Tubacım adetim bittiginden itibaren gün aşırı ilişki yaptık ymurtlamaya felan takılmadan gün aşırı,ilişkiden sonra 5-10 dk yattım sadece öle bacak felan dikmedim sonra wc gittim hatta i kaç kez banyo yaptım yeterli miktar sperm boşalma anında rahme gidiomuş zaten bi kaç dk yatmak yeterli bacak kaldırmak felan hikaye bence
yaoww kıslar anneerimiz bacaklarınımı dikmişşş yumurtlamayımı hesaplamış olacağı warsa oluoooo bence hiç bişeye takılmayın gerekenleri yapınnn sonrasını olacağına bırakın ee ilişkiden sonra amuda kalkalım daha hızlı ilerlerler hehehehehhehe bak bu fikri beğendim ben yaaa
sormayın valllaa annemın arkadası hapla korunuyormus bır gun ıcmeyı unutmus....hoppppp bıdakı aya hamıle...hemde 4.ye olacaktııı.....sonra doktora gıttı bıde ne gorsun....ikizzzz.....yanı 39 yasındaydı kadın 5. cocugu olduuuu...dusunebılıyomusunuz....olmaması için okadar neden var kı.......ama olmusssssss...şimdı ikizler 5 yasında hemde bırı kıs bırı oglan..çok sekerler....
sormayın valllaa annemın arkadası hapla korunuyormus bır gun ıcmeyı unutmus....hoppppp bıdakı aya hamıle...hemde 4.ye olacaktııı.....sonra doktora gıttı bıde ne gorsun....ikizzzz.....yanı 39 yasındaydı kadın 5. cocugu olduuuu...dusunebılıyomusunuz....olmaması için okadar neden var kı.......ama olmusssssss...şimdı ikizler 5 yasında hemde bırı kıs bırı oglan..çok sekerler....
işte bu.
bırakalım bu amuda kalkma vesvesesini.
bakalım keyfimize.. takmayalım kafaya :) gelecek bu bebeleeerrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?