En erken hamilelik belirtileri

işte benim cocuk da benım gibi tembel ayoll gelmek bilmioooo...

yaa gezmek diyin, alışveriş diyin... hattaa temizlik diyin....
ama uykudan feragat çalışma demeyinn bana :)
yaa millet bi kaçamak yapıyoo Pıtt hamileee.
biz kaç ay yaptık tık yok ..şaşırdım bu işe..

yaoww kıslar anneerimiz bacaklarınımı dikmişşş yumurtlamayımı hesaplamış olacağı warsa oluoooo bence hiç bişeye takılmayın gerekenleri yapınnn sonrasını olacağına bırakın ee ilişkiden sonra amuda kalkalım daha hızlı ilerlerler hehehehehhehe bak bu fikri beğendim ben yaaa

canım, o olay koku duyarlılığı değil gibi geldi bana. ama, yine bir bilene sormak lazım.[/QUOTE]

saol tatlım bende öyle herseye umut bağlıyom işte tavsan gibi koklayıp duruyom belki hassasımdır olmuştur diye..

bende yarın hormon testıne gıdıyorum....bıde dıyorum baska doktorada mı gıtsem....bakalım artık yarın neler olacakkk....kıslar benımde adtımeeee tam 28 gun varrrrrrrrrrr......as kalmıs dimi...inankı say say bıtmıyoooo

handan yanlış anlamadım dimicicim hamilemisinay çok sevindimmrabbim kucağına almayı d nasip etsin inşallah inşallah bu kez rabbim tamamına erdirir canım

Handancımm dimi yaa olacagı varsa oluyor..... gün aşırı cok fazlaymışş yaa...3 gün aşırı oldu benımki.. neyse bugun baslayım en ıyısı...

biz de şimdilikk teyze olmak idare ederiz...

Evet ebrucum galiba öleyim doktora gitmeden hatta keseyi görmeden bende inannamıorum ama idrar testi iki çizgi , kendimi çok kaptrmak istemiyorum nolur nolmaz inş allahım bize bagışlar bebegimizi

bence de kızlar.
çünkü, güçlü ve sağlıklı spermler hemen yola koyuluyormuş... gersisi dışarı çıkıyormuş...

o sebeple, akşam eşimle de konuştuk.. karar da verdik... ööle 1 saat yatmak, bacakları kaldırmak falan, psikolojiyi bozuyor.
zevk için sex.. melek için değil... çünkü, amaçla yapınca tadı tuzu da olmuyor gibi sanki.

biz eskiden çok aktif bir cinsel hayata sahiptik... çok aktif yani.
şimdi amaçla olunca, bu da zarar gördü sanki.. çünkü, ''aman dikkat-bebek olabilir-ters bi hareket yapmayalım..'' diyorsun...
biz daha çok tazeyiz.. 1 yıldan az fazla oldu birlikteliğimiz.
ve şimdi baktım, son 2 aydır, günaşırı mevzusuna takılmışız....

velhasıl.. biz bebek için birlikte olmaktan vazgeçtik :)

sormayın valllaa annemın arkadası hapla korunuyormus bır gun ıcmeyı unutmus....hoppppp bıdakı aya hamıle...hemde 4.ye olacaktııı.....sonra doktora gıttı bıde ne gorsun....ikizzzz.....yanı 39 yasındaydı kadın 5. cocugu olduuuu...dusunebılıyomusunuz....olmaması için okadar neden var kı.......ama olmusssssss...şimdı ikizler 5 yasında hemde bırı kıs bırı oglan..çok sekerler....

işte bu.
bırakalım bu amuda kalkma vesvesesini.

bakalım keyfimize.. takmayalım kafaya :) gelecek bu bebeleeerrr...

Kızz ASuu bzim komsu kadın da o yaşta.. 2 kız 1 oglu var......
şimdi de ikiz bekliyorrr.. ne tesadüf yaa.........

bir de habire benii soruyorlar varmı bebişş ..
ayyyyyyyyyyyy olsa sankiii onlar bakıcakk hıhhhhhhhhhhh

ya benim teyzemde öle hap kullanırken hamile kalıo yani ne demeeekkkmişşşş!!!!!olunca oluo önüne geçilmio kasmamak lazımm sıkılmamak lazım sallamamakk lazımmmm!!!!

şu anda saldım kendimi.. önce bi adet olucam.. onu bile beklemiyorum valla.

sonra da keyfimize bakıcaz :))))

Aynen öle yalelcim kendini serbest bırakmak çok önemli o an bebek düşünmicen kadın ne kadar zevk alır orgazm olursa o kadar çok sperm alıyomuş içeri o zevk suyu spermleri rahime kadar götürüyomuş bu çok önemli en çok orgazm olmaya bakın kızlar gerisi hikaye yani , biz hiç zorla yapmadık hep istekli oldu bence en büyük etken bu görev olmucak inş allahım sşzlerede verir benim bebegimide bize bagışlar

işte bu.
bırakalım bu amuda kalkma vesvesesini.

bakalım keyfimize.. takmayalım kafaya :) gelecek bu bebeleeerrr...

yok ben amuda kalkkcam tutmayın benii delikafadulden delikafadulden ay kıslar yaaa sinirlerim çok bozuk yyaaa saçma sapan gülüommm idare edin beni bugün

Sevedaillllll kızzzzzzzz

köprüüü de kur bacımm...

amuda kalkıcannn sonra da köprü kurucaksın...
yeni racoon şekerimm.

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım geçen ay denedik negatif sonuçlandı bu ay beklemedeyiz inşallay pozitifi görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…