra bişey yapmak istemiyorum artık...

MRH nasıl yanlış çıktı testin cnm ya ay içime kurt düşürdün kız bende adet olmadım hala 10 gün geçti ilk kan testinde 16,66 çıktı 4 gün sonra tekrar gittim 132,2 çıktı bende bu ay ilk defa klomen kullandım ultrasonda baktık ama dokt küçük olduğu için görünmez dedi görmedik nasıl yaaaaaafisfisfis

canım yaaa üzülme ne olur yap merakın gitsin yada beke bi kaç gün dahaa ama umutsuzluğua kapılma bu ayda olmaya bilir önümüzdek aylarda ama çokk büyük sağlık sorunun yok allaha şükür muhakkak olcak yeterkii içini ferak tut herşeyi tedavi edebilirler ama aklının içindekileri edemesler unutma bunu lütfen a.s.

insallah bebişlerimiz gelir artık yaa..
yanii benım artık evde bir sese ihtiyacım var.. oyalanmam lazım.. iş bulamıyorum... bari bebiş bulalımm hepimiz tabiki...

dua edin benim için eşim de belli etmiyo ama çok üzülüyo sırf onun için üzülüyorum yoksa benim okulum var zaten .. 1.5 yıllık evliyım hiç korunmadık

canım erkekler hep aynıdır kadınlar biraz ince düşünürler ama maalesef aynı şeyi onlardan bekleyemeyiz onlarında bizlerden beklediği tekşey aslında güler yüz asma suratını eğerki çocuk içinse hiç asma zamanı var de ben çalışıyorum ama böyle düşünmemek için evde tv izlerken falan örgüye başladım sırf düşüncelerimi dağıtayım diye sende kendini meşgul edecek bişeyler bul belediyelerin hazırladığı kurslara gidebilirsin mesela sen iste gönülden iste mutlaka bigün hacet kapından içeri girecek duaların yerimseniben

Kocalar da üzülüyor tabıı .. benim kocam da bebekleri cok sevıyor.. olmayınca üzülüyor tabii adam...

ayy bir de adet günü gelmeden test yaptırmak istiyor bana.. belki görürüz ben yine test alırım sana dıyor.. ben kendımı engellıyoru bır de onu tutuyorum yapmıcam.. gecikmeden geliyor kırmızılar nıye test harcayayım dıye konusuyoruz ancak...

canım nasıl yanlışmış ilaçtan dolayımı çıkmış değerin yanlışlığın sebebi neymiş

sormayın kızlarr.. ben de örgü öreyım en ıyısı... cok yakında bır kurs bulamadım....
yanı bankacıyım ama kreşte bile iş bakıyorum ne bulursam artık...
şu bebiş takıntısından kurtulmam lazım....

evet çıkıp yün alayım en ıyısı...bır atkı örebılıyorum ama neyse baslarız bı yerden.

gerçektenmi benim eşimde çok kötüydüm bigün ateşimde vardı halbuki korunuyoruz eczanede tansiyon ölçttürdük eczaneci gebelik varmı diye sordu eşimde bilmiyoruz olabilir sen bi test ver biz bi bakalım dedi çok gülmüştüm ya adamlar bizden daha fazla istiyolarda çaktırmıyolar sırnaşık şey

Kızlarrr keseyiii görmeden sevinmeyelım... o test yanlış bu test dogruu ınsanın kafası karışıyr...

dua ile bekleyip saglıklı büyütmeyı isteyelim...

Sorma severciimm.. her ay ben onu tutuyorum test felan yok diyee...
yaf hemen gelıyor kırmızı tık tık... o da belki tam gelmemiştir yapalım dıyor...

diyorum oyle musluk degil bu basladı gelıcek işte.. o ancak 3. gun ınanıyor .....
cok sabırsız yaa... bebegımız olsa 9 ay zor bekler zatenn.. cok sevıyor bebekleri..

benim eşim doktor her şeyi bende ii biliyo ben testleri de hep gizli yapıyorum kızmasın diye.. hastalığımı da bildiği için içi içini yiyo haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…