En erken hamilelik belirtileri

hee peki o zaman.

ebru1987 senin kaç gün kaldı adetine belirti varmı sende

canım çok az kaldı dayanamıyorum artık 3 şubat adet tarihim ben de senin gibi 2 aydır korunmuyorum hayırlııs ama benim adet belirtilerim de başladı canım çok sıkılıyor ya allah hayırlısını nasip etsin

valla yumurtlama zamanı bıttı dıyoruz yelkenlerı suya ındırıyoruz.kendım ıcın soleyeyım.bıde ben adtımde 1 hafta once falan bıraz ısteksızlık oluyoooo...bu ay onu yapmamaya calıscam bakalım.yanı her gun bızım ıcın degerlıdelikafadulden

ebrucum benim cuma günü olmam lazım ben ayanamıyorum ne yapcağımı bilmiyorum göğüslerimde ağrılar var ama adet belirtisi olabilir

benim görümcemlerde yapmayın çocuk mocuk diyorlar ya çok sinir oluyorum

vallahi canım eşimin bekarlık döneminden kalma borcu var o yüzden el sürmüyorlar borca bebiş olursa yardım etmek zorunda kalacaklar ya o yüzden bende korunuyoruz diyorum olursa inşallah olur kaza dicem zaten

sen beni dinle diş macunu sür bolca hemen alır yanmasını

kız allah seni naapmasın..
diş macunu sürülmez yanıklara. sakın sakın asla yapma sende...

Saglik Sorunları , Sağlık , sağlık sorunları,kızlık zarı Yanık tedavisi

Yanık tedavisi…

YANLIŞ:Yanığa yoğurt,salça,diş macunu ve yağ gibi ürünler sürmek.
DOĞRU:Özellikle 1-2 derece yanıklar hiçbir tedavi yapmasanız dahi kendiliğinden iyileşir.Ancak yanıkta en önemli sorun iyileşirken oluşacak doku deformiteleri ve lekelerdir.Yanık,bu konuda eğitim almış tıp elemanlarınca yapılmalıdır.Geçixci olsada sadece yanık tedavisi için üretilen ürünler kullanılmalıdır.

vallahi canım eşimin bekarlık döneminden kalma borcu var o yüzden el sürmüyorlar borca bebiş olursa yardım etmek zorunda kalacaklar ya o yüzden bende korunuyoruz diyorum olursa inşallah olur kaza dicem zaten

varya en gıcık olduğum sey çokta lazımdı yardımları bebiş kendi kısmetiyle gelir takma kafanı sen düşünme sakın hiç umursama oluncada oldu işte dersin biter geçer çok sinirlendim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…