En erken hamilelik belirtileri

Kızlar sabah test yaptım pozitif:)))) yarın akşam doktora gidicem allah izin verirse adetim gecikeli bugun 4. Günüm:) darısı başınıza

Handan kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bu sefer kucagıına al da mıncıklaaa emii bebişini... bak istanbul a gelırsem ben de gelırım sevmeye haberın olsun :)) kızz bak bıze kaçtır fark atıyosun masalah masallhh

Yalel kıss gecmiş olsun... dalgınlık yapma elini yakma hee:)

Severciim ne zaman demişsin....
ayy ben de bebiş cook istiyorum ama tembelım canım istemeyınce olmuyo 3 gundur yatıyorum...
canım benım de 10 subat felan heralde regllim.. gününden önce gelırse şaşırmam ama...
ben de eşimin dükkana geldimm normal PC den baglanıyorum.. cıkarken history felan silmem lazım :))

Saolun kıslar, bu 2. Hamileligim allahım inş bu sefer benden almaz bebegimi nolur dua edin k o kadar korkuyorum ki erkenden doktora gidicem o yüzden düşük ilacı almak için

Kızlar sabah test yaptım pozitif:)))) yarın akşam doktora gidicem allah izin verirse adetim gecikeli bugun 4. Günüm:) darısı başınıza

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım çok sdevindim hayırlı olsun allahım nazarlardan saklasınnnnnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Handancımm canım sorması ayıp denediğin bir yöntem varmı canım...
hergun hergun çalışılmıyor ...
şöyle 1 gun calısıp bebiş olma yolunu arıyorum da :)))

kızlar bişey sorucam hamilelik belirtileri içinde kasık ağrısıda var mı ben yaklaşık 10 gündür hafif kasık ağrısı çekiyorum ama dün sağ kasığımın ağrısı beni çok kötü yaptı yatakta dönerken çok zorlandım bugün biraz iyiyim ama yinede ağrı var ve adetime daha 10 gün var sizce hemilelik olabilirmi işallah adet olmamda hamile kalırım allahım benimde yüzümü güldürür.

Handancımm canım sorması ayıp denediğin bir yöntem varmı canım...
hergun hergun çalışılmıyor ...
şöyle 1 gun calısıp bebiş olma yolunu arıyorum da :)))

tembel karı seni..
çalışmadan olmaz yavrucum :)

kızlar şu soğan olayına bi fikir beyan edin

canım, o olay koku duyarlılığı değil gibi geldi bana. ama, yine bir bilene sormak lazım.

Tubacım adetim bittiginden itibaren gün aşırı ilişki yaptık ymurtlamaya felan takılmadan gün aşırı,ilişkiden sonra 5-10 dk yattım sadece öle bacak felan dikmedim sonra wc gittim hatta i kaç kez banyo yaptım yeterli miktar sperm boşalma anında rahme gidiomuş zaten bi kaç dk yatmak yeterli bacak kaldırmak felan hikaye bence

Benim geçen hamileligimden farklı oldu bu sefer gögüslerim yeni yeni acımaya başladı adetim geciktikten sonra yani , ve her an adet olcakmış gibi sancı kasık agrısı, karın agrısı bunlarda adetime 2-3 gün varken olan belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…