En erken hamilelik belirtileri

ya kıslarrrrrrrrrrrr bizim bu halimiz ne olacak of of ben sıkıldım artık herşeyi bir belirti olarak görüyorum psikolojik deli oldum yaaaaaaaaaa

canım sen yarın sabah ozaman bi test yap idrar testi hem mak. yanlış baktığını nasıl anladınız ay çok sordum dimidelikafadulden

bazen yanlış bakılabiliyormuş sebebi yok.. ama sonuç çok ağır oluyo ilk pozitif olduğunu öğrendiğimizde sabaha kadar uyumamıştık tabi ertesi gün hüsran.. hayatımda o kadar ağlamamıştım

Severcimm .. burdaki arkadaşlardan duyuyorum çoğunlukla okuduklarım 5. haftada görülüyor...
ama işte herkesın yapısı farklıymışş 4. ve 6. haftada görülen varmış....

eğer biz hamş kalırsakk komşulara söylemeden once 2 hafta susmak emin olmak lzm

dua edin benim için eşim de belli etmiyo ama çok üzülüyo sırf onun için üzülüyorum yoksa benim okulum var zaten .. 1.5 yıllık evliyım hiç korunmadık

ah be hayatım ben 3 yıllık ewliyim yaşım 30 kendini kötü görme neler war neler sen buraya takıl haline sükredersin

tez vakitte hayırlı bi evlat sahibi olursunuz inş. senin tarihin nezaman bak benim 14 günüm var ama varya hiç kasmıyorum kendimi varmı yokmu rahat bıraktım artık hem kocamda ben üzülmeyeyim diye ben çocuk falan düşünmüyorum başka planlarım var diyo delikafadulden planından başlatacak benide neyse istiyo halbuki istemem yan cebime koy hesabı bakalım bu ay ne olacaksırnaşık şey

sen komşudan bahsediyosun ben eşime bile söylemicem keseyi görmeden

dereyi görmeden paçaları sıvamayalım dimi :))))

kızlar öle diyorsunuz da benim eşim benim adet tarihimi benden iyi biliyor geçen yumurtlama dönemimde kasıklarım da ağrı hissettim hamilemisin yoksa test yapalım hemen dedi zavallım kafayı yedi

kızlar öle diyorsunuz da benim eşim benim adet tarihimi benden iyi biliyor geçen yumurtlama dönemimde kasıklarım da ağrı hissettim hamilemisin yoksa test yapalım hemen dedi zavallım kafayı yedi

ebru senle adet tarihimiz aynı aynı tarihte hamiş kalırız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh:1hug::1hug:

günaydın kızlar hastaneden geliyorum kan testi yaptırdım ama yarın 16.00 dan sonra vereceklermiş sonucu sinir oldum yaa özel hastanede gebelik için kan cihazı yokmuş klava: ankaraya gönderiyolarmış keşke devlete gitseymişim

günaydın hepinize

bu sabah elimi yaktım. fırında domatesli ekmek yapıyım dedim ... koca tepsiyi bir elimde havluyla tuttum... 250 derecedeki fırından çıkan tepsiyi...saf gibi, öbür çıplak elimle de tuttum.
ve yandım tabi. bütün avcumun içi kabardı.

allaaammm ne bahtsız kadın oldum ben yafuu

geçmiş olsun yalel buz falan koysaydın hemen :teselli:

elimde bepanten ve buz torbasıylan oturuyorum.

bi sigara iççem.... çok bile dayandım akşamdan beri...

günaydın kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım varmı yeni hamiş haberleri yalel sonucu öğrendinmi bebişim inşallah pozitif çıkmıştır

negatif.

aman maşallahh... hadi hayırlısı..

geçmiş olsun yalel buz falan koysaydın hemen :teselli:

koydum bacım... 8den beri buzla oturuyorum. çekince yanıyor çok.

buzu nerelerime koyacağımı şaşırdım.

ağzın bal yesin senin keşke inşallah öle bişe olur delikafadulden

ebru dün ne oldu makyajımı temizlerken eşim bir baktım resim çekiyo neyin resmi biliyomusun göbeğimin resmi göbeğim büyümüş onu bana gösteriyo. çok kötü oldum ya inşallah hamiş haberi alalım bu ay.:Saruboceq::Saruboceq:eşim de benim gibi kafaya takmaya başladı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…