En erken hamilelik belirtileri

geçmiş olsun canım yaaaaaaa...

biz bu ay korunmaya karar verdik.
bu bebek konusuna ben çok taktım kafayı...

kocacım haklı, saçmalıyorum yani.

biz, birbirimize yetermişiz... öyle diyor melek kocam benim.
neyse.. bu ay tatil :) ilişkiye devam...bebek çalışmasına tatil...

zaten şimdi, yine adet düzenim değişecek.
offff valla içim daraldı.

ay canım ya biz ağlıyoruz falan rahatlıyoruz ama erkekler ağlayamıyorda aslında onlar bizdden daha kötü durumdalar

günaydın kızlar

tatlım bende her fırını yakışımda yakıyorum bi yerimi geçmiş olsun dişmacunu sür acısını alsın.:1hug:

tatlım benim bende dün çok üzüldüm sonuca ama korunmayın bence korunma ama kafana tamamaya çalış korunuyo gibi düşün olmazmı

canım öncelikle kocan herzaman yanında ne güzel karar sadece saenin için bencede dogru bi karar kafandan çıkarırsın hiç değilse

elin içinde geçmiş olsun eczaneye gidip bi anestol al istersen yanık yeri uyuşturuyo resmen bende iki ayağımı birden yakmıştım doktorlar hep onu kullandılar tabi bepantende

canımm yazık sana..geçmiş olsunn... :1hug:

yazıkki ne yazık... :

ilk şoku attık.... attım yani. eşimde zaten bi şok mok olmuyor benim.

allahtan o da bi psikolojik baslı oluşturmuyor üstümde. canımın içi benim.
iyiki var... iyiki yanımda... hamdolsun yani.

akşam geldi.. bi sarılınca geçiverdi üzüntüm.

kızlar bu adamların kıymetini bilelim.
gece kanapede otururken, burda muhabbet etmeyelim.. ilgilenelim bol bol...

tatlım benim bende dün çok üzüldüm sonuca ama korunmayın bence korunma ama kafana tamamaya çalış korunuyo gibi düşün olmazmı

aa evet, anestol var evde. süreyim hemen.

bünye de yıpranıyor bu tip melek kayıplarında.. psikoloji de bozuluyor. azıcık toplaanmam lazım yani.

bence de..canım eliniçin söylemiştim..diğer konuyu unutlaım diye..zaten az kaldı hamile kalacaksın sen de...ben de.. :içelim:

yelalll bajımmmmmmmm napion bakemmmmm kıssss ne beceriksiz karuuusunnn bebiş yapcam die ew işinimi unuttun kıs sennnnnnn!!!hııı hehehehehhehehehe

bence de..canım eliniçin söylemiştim..diğer konuyu unutlaım diye..zaten az kaldı hamile kalacaksın sen de...ben de.. :içelim:

kız ben senden umutluyum bu ay.. :Saruboceq:
aman diyim.. dikkat et.

yelalll bajımmmmmmmm napion bakemmmmm kıssss ne beceriksiz karuuusunnn bebiş yapcam die ew işinimi unuttun kıs sennnnnnn!!!hııı hehehehehhehehehe

hakkat yafu.. beceriksiz oldum.. dalgınlıktan oldu valla.
güya, bu birkaç gün, evin altını üstüne getirecektim. kaldıracaktım her yeri.. temizlik işinde ustalığımı sergileyecektim sırnaşık şey

ammaaa velakin.. olmadı gari :)

kızlar bişey sorucam dün eşim öğle yemeğinde soğan yemiş tabi sonrasında çay falan akşam beraber yemek yedik tatlı yedik meyve yedik gece 12 de yatarken soğan kokusunu aldım oda bana bu saate soğanmı kalır dedi acaba kokulara karsı hassasiyet böyle bişeymi

-tatlicadiarzu-
bişii olmas bajımmmm walla ben işden ewe saat 19,30 da gidiom en erken o saatten sonra yemek felan olmuoooo sıfırım ben bu konuda yaaa -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…