En erken hamilelik belirtileri

ya benim teyzemde öle hap kullanırken hamile kalıo yani ne demeeekkkmişşşş!!!!!olunca oluo önüne geçilmio kasmamak lazımm sıkılmamak lazım sallamamakk lazımmmm!!!!

dusunsenıze ya kadın sadece bır gun ıcmemıs ....yanı bula bula yumurlama gununumu bulmus yanııııı....ilişkidein sonra ayaklarını dıkmedıgıde kesın....bızımde omrumuz hesap kıtapla gecıyooooo....bencede hıkaye bunlarrrrrrr.....psıkolojık bız kafaya cok takıyoruzz.z...bu ayda relaks bı sekılde hesap yapmadan esımızı istedıgımız için beraber olalım....

kızlar benim adetime çok az kaldı ve o kadar heycanlıyım ki elim ayağım titriyor bide böle güzel haberleride alınca hami oldugumu düşünüp heycan yapıyom

kızlar benim bi arkadasımda geri çekme yöntemiyle korunurken yanlışlıkla hamile kaldı olucaksa oluyo yani

Sevedaillllll kızzzzzzzz

köprüüü de kur bacımm...

amuda kalkıcannn sonra da köprü kurucaksın...
yeni racoon şekerimm.

hımm mantıklıı amuda kalkıp spermleri içine alıon köprüyle yumoşları birbiriyle buluşturuonnnn!! :jeyyar:

kızlar bugün ben belirti delisi oldum yine diyorum her ay takmıcam diye ama yine göğüslerim şişti acıyo yasasın insan bi yeri ağrıyo diye bu kadar sevinirmi ya

ayy kızlarrrr sizi bilmem ben zaten bebek düşünMüyorumm....
kariyer yapcamm ehueheuheuh :icecream:naniknanik

ayyy zatenn evlendıkten sonra 5 sene çiftler ancak alışırmışşş..
huıhıh :)))):roflol:

Sevedail bacım bak ben uçurdum:enbuyukkk:

kızlar benim bi arkadasımda geri çekme yöntemiyle korunurken yanlışlıkla hamile kaldı olucaksa oluyo yani

kızlar bende 4 ay kadar bu yöntemle korundum yumurtalarımı tembelliğe alıştırmamak için sizce bu korunmanın da bir sakıncası varmıdır

bıde kıslar dun esımle yıne bı hesap yaptıkkk....ben ogluma hamıleyken yanı adetım gectı 12 gun sonra doktora gıtmıstık....bız sanıyoruz bebek 4 haftalık falan...benım ogluş bı cıktı 6 hafta 7 gunluk...yanı ben ustune gormusum...vede adtımden 4 gun once falan hamıle kalmısım....bız hamılelık belırtılerıne takılırken son haftaları es gecebılıyoruz...hesap yapmayında yınede aklınızda bulunsunnnnn

uçur anam uçurrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 walla kasıklarım ağrıo doktora gitmeye korkuom yaowww kist wardı bişiiler oldu galibaaa böle kasıkalrımın alt tarafında şişkinlik ağrııı of walla sıkıldım ya kötükedihüso

kızlar bende 4 ay kadar bu yöntemle korundum yumurtalarımı tembelliğe alıştırmamak için sizce bu korunmanın da bir sakıncası varmıdır

bence sakıncası yok ama bebek düşünmüyosan tabi hepimiz düşünüyoruz ama dimigamyoncuiremsu çünkü dr da demişti bana bebek olma riski var diye zevk suyunda bile bir miktar sperm mevcutmus

inşallah.. sen içini ferah tut şekerim.

yok ben amuda kalkkcam tutmayın benii delikafadulden delikafadulden ay kıslar yaaa sinirlerim çok bozuk yyaaa saçma sapan gülüommm idare edin beni bugün

beni de idare edin nolur :)

:) kazara mı olmuş...

kızlar, arkadaşlardan böyle,kazara oldu diye duyunca inanmayınız!!!

Evet asucum sana katılıyorum şimdi ablamda hamile aynı zamanda hamile kaldık:)) bugun gitti doktora int hesaplayınca 4+4 çıkıodu ablamınki megersem 5+2 imiş benimkide 4+3 bugun bakalım benim ne kadar çıkıcak hiç belli olmuo adet bitince bidahaki adete kadar çalışmak lazım

inşallah.. sen içini ferah tut şekerim.

beni de idare edin nolur :)

:) kazara mı olmuş...

kızlar, arkadaşlardan böyle,kazara oldu diye duyunca inanmayınız!!!

tatlım onlar daha yeni evliydi daha istemiyolardı yani hatta hamile olduğunu bile anlamadı korunuyoruz diye ben yaptırdım zorla test günü geçmişti çok sevdiği halde tavuktan tiksindi sürekli uykum var diyodu test yaptık pozitif yani gercekten bilmiyodu o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…