ya benim teyzemde öle hap kullanırken hamile kalıo yani ne demeeekkkmişşşş!!!!!olunca oluo önüne geçilmio kasmamak lazımm sıkılmamak lazım sallamamakk lazımmmm!!!!
Sevedaillllll kızzzzzzzz
köprüüü de kur bacımm...
amuda kalkıcannn sonra da köprü kurucaksın...
yeni racoon şekerimm.
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım geçen ay denedik negatif sonuçlandı bu ay beklemedeyiz inşallay pozitifi görürüz
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım geçen ay denedik negatif sonuçlandı bu ay beklemedeyiz inşallay pozitifi görürüz
kızlar benim bi arkadasımda geri çekme yöntemiyle korunurken yanlışlıkla hamile kaldı olucaksa oluyo yani
ayy kızlarrrr sizi bilmem ben zaten bebek düşünMüyorumm....
kariyer yapcamm ehueheuheuh :icecream:naniknanik
ayyy zatenn evlendıkten sonra 5 sene çiftler ancak alışırmışşş..
huıhıh :)))):roflol:
Sevedail bacım bak ben uçurdum:enbuyukkk:
kızlar bende 4 ay kadar bu yöntemle korundum yumurtalarımı tembelliğe alıştırmamak için sizce bu korunmanın da bir sakıncası varmıdır
Aynen öle yalelcim kendini serbest bırakmak çok önemli o an bebek düşünmicen kadın ne kadar zevk alır orgazm olursa o kadar çok sperm alıyomuş içeri o zevk suyu spermleri rahime kadar götürüyomuş bu çok önemli en çok orgazm olmaya bakın kızlar gerisi hikaye yani , biz hiç zorla yapmadık hep istekli oldu bence en büyük etken bu görev olmucak inş allahım sşzlerede verir benim bebegimide bize bagışlar
yok ben amuda kalkkcam tutmayın benii delikafadulden delikafadulden ay kıslar yaaa sinirlerim çok bozuk yyaaa saçma sapan gülüommm idare edin beni bugün
kızlar benim bi arkadasımda geri çekme yöntemiyle korunurken yanlışlıkla hamile kaldı olucaksa oluyo yani
kızlar bende 4 ay kadar bu yöntemle korundum yumurtalarımı tembelliğe alıştırmamak için sizce bu korunmanın da bir sakıncası varmıdır
inşallah.. sen içini ferah tut şekerim.
beni de idare edin nolur :)
:) kazara mı olmuş...
kızlar, arkadaşlardan böyle,kazara oldu diye duyunca inanmayınız!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?