canım sen yarın sabah ozaman bi test yap idrar testi hem mak. yanlış baktığını nasıl anladınız ay çok sordum dimidelikafadulden
dua edin benim için eşim de belli etmiyo ama çok üzülüyo sırf onun için üzülüyorum yoksa benim okulum var zaten .. 1.5 yıllık evliyım hiç korunmadık
günaydın gülşah nasılsın ?
tugbayok kese kaçıncı haftada görülüyo
Sorma severciimm.. her ay ben onu tutuyorum test felan yok diyee...
yaf hemen gelıyor kırmızı tık tık... o da belki tam gelmemiştir yapalım dıyor...
diyorum oyle musluk degil bu basladı gelıcek işte.. o ancak 3. gun ınanıyor .....
cok sabırsız yaa... bebegımız olsa 9 ay zor bekler zatenn.. cok sevıyor bebekleri..
ah be hayatım ben 3 yıllık ewliyim yaşım 30 kendini kötü görme neler war neler sen buraya takıl haline sükredersin
Severcimm .. burdaki arkadaşlardan duyuyorum çoğunlukla okuduklarım 5. haftada görülüyor...
ama işte herkesın yapısı farklıymışş 4. ve 6. haftada görülen varmış....
eğer biz hamş kalırsakk komşulara söylemeden once 2 hafta susmak emin olmak lzm
kızlar öle diyorsunuz da benim eşim benim adet tarihimi benden iyi biliyor geçen yumurtlama dönemimde kasıklarım da ağrı hissettim hamilemisin yoksa test yapalım hemen dedi zavallım kafayı yedi
ebru senle adet tarihimiz aynı aynı tarihte hamiş kalırız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh:1hug::1hug:
günaydın hepinize
bu sabah elimi yaktım. fırında domatesli ekmek yapıyım dedim ... koca tepsiyi bir elimde havluyla tuttum... 250 derecedeki fırından çıkan tepsiyi...saf gibi, öbür çıplak elimle de tuttum.
ve yandım tabi. bütün avcumun içi kabardı.
allaaammm ne bahtsız kadın oldum ben yafuu
günaydın kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım varmı yeni hamiş haberleri yalel sonucu öğrendinmi bebişim inşallah pozitif çıkmıştır
MRH nasıl yanlış çıktı testin cnm ya ay içime kurt düşürdün kız bende adet olmadım hala 10 gün geçti ilk kan testinde 16,66 çıktı 4 gün sonra tekrar gittim 132,2 çıktı bende bu ay ilk defa klomen kullandım ultrasonda baktık ama dokt küçük olduğu için görünmez dedi görmedik nasıl yaaaaaafisfisfis
geçmiş olsun yalel buz falan koysaydın hemen :teselli:
ağzın bal yesin senin keşke inşallah öle bişe olur delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?