tatlım onlar daha yeni evliydi daha istemiyolardı yani hatta hamile olduğunu bile anlamadı korunuyoruz diye ben yaptırdım zorla test günü geçmişti çok sevdiği halde tavuktan tiksindi sürekli uykum var diyodu test yaptık pozitif yani gercekten bilmiyodu o
Kıs sevedail bebek derken GÜM e gitme kuzumm.. çok ağrıyorsa doktora git...
napcaz bebeği sen yoksan
ebru1987 senin kaç gün kaldı adetine belirti varmı sende
Evet asucum sana katılıyorum şimdi ablamda hamile aynı zamanda hamile kaldık:)) bugun gitti doktora int hesaplayınca 4+4 çıkıodu ablamınki megersem 5+2 imiş benimkide 4+3 bugun bakalım benim ne kadar çıkıcak hiç belli olmuo adet bitince bidahaki adete kadar çalışmak lazım
tamam.
şu kırmızıları göreyim... kafaya takmadan, günaşırı yapçam naniknanik
bende öyle demiştim ama dayanamadım bi bakmışım günasırı diye hergün olmus hemen hemen inşallah tutmuştur yoksa üzülcem niye günasırı yapmadım diye
üzülmeeeeee
görümcemde martta doğum yapıcak memlekete gitcez gelirken boş gelmeyin dedi bana olmazsa yine üzülcem ama siz beni teselli ediceksiniz gecicek
olur ınsallah canım senınde guzel haberlarını alırızzzzzzz......
benim görümcemlerde yapmayın çocuk mocuk diyorlar ya çok sinir oluyorum
benim görümcemlerde yapmayın çocuk mocuk diyorlar ya çok sinir oluyorum
ay kızlar, elim alev alev yanıyor.
anestol-bepanten-buz torbası.. ööle kaldım.
ay kızlar, elim alev alev yanıyor.
anestol-bepanten-buz torbası.. ööle kaldım.
sen beni dinle diş macunu sür bolca hemen alır yanmasını
vallahi canım eşimin bekarlık döneminden kalma borcu var o yüzden el sürmüyorlar borca bebiş olursa yardım etmek zorunda kalacaklar ya o yüzden bende korunuyoruz diyorum olursa inşallah olur kaza dicem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?